IVF srpen – září 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22203
24.7.11 21:16

Jess :mavam: , dneska je to kapku lepší, zatím jsem snědla jenom 2 ibalginy. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9303
24.7.11 21:24

Mě nedávno taky zlobil zub moudrosti, ale netrhala mi jej, jen mi nastřihla ďásna ať má prostor k růstu, takže jsem taky pár dní byla na ibalginu, ale už je to ok.Tak ať to je i u tebe co nejdřív stejné :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
24.7.11 21:50

No, hrozně mě serou ty šňůrečky v puse. :mrgreen: :mrgreen: Mám to i šité, takže si ještě asi užiju, až mi to bude tahat ven, kruci. :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
24.7.11 23:03
Držím pěsti :palec:
babulka01 píše:
No, hrozně mě serou ty šňůrečky v puse. :mrgreen: :mrgreen: Mám to i šité, takže si ještě asi užiju, až mi to bude tahat ven, kruci. :zed: :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4865
25.7.11 07:54

Dobré ráno :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
25.7.11 07:57

Ahojky,také ranní ptáče? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9303
25.7.11 08:09

Dobré ráno, jaký byl víkend?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4865
25.7.11 08:17

ranní ptáče nejsem, ale práce volá

my měli slavící víkend, v sobotu jsme měli pink party, která se protáhla až do neděle, takže víkend super :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9303
25.7.11 08:20

Tak to musela být skvělá párty, my byli na grilovačce, jen pár přátel, a taky jsme to protáhli do rána :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
25.7.11 08:24

Vy se máte holky - já tak chodím maximálně na párty na „maltu“ :mrgreen: … taky tam ale bývám od nevidím do nevidím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4865
25.7.11 08:24

nás bylo přes 40, slavili jsme narozeniny, takže jsme se jsme se pořádně rozjeli

malá grilovačka je taky super, jen to počasí nám teď moc nepřeje, nebo? - jak je u vás? u nás neprší, ale mraků máme plno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6540
25.7.11 08:41

Ahoj holky :mavam: ,

zdravím Vás z práce…
Jaru, je fajn, že jste si to užili :palec: . Pak hoď nějaké fotečky :wink:

Babul, co zoubky?

Co ostatní holky? Máte něco některá tento týden?

Luca má zítra kontrolu folíků, že? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lus
7350
25.7.11 08:48
Maia22 píše:
LuS píše:
Maia22 píše:
LuS: Já taky,já mu to taky nijak nevyčítam,ale samozdřejmě se před nim zmínim co o nás zase kde vyprávěla,nejhorší je že ona se nestydí dělat to i když potká moje rodiče,si asi myslí že mi to neřeknou nebo co,taky jim pěkně vypadla z oka :roll:
Taky nesnášim hmyz a pavouky,ble ble :cry:Příspěvek upraven 22.07.11 v 14:24
Tak to se akorát znemožní ona. A vaši určitě budou všechno věřit tobe a ne jí!Podle mě je to chudera, která neví, ze který do který.....Hlavně jsi jí „ukradla“ syna, na to nezapomínej :lol:
Nezabíjím akorát malý pavoučky. Si říkám, že mi třeba přinesou štěstí (čápa nebo vránu :lol: )
Oni dobře ví která bije :wink: :lol: to je dobrý,já zadupávám všechny,aby mi třeba v noci nevlezli na hlavu nebo tak něco :-D

Krásné raníčko :lol:
musíš to s ní prostě vydržet a pak jí ukážeš jak seš super máma :lol:
Těch malinkatých je mi fakt líto, ale ty mrchy dlouhonohý vždycky ztrestám :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
25.7.11 08:50

ladun: Ahojky,já mám v pátek konzultaci s výsledky na imunologii a v pondělí hned gennet,tak se snad dozvím co se bude dál dít :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lus
7350
25.7.11 08:52
Strsim píše:
ahoj holkynevadí když se přidám - pevně doufám, že nám vyjde první IVF v říjnu.
O miminko se snažíme skoro 3 roky, něco přes rok víme proč to nejde a snažili jsme se to bez kýženého efektu řešit…
v úterý jdeme na vstupní pohovor do druhého caru a budu chtít to celé rozjet. Nejdřív jsem chtěla čekat až dostavíme domeček, ale tak nějak jsem dospěla k závěru, že čekat nechci.

Ahoj Strsim, vítáme tě :lol:
Určo to rozjeďte co nejdřív…My rok po svatbě čekali jak vše bude (koupě bytu, oprava…) a teď docela lituju, že jsem do toho nepráskli hned.....Možná bychom už toho mimíska měli…Tak hlavně moc držím pěstičky ať vše výjde!!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí