Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@Anonymní píše:
Dnes jsem byla u zubaře. Trochu mě bolela zub na studené a teplé, sladké apod. Doktorka byla úplně jiná než ji znám. Byla hrozně zpomalená a pořád před sebe dávala ruce. Divně koukala a já ji říkám, že bych chtěla na vrtání injekci a prý to není potřeba. Vrtala mi vzadu zub a vrtala mi kořen jazyku. Úplně jsem se zkroutila a hned jí řekla, že mi vrtá do jazyku a ona na to nic neřekla a jako byla duchem jinde. Opět vrtání a znovu, krve jak z vola a při každém vrtání mi jezdila do jazykaKdyž skončila tak mi řekla, že mi ta plomba stejně vypadne a, že mi to potom opraví. Jdu tam za 3tydny znovu a už mám obr strach. Jinak k ní chodím léta a zatím se mi stalo, že mi vrtala do jazyku už s dnešním dnem 3 x, ale dnes věž injekce hrůza. Nemůžu se ani najíst jak mě to bolí.. Jen jsem se chtěla vypovídat.
Zubaře nemám kde změnit, protože nejsou
nebyla to Mudr. Voláková
?Ne vážně, pokud to bylo tak jak popisuješ, tak to je snad už na nějakou stížnost.
příště někomu vyvrtá oko?
Pokusila bych se upíchnout někde jinde i za cenu dojíždění ap. Ale vím, že zubařů je málo a nepřibírají no ![]()
@prokr Napadlo mne to samé. Mudr Voláková ted naštěstí neordinuje ![]()
Mě dost překvapuje co všechno si nechají lidi líbit. To je fakt směšné. Příště si nechej třeba uřezat ruku, přece nebudeš odmlouvat doktorce 🙄
To je nějaká starší doktorka nebo je pod práškama ne?
![]()
Ale trochu se divím tobě.., neumím si totiž představit, že přijdu do ordinace, doktor je úplně mimo a přesto se nechám ošetřit..
Co sestřička, jak reagovala ona? ![]()
Z jakého si kraje?
Dnes jsem byla u zubaře. Trochu mě bolela zub na studené a teplé, sladké apod. Doktorka byla úplně jiná než ji znám. Byla hrozně zpomalená a pořád před sebe dávala ruce. Divně koukala a já ji říkám, že bych chtěla na vrtání injekci a prý to není potřeba. Vrtala mi vzadu zub a vrtala mi kořen jazyku. Úplně jsem se zkroutila a hned jí řekla, že mi vrtá do jazyku a ona na to nic neřekla a jako byla duchem jinde. Opět vrtání a znovu, krve jak z vola a při každém vrtání mi jezdila do jazyka
Když skončila tak mi řekla, že mi ta plomba stejně vypadne a, že mi to potom opraví. Jdu tam za 3tydny znovu a už mám obr strach. Jinak k ní chodím léta a zatím se mi stalo, že mi vrtala do jazyku už s dnešním dnem 3 x, ale dnes věž injekce hrůza. Nemůžu se ani najíst jak mě to bolí.. Jen jsem se chtěla vypovídat.
Zubaře nemám kde změnit, protože nejsou