Provrtaný jazyk

Anonymní
23.3.21 17:37

Provrtaný jazyk

Dnes jsem byla u zubaře. Trochu mě bolela zub na studené a teplé, sladké apod. Doktorka byla úplně jiná než ji znám. Byla hrozně zpomalená a pořád před sebe dávala ruce. Divně koukala a já ji říkám, že bych chtěla na vrtání injekci a prý to není potřeba. Vrtala mi vzadu zub a vrtala mi kořen jazyku. Úplně jsem se zkroutila a hned jí řekla, že mi vrtá do jazyku a ona na to nic neřekla a jako byla duchem jinde. Opět vrtání a znovu, krve jak z vola a při každém vrtání mi jezdila do jazyka :,( Když skončila tak mi řekla, že mi ta plomba stejně vypadne a, že mi to potom opraví. Jdu tam za 3tydny znovu a už mám obr strach. Jinak k ní chodím léta a zatím se mi stalo, že mi vrtala do jazyku už s dnešním dnem 3 x, ale dnes věž injekce hrůza. Nemůžu se ani najíst jak mě to bolí.. Jen jsem se chtěla vypovídat.
Zubaře nemám kde změnit, protože nejsou :?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5593
23.3.21 17:41
@Anonymní píše:
Dnes jsem byla u zubaře. Trochu mě bolela zub na studené a teplé, sladké apod. Doktorka byla úplně jiná než ji znám. Byla hrozně zpomalená a pořád před sebe dávala ruce. Divně koukala a já ji říkám, že bych chtěla na vrtání injekci a prý to není potřeba. Vrtala mi vzadu zub a vrtala mi kořen jazyku. Úplně jsem se zkroutila a hned jí řekla, že mi vrtá do jazyku a ona na to nic neřekla a jako byla duchem jinde. Opět vrtání a znovu, krve jak z vola a při každém vrtání mi jezdila do jazyka :,( Když skončila tak mi řekla, že mi ta plomba stejně vypadne a, že mi to potom opraví. Jdu tam za 3tydny znovu a už mám obr strach. Jinak k ní chodím léta a zatím se mi stalo, že mi vrtala do jazyku už s dnešním dnem 3 x, ale dnes věž injekce hrůza. Nemůžu se ani najíst jak mě to bolí.. Jen jsem se chtěla vypovídat.
Zubaře nemám kde změnit, protože nejsou :?

nebyla to Mudr. Voláková :mrgreen:?Ne vážně, pokud to bylo tak jak popisuješ, tak to je snad už na nějakou stížnost.
příště někomu vyvrtá oko?
Pokusila bych se upíchnout někde jinde i za cenu dojíždění ap. Ale vím, že zubařů je málo a nepřibírají no :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15111
23.3.21 17:46

@prokr Napadlo mne to samé. Mudr Voláková ted naštěstí neordinuje :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
508
23.3.21 18:42

Mě dost překvapuje co všechno si nechají lidi líbit. To je fakt směšné. Příště si nechej třeba uřezat ruku, přece nebudeš odmlouvat doktorce 🙄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
23.3.21 19:11

To je nějaká starší doktorka nebo je pod práškama ne? 8o :zed:
Ale trochu se divím tobě.., neumím si totiž představit, že přijdu do ordinace, doktor je úplně mimo a přesto se nechám ošetřit..
Co sestřička, jak reagovala ona? ;)
Z jakého si kraje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.