Poradna duly
Jana Čurdová
PRASKLA MI VODA,,LEŽELA JSEM A PAK MI JAOBY LUPLO A VYTEKLO ZE MĚ ,,ALE JEN TROCHU TAK UVIDÍME ,,BOLESTI NEMÁM,,ZATÍM PAPA
luci: tak parada…to uz je jasny…tak preju rychly porod a krasnyho zdravyho prcka ![]()
batat: taky teda sila…me nechali vstavat uz po 12 hodinach a to tak ze rovnou do sprchy a vykoupat…to bylo teda sileny!!! ale jinak ja uz sem dobra…dneska jsem byla krmit aji kozy
tak doufam ze budes taky brzo fit! jooo a prosimte v rodine se nemuzeme dohodnout s jakou barvou oci se rodi maly cernouskove…tak ty nam urcite poradis ![]()
jinac tady je snehova kalamita jak blazen…od rana chumeli…doufam ze se pritel dostane dom..ma letni gumy takze to bude parada. ani doktorka dneska na nas nemohla prijet mrknout!
Ahoj holky,
nestiham, tak se jen jdu honem napraskat, ze uz jsme delsi dobu taky doma 4.
7.prosince se nam narodila Klarka, porod sem malem prehlidla. Do porodnice jsme dojeli v 11,30, monitor - rovna cara, ja skucela jak pes po 10min, pak vysetreni, otevrena na 8cm, ve 12,15 jsem dorazila na sal, pichli mi vodu, pak jeste par kotrakci na dorotovani, a slo se na vec. Klarka se narodila ve 12,46, mela 3940g a 53cm. Po porodu jsem byla hnedle fit, kolem pate uz mi malou prinesli na pokoj.
Uplne se mi ale rozpadlo siti hraze, takze 29. jdu na kontrolu ke svoji gyndr, kde uz jsem s tim byla a bude mi to predelavat. ![]()
Jdu se pokusit neco docist, ale myslim, ze to bude nas me sily… Tak aspon obecne a neadresne:
Gratulace vsem novopecenym maminkam k mimiskum!!
![]()
Luci tak přeji rýchlý porod a at jste vpořádku
Tak konečně ses dočkala.
El už má mimi asi u sebe ![]()
Já nic cítím se dobře. Uvidím co mi řeknou zítra na KO.
Zdravím maminky a miminka ![]()
Jé stazsko tak to malá byla pěkně veliká a šla rychle,,nel budu na tebe myslet at je to brzy,,vím jak ti je,,řekni si o hamiltona,,nebolelo to a mě asi pomohlo,,ještě jsem doma čekám na kotrakce 1 už tu byla,,voda mi pomalu odtéká,,tak snad to bude brzo,jsem tak ráda holky
Luci tak co už si jela?? Nebo ještě vyčkáváš??
Jsem někde četla, že ten Hamolton se dělá, ale musela bych být otevřená aspon trochu. Jenže já pořád uzavřená. Tedy uvidím zítra co mi řeknou. to čekání už je děs řeknu vám. Luci tak se drž ![]()
Omlouvam se ze sem vpadam.
luci jeee tak uz konecne
drzim palecky at je to co by dup
![]()
Jo a samo vsem preji rychly porod a hlavne zdravicko ![]()
Mikit, tmave hnedy az cerny a…kraaaasny
Tady je taky snehova kalamita…asi 4 cm snehu! ![]()
Stazi velikaa zavist a obrovska gratulace!!! ![]()
Luci drzim palecky
Pozor pozor, jsem poslem krásných zpráv!
Zprávička od Lucialinky
Dal jsem si načas, ale už jsem přišel mezi Vás. Jmenuji se Jakub Mach. Narodil jsem se 16.12.2009 v 19:45, měřím 52 cm a vážím 3.800 g, oba jsme s maminkou v pořádku!
Gratulujeme ![]()
Luci, moc gratuluju k Jakubovi, konečně jsi se dočkala, porod asi docela rychlej, ne?
![]()
Luci moc gratuluji a přeji vám oboum hoooodně zdravíčka a mamince mlíčka!!! ![]()
Luci Luci gratulace velikanskaaaa
Taky koukam, ze to byla nejaka rychlovka ![]()
Mikit, opravdu jako medvidek
Tak ja teda taky pridavam fotecku ![]()