Prostorný kombinovaný kočárek pro dubňátko?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Prostorný kombinovaný kočárek pro dubňátko?
Ahojte,
chtěla bych se s vámi poradit ohledně výběru kočárku. Čekáme
pravděpodobně chlapečka na konci dubna 22 a přemýšlím, který kočárek
bude nejvhodnější.
Určitě bych chtěla kombinovaný a s většími koly (spousta kočárků má příliš malé přední kola) - do terénu. Ale hlavně mi jde o to, aby byla prostorná (širší) korba kvůli vození miminka v zimních měsících, aby se tam mimi vešlo, když už bude větší a bude mít zimní fusak apod.
Máte, prosím, nějaké tipy? Případně jak široká v cm by ta korba
měla být?
Moc díky!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Prodej, nebo nákup kočárku? Využijte bazárku eMimina
Jaký vybrat kočárek? Přečtěte si na eMiminu
Kočárky? Hledejte a hodnoťte v Recenzích eMimina
Reakce:
@_elara gratulace
k miminku.
Korbu bych volila určitě větší, ale jinak těžko říct. Záleží na
miminku.
Mám dubnové miminko a cca od 6 měs. má sportak. Tedy se tam už nevešel,
ale hlavně ho v korbě už neudržím. Chtěl koukat ven. V 8 měs.( teď),
sedí, leze, stoupá si. Neumím si představit ho mít v korbě.
Jinak měří teď 79 cm.
Když připočítám čepici a fusak vychází mi z toho tak stará klasika
Liberta
Zpětně bych si pořídila dobrý a prostorný hluboký kočárek a pak
dobrý a kvalitní sportak, když zjistíš, co a proč chceš.
My měli Jane, ale tam ho od 6 měsíce so korbičky nedáš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Ja mám bebetto, asi splňuje vše co bys chtěla, akorát mám poznámku, syna mám květnového a v zimě už sme měli sporťák, do korby by se sice vešel, ale už v ní být nechtěl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@_elara píše:
Ahojte,
chtěla bych se s vámi poradit ohledně výběru kočárku. Čekáme pravděpodobně chlapečka na konci dubna 22 a přemýšlím, který kočárek bude nejvhodnější.Určitě bych chtěla kombinovaný a s většími koly (spousta kočárků má příliš malé přední kola) - do terénu. Ale hlavně mi jde o to, aby byla prostorná (širší) korba kvůli vození miminka v zimních měsících, aby se tam mimi vešlo, když už bude větší a bude mít zimní fusak apod.
Máte, prosím, nějaké tipy? Případně jak široká v cm by ta korba měla být?
Moc díky!
No myslím si, že v zimě už budeš mít prcka ve sporátaku. v korbě už se mu asi líbit nebude, větší děti chtějí koukat. Jinak já mám ABC salsa for air a jsem spokojená. Jsme akční rodina a zvládá sníh, les, město, polni cesty, louku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Za mne je skvělá Inglesina. Když si koupíte nový podvozek, korbičku mohu věnovat. Je prostorná, takže v ní vozím ještě i školkové dítě, mimi lze vozit klasicky vleže, později zvednout jenom záda, takže může koukat, později jde sklopit nožky a je z toho sporťák. Výhodou je i to, že korbu lze vozit po i proti směru jízdy. Inglesinu jsme měli s podvozkem Ergo bike, teď už se prodávají novější typy, ale společné mají to, že mají prostorný drátěný koš, kola jsou nafukovací a dobře odpružená. Nevýhod je jen v tom, že když se s kočárkem dělají psí kusy, odcházejí v podvozku boční šrouby a pružiny, většinou nám ale kočárek po dobu záruky vždy dobře sloužil, a to jsme s ní kolikrát krosili přes kameny, spadlé větve apod. Miminko v teplém fusaku se dovnitř vejde naprosto v pohodě, u menšího dítka jsem v korbě kolikrát vozila i kabelku, lahev s pitím apod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@_elara hlavně klid,
dubnové se ti tam s fiaskem úplně v pohodě vejde a na zimu už budeš mít
nejspíš sporťák. Co se tohoto týče, největší korbu měl jednoznačně
roan marita, do terénu super, do města těžký a do auta neskladny já mám teď třeba peg Pérego GT3 a je super,
ale je to trojkolka.. každopádně les, sníh, nic neni problém.. sportovní
korba od cca 6 měsíců, jde dát do lehu
fajn je, že se bez problémů vejde i do
malého auta
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Kamarádka tady vozí dítě po kopcích ve staré Inglezině a super. Já kupovala terénní trojkombinaci Jané a jak už někdo psal, korbička je tak do půl roku. Zpětně bych koupila pořádný kočár s korbičkou a pak ty překlápěcí golfky Icoo nebo jak se to jmenuje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@_elara Ahoj, také čekáme mimčo na jaře konkrétně březen. Kočárek jsme řešili dost dopředu a našli snad největší co se dělá (vnitřní rozměr korby 85×38cm) od firmy Elfan z Brodku u Přerova. Už ho máme doma a vypadá opravdu luxusně. Barvy jsme si vybrali sami, kola, podvozek a vše si mužeš zvolit + ti udělají ke kočárku autosedačku ve stejným odstínu jak si vymyslíš. A je krásně lehký takže není problém ho složit vynést prostě paráda. Uvidíme v březnu jak se bude líbit prckovi, ale nám jako rodičům opravdu zatím přijde moc dobře provedený a to jsme byli zkoušet opravdu hodně kočárku v prodejně, ale nakonec Elfan vyhrál a jsem ráda. Cenově rozhodně taky nebyl nejhorší v prodejnách mají kolikrát mnohem dražší s menší výbavou a už na prodejně celé rozvrzane.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Deniska1234 Teda
moc děkuji za tip!!! Vůbec jsem o tomto výrobci/shopu nevěděla a to jsem
nedávno říkala, že by bylo ideální, kdybych si mohla kočárek sestavit
sama, protože u každého bylo něco, co mi vadilo, nebo co bych udělala
jinak (blbá kola, taška, malá korba, těžký kočárek apod.), takže pro
takové vybíravce, jako jsem já, super! Pořádně na to mrknu a uvidíme, snad to bude
konečně ono!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@_elara ahoj, nevím zda už máš vybráno, ale kdyžtak mrkni na tyto diskuze, kde jsem i radila…
https://www.emimino.cz/…esta-422473/?…
https://www.emimino.cz/…2020-388331/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@_elara nemáte za co snad
vyberete nevím odkud jste, my to měli do
Brodku u Přerova kousek, takže jsme jeli vybrat barvy a vše si vyzkoušet
přímo k nim na provozovnu, pan majitel byl velice ochotný a byla s ním
výborná domluva
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Tak jsem ještě narazila na Jasmine Bennetta
https://www.jasminecz.cz/…-cerno-sedy/
vypadá to, že by mohl splňovat všechny mé představy a korba veliká, 90 cm délka (vnější, ale
tak to bude asi těch 85 vnitřní), což je paráda
a nějaký ten terén by měl taky zvládnout…
Asi vybráno
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Kočárek prodej -dane?
- Jaký doporučíte kočárek?
- Jakou tašku na cybex kočárek?
- Kočárek MOON N. One 2.0 2022
- Stupátko za kočárek se sedátkem Reemy
- Zkušenosti se stupátkem u kočárku Junama