Protein a hubnutí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
431
9.11.24 09:23
@lucik2011 píše: Více

Jestliže chceš pít protein 5×denne to jsi odvážná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
3.12.24 09:28

Pokud chceš pít protein 5× denně, tak buď jsi fakt odvážná, nebo plánuješ otevřít továrnu na svaly! 😄

Osobně mi na hubnutí skvěle pomáhá lék Xenical (Orlistat). Funguje tak, že blokuje vstřebávání tuků, což pomáhá efektivněji kontrolovat váhu. Samozřejmě, je důležité dodržovat zdravý životní styl a vyváženou stravu, aby měl ten správný efekt.

Pokud se rozhodneš ho vyzkoušet, určitě doporučuji dbát na kvalitu léku. Já sama objednávám Xenical tady: fast-supply24.com/buy-xenical-cz.html . Na tuto lékárnu jsem narazila na podobném fóru, zkusila jsem si tam objednat – objednávka přišla rychle a v perfektní kvalitě. Od té doby objednávám už jen tam a jsem maximálně spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
21.8.25 20:04

Prášky na hubnutí - https://greenbarleyplus.cz Odkedy ho užívam, schudla som 9 kg. Vedľajšie účinky nemám, aj keď som alergička. Vrelo odporúčam.

Příspěvek upraven 15.09.25 v 07:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
14.9.25 14:00

Hele pokud máš keto dietu, mě vyhovuje od Ketodiet moc jejich čirý, enzymatický protein. Já ty hutné nedokážu pozřít, hned mě natahuje. :mrgreen: :mrgreen: Tento je jak limonáda a cítím se po něm plná a je mi dobře, mají dvě příchutě a mě tedy dračí ovoce chutná o něco víc. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková