Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Jess
, dneska je to kapku lepší, zatím jsem snědla jenom 2 ibalginy.
![]()
Mě nedávno taky zlobil zub moudrosti, ale netrhala mi jej, jen mi nastřihla ďásna ať má prostor k růstu, takže jsem taky pár dní byla na ibalginu, ale už je to ok.Tak ať to je i u tebe co nejdřív stejné ![]()
No, hrozně mě serou ty šňůrečky v puse.
Mám to i šité, takže si ještě asi užiju, až mi to bude tahat ven, kruci.
![]()
babulka01 píše:
No, hrozně mě serou ty šňůrečky v puse.![]()
Mám to i šité, takže si ještě asi užiju, až mi to bude tahat ven, kruci.
![]()
ranní ptáče nejsem, ale práce volá
my měli slavící víkend, v sobotu jsme měli pink party, která se protáhla až do neděle, takže víkend super ![]()
Tak to musela být skvělá párty, my byli na grilovačce, jen pár přátel, a taky jsme to protáhli do rána ![]()
Vy se máte holky - já tak chodím maximálně na párty na „maltu“
… taky tam ale bývám od nevidím do nevidím
nás bylo přes 40, slavili jsme narozeniny, takže jsme se jsme se pořádně rozjeli
malá grilovačka je taky super, jen to počasí nám teď moc nepřeje, nebo? - jak je u vás? u nás neprší, ale mraků máme plno
Ahoj holky
,
zdravím Vás z práce…
Jaru, je fajn, že jste si to užili
. Pak hoď nějaké fotečky ![]()
Babul, co zoubky?
Co ostatní holky? Máte něco některá tento týden?
Luca má zítra kontrolu folíků, že? ![]()
Maia22 píše:LuS píše:Oni dobře ví která bijeMaia22 píše:Tak to se akorát znemožní ona. A vaši určitě budou všechno věřit tobe a ne jí!Podle mě je to chudera, která neví, ze který do který.....Hlavně jsi jí „ukradla“ syna, na to nezapomínej
LuS: Já taky,já mu to taky nijak nevyčítam,ale samozdřejmě se před nim zmínim co o nás zase kde vyprávěla,nejhorší je že ona se nestydí dělat to i když potká moje rodiče,si asi myslí že mi to neřeknou nebo co,taky jim pěkně vypadla z oka
Taky nesnášim hmyz a pavouky,ble blePříspěvek upraven 22.07.11 v 14:24
Nezabíjím akorát malý pavoučky. Si říkám, že mi třeba přinesou štěstí (čápa nebo vránu)
![]()
to je dobrý,já zadupávám všechny,aby mi třeba v noci nevlezli na hlavu nebo tak něco
Krásné raníčko ![]()
musíš to s ní prostě vydržet a pak jí ukážeš jak seš super máma ![]()
Těch malinkatých je mi fakt líto, ale ty mrchy dlouhonohý vždycky ztrestám
![]()
ladun: Ahojky,já mám v pátek konzultaci s výsledky na imunologii a v pondělí hned gennet,tak se snad dozvím co se bude dál dít ![]()
Strsim píše:
ahoj holkynevadí když se přidám - pevně doufám, že nám vyjde první IVF v říjnu.
O miminko se snažíme skoro 3 roky, něco přes rok víme proč to nejde a snažili jsme se to bez kýženého efektu řešit…
v úterý jdeme na vstupní pohovor do druhého caru a budu chtít to celé rozjet. Nejdřív jsem chtěla čekat až dostavíme domeček, ale tak nějak jsem dospěla k závěru, že čekat nechci.
Ahoj Strsim, vítáme tě ![]()
Určo to rozjeďte co nejdřív…My rok po svatbě čekali jak vše bude (koupě bytu, oprava…) a teď docela lituju, že jsem do toho nepráskli hned.....Možná bychom už toho mimíska měli…Tak hlavně moc držím pěstičky ať vše výjde!!!! ![]()