IVF srpen – září 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16289
9.10.11 20:41

Kleo, holka, vím co je to za pocit…me to jako vy ti někdo vyndal všechny vnitřnosti z těla.....byla jsem taky ve 12tt na potratu…protože hrozlo velké riziko poškození plodu kvůli lékům které sem brala, když jsem nevěděla že jsem těhu......pak to bylo moc těžké.....prázdnota.......ale po půl roce jsem otěhotněla a všechno bylo zapomenuto......až budeš mít v bříšku nového tvorečka zapomeneš.....dáš mu svoji lásku :)..... :palec:…Kleo všechno přebolí a věř mi že když říkám vše tak vše…vydrř holka, za chvilku budeš zase stimulkovat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
9.10.11 20:53

Kleo, zlato drž se :hug: …sluníčka, já byla ve středu v Artu, domluvili jsme se na 2.IVF, takže čekám na mrchu a jdeme do toho :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
9.10.11 21:02

Kleo,nemam slov :cry: :-( muselo to byt straslive..preju ti,aby ses z toho co nejdrive dostala a bylo zas dobre a pak vzhuru do dalsiho pokusu,drz se.casem bude lip! :hug: :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
9.10.11 21:11

Iarosko,tak super holka že bude další pokus :palec: .
Barun,ty máš ve středu KO tak držím palečky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
9.10.11 22:12

Ahoj holky, můžu se přidat? Zatím jsme s přítelem na začátku, ale prý je dost možné, že nám pomůže jedině IVF :cry: . Poraďte mi co nás čeká. Nemám nikoho s kým si o tom všem můžu pokecat :-( Díky předem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
9.10.11 22:41

Ahoj holky teď jsem vás dočetla s týdenním zpožděním, mám nemocného syna a k tomu všemu jsem omarodila i já.

Kleo snaž se to překonat a neboj bude zase líp a další pokus se podaří. Moje kámoška taky v loni na vánoce musela jít na potrat přestalo se miminko v 7 týdnu vyvíjet a v červnu zjistila, že je zase těhotná a dokonce čekala trojčata, ale jedno se přestalo vyvíjet, tak bude mít v únoru dvojčata. Tak se drž a začni myslet na to lepší.

Zdravím ostatní holky a taky novou pisatelku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
10.10.11 08:54

Ahoj Kleo, je mi líto,čím musíš procházet´.Hold pro některé z nás je cesta k miminku trnitější než pro jiné.Přeji Ti,aby jsi vše brzy překonala a udělalo se Ti lépe…ať to zyse brzy můžeš zkusit znovu a tentokrát úspěšně :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
10.10.11 09:02
Ahoj Vigo, můžeš si tu o všem oivídat s námi;)Holky toho tu spoustu vědí a mají už zkušenosti.Já to teda měla hladké-1IVF a 1 transfer a hned těhu,tak Ti přeji, pokud budeš muset podstoupit IVF,aby Ti to vyšlo také tak :kytka: .
Kam chodíš? Já do Brna, do Heliosu. Tam je postup takový, že vyšetří ženu včetně hormonů a protilátek a současně vyšetří spermiogram muže,případně doporučí některá další vyšetření spermií a od toho se pak odvíjí další léčba…
vigo píše:
Ahoj holky, můžu se přidat? Zatím jsme s přítelem na začátku, ale prý je dost možné, že nám pomůže jedině IVF :cry: . Poraďte mi co nás čeká. Nemám nikoho s kým si o tom všem můžu pokecat :-( Díky předem
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
10.10.11 09:47

Ahoj holky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
10.10.11 10:23

ahojky holky :-D tak jaky jste mely vikend?? :mavam:
minka22,krasne ti to utika..mas uz skoro pulku cekani za sebou :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
10.10.11 10:27

iaroska,hura do dalsiho pokusu :dance:
vigo ahojky :mavam: :kytka: do jakeho chodis caru?
kacenko,jak se citis po opu??
ostatni zdravim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
10.10.11 10:30
Ahoj ani nemluv a víc nervičku :mrgreen:
Barunka82 píše:
ahojky holky :-D tak jaky jste mely vikend?? :mavam:
minka22,krasne ti to utika..mas uz skoro pulku cekani za sebou :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
10.10.11 13:07

Holky, děkuju Vám za podporu. Moc!
Vím, že to přebolí, akorát nejde lusknout prsty a jen tak zapomenout :-( Takové rány hojí čas.
Ano, bude to utíkat rychle. Co nevidět budou svátky Vánoční, a v prosinci vlastně už začnu chodit do CAR, aby si mě ohlídali kvůli cystám a prolaktinu. Takže to už bude utíkat rychle.
Akorát doufám, že už na to psychicky budu připravená. Doktoři mi říkali, že je to hodně důležité. Tak se budu snažit.
Nejhorší pro mě jsou ale právě miminka a maminky a všechno co s tím souvisí :-( :nevim:
Ať chci nebo ne, bolí to. Tak snad se s tím brzy srovnám a bude dobře. Vždyť i kupa z Vás si tím prošla je zase v pohodě.
Ve čtvrtek jdu na kontrolu, říkali, že mám přijít raději nalačno, kdyby mě museli kuchnout znovu. takže zas budu trnout strachem. Podle lékařské zprávy to vypadá v pořádku, tak doufám, že bude. Jinak papám železo na tvorbu krve, kyselinu listovou a kontryhelový čaj.
Bývám ještě dost unavená, tak skoro pořád spím. V postatě se nic nezměnilo, před tím jsem taky byla pořád unavená :-(
Holky, ani nevím, kdo z vás už má u sebe embryjka kdo kdy bude tetovat.. Musím se podívat :wink:

• Citovat
  • Upravit
5934
10.10.11 13:14

kleo drž se uteče to jako voda :hug: ja bych chtěla testit ve čtvrtek ale nechci to zakřiknot :nevim: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
10.10.11 13:19

Minko a ve čtvrtek budeš kolik dní po ET?
Mě už to test ukázal 9. den po ET. Někdo testuje i 7. den. To se mi zdá ale už moc brzo i kvůli pregnilu. Jedině, že by jsi měla KET, tak se pregnyl nepíchá.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex