Prstýnek na ukazováčku pravé ruky
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Ne nemůžeš ho tam nosit. vždyť je úplně jedno na jakém prstu
prstýnek máš, ne?!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Takovy kraviny, boze zensky 🙄
Nezlobte se, ale to jsou nekdy opravdu dotazy, ze se clovek nestaci divit.
Proc byste ho nemohla nosit na ukazovacku prave ruky? Vazne jste nikdy nevidela
zenu, ktera nosi prstynky na prave ruce?
Noste si ho klidne na palci, je to vase vec.
Az budete mit prostrednicek v poradku, tak si ho vratite zase tam. Dyt
o nic nejde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
1. Prstýnek můžeš nosit kdekoliv ti vuhovuje, nejsou na to předpisy.
2. Manžel by byl zklamaný, že nemůžeš ze zdravotního důvodu prstýnek
mít na původně plánovaném prstu a nwcháš si ho zmenšit, aby lépe sednul
na jiný? Proč? To přece není ani jeho ani tvoje chyba.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Od přítele jsem k Vámocům dostala prstýnek. Věděla jsem, že ho dostanu, takže přinesl vzorník, vyzkoušela jsem a podle toho mi vybral velikost. Vybírala jsem ho na levý prostředníček. Jenže do té doby se mi na něm udělal ganglion. Prostě taková boulička. Prstýnek mi s ní sedí, ale je to pro mě velmi bolestivé. Jediný jiný prst, na který mi sedí je ukazováček pravé ruky. Nikdy jsem moc neviděla nosit tam prstýnky. Myslíte, že ho tam nosit můžu? Není to blbé? Alespoň do doby, než mi boulička zmizí… Ono třeba by to šlo vyměnit, ale nechci mu to říkat, byl by zklamaný. Než ho měnit, to bych si ho snad radši zkusila nechat tajně zmenšit na prostředníček druhé ruky. Ale radši bych se obešla bez toho. Děkuji za odpovědi
Proč by to bylo blbé? K tomu je nějaká pověra, nebo společenské faux pas? Všimla jsem si, že třeba na fotkách na internetu to moc lidí (celebrit atd.) nenosí, ale jinak naživo to vídám často… Já to tak taky nosívám. Skoro je tam nosím nejradši, přijde mi, že to zkrásní tu ruku a je to hezky vidět při podání ruky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Jako vazne??? Upadne Ti… jeden prst s bouli a další fuč, já bych to
radši nepokoušela
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Od přítele jsem k Vámocům dostala prstýnek. Věděla jsem, že ho dostanu, takže přinesl vzorník, vyzkoušela jsem a podle toho mi vybral velikost. Vybírala jsem ho na levý prostředníček. Jenže do té doby se mi na něm udělal ganglion. Prostě taková boulička. Prstýnek mi s ní sedí, ale je to pro mě velmi bolestivé. Jediný jiný prst, na který mi sedí je ukazováček pravé ruky. Nikdy jsem moc neviděla nosit tam prstýnky. Myslíte, že ho tam nosit můžu? Není to blbé? Alespoň do doby, než mi boulička zmizí… Ono třeba by to šlo vyměnit, ale nechci mu to říkat, byl by zklamaný. Než ho měnit, to bych si ho snad radši zkusila nechat tajně zmenšit na prostředníček druhé ruky. Ale radši bych se obešla bez toho. Děkuji za odpovědi
Nech si ten ganglion odstranit - na chirurgii nebo ortopedii. Je to otazka par minut. Urcite rychlejsi nez menit velikost prstynku…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Je úplně jedno na jaký prst si prstýnek navlékneš, jenom zásnubní a
snubní se nosí na prsteníčku levé ruky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@dagmarkaa píše:
Je úplně jedno na jaký prst si prstýnek navlékneš, jenom zásnubní a snubní se nosí na prsteníčku levé ruky
A to jen v nekterych zemich. V hodne zemich vcetne Nemecka na prave.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Neřešila bych prstýnek, ten bych klidně dala na druhou ruku, ale ten nárůstek. Vypadá to nechutně a na prstu bych to mít nechtěla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
S přítelem máme párové prstýnky a taky ho nosím na ukazováčku
pravé ruky na prsteníčku by mi spadl a už tam
nosím jiný prstýnek. Přítel ho nosí na prostředníčku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
A proč bys nemohla, prosím tě? Já mám prstýnky na pravé - ukazováček a prostředníček, na levé ukazováček a prsteníček. A co jako? Nikomu do toho nic není.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Russet píše:
Neřešila bych prstýnek, ten bych klidně dala na druhou ruku, ale ten nárůstek. Vypadá to nechutně a na prstu bych to mít nechtěla.
Tak on není vůbec vidět a navíc se mi objevuje neustále dokola na
různých místech. Už mi je několikrát i odstraňovali a mám je pořád.
Vždycky se objeví a třeba za měsíc nebo dva zmizí.
Všem děkuji za odpověď, bylo mi to líto, když jsem ho dostala, přes noc
se mi to ulezelo v hlavě a došla jsem ke stejnému závěru, jaký jste mi
radili vy. Je to pitomost, můžu ho nosit, kde chci
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Bytové právo
- Ztratila jsem kamínek z prstýnku
- Přetáčení na bříško jen přes jednu ruku
- Žíly na ruce
- Jak postupovat při studiu na právech
- Mám právo znát jméno lékaře, který mě operoval?
- Manželství se mi rozpadá pod rukama
- Plyny? Vyklenuti bricha v pravém podbrišku