IVF srpen – září 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lus
7350
25.7.11 12:54
luca22 píše:
LuS píše:
luca22 píše:
Strsim píše:
Luci chystáš svatbu? nebo jaké šaty???
LuS určitě bych nic nerušila - nebo už víš jak to bude termínově vycházet???
jjj 2.9. do toho po šesti letech praštíme. :mrgreen:
Luci, velká gratulace!!Tu svatbu ti závidím!!!My se brali 5.9.2009 a bylo to taky skoro po 6 letech!!Hned bych si to zopákla :lol:
Tak ať se vše vydaří!!!
Lus moc děkuju a jaké jste měli počasí?Vím je to idividuální,ale přece jen. :mrgreen:

No, já měla z počasí strach celýho 3/4 roku před, ale nakonec to bylo super!Jako nebylo extra teplo (asi 22C), ale netekl mi make-up a hosté se nepotili :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
25.7.11 12:55

Jarutko moc držím palce, ať se miminko zakousne a už nepustí - teda pak za 9měsíců ano :potlesk:

Ladunko, děkuju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lus
7350
25.7.11 12:55
jesse píše:
LuS, já bych to přála hlavně jí, aby se vrátila do normálu, protože to před nemocí byla opravdu fajn ženská a jak to chodí, nezasloužila si takhle trpět, ale stalo se a teď, jak píšeš, budem doufat, že se vše vrátí alespoň z části.

To věřím.....Taky je mi ostatních vždycky moc líto…A hlavně většinou to potká právě ty, co si to nezaslouží.....A na ty svině nahoře apod. snad nikdy nedojde :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lus
7350
25.7.11 13:33

Holky a co jste měly dobrého k obídku? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
25.7.11 13:34

LuS já najela dneškem na zdravou stravu a měla jsem salátek s česnekovou bagetkou :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lus
7350
25.7.11 13:49

Já mám taky tak min. 3× týdně salát.
Dnes jsem měla taky, ale s trochou opečené slaninky a opeč.bramburkami. Byla na tom ještě čerstvá cibulka a česnek. dresink tak mě pěkně pálila huba, ale pochutnala jsem si :lol: V létě saláty miluju!!Třeba vepřo-knedlo bych si teda nedala ani omylem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
25.7.11 13:51

Tak já když vařím chlapům na stavbu tak hold i to knedlo musím… ale spíš jen tak zobu. Víš jak to je když vaříš - najezená během vaření resp. ochutnávání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
25.7.11 13:58

Já kvetakova polévka a hranolky s vep. platkem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
25.7.11 14:15
Káďule píše:
Holky k těm tchýním - já mám jednu superextrém :cert:
Nejdříve nás nutila do svatby, asi aby se už synáčka zbavila a když jsme pak přišli, že čekáme mimi, tak se naštvala, nesměli jsme ji říkat babičko, že jsme se ji neptali, jestli chce být babička, a ona že je ještě mladá /45/, no malou viděla naposledy v dubnu 1996 - byly ji 3měsíce a to jsme ji k nim vzali přes její zákáz na tchánovi 50tiny, ale když jsem viděla, jak od Michalky odháněla i ostatní příbuzný, aby na ní nekoukali, že u nich jsou i lepší věci na obdiv jako třeba kuřátka, a když odmítli potom přijet i na vítání občánků, protože mají nějakou práci, tak jsem k nim vlítla, řekla jsem tchánovi všechno co mě trápilo, manžel stál při mě, bába se schovala, ale všechno slyšela a od té doby nemáme babičku a já tchýni. Tchán se stavuje, o ní nemluví, ale je to takový povinný stavování, neví, že máme narozeniny, Míša vysvedčení, no ale to už je jedno.
Babizna je teď už konečeně babičkou, má 2 letou vnučku od mladšího syna a může se přetrhnout.
Moje dítě nijak nestrádá, naši ji všechno vynahrazují :palec: a kdyby bábu potkala, řekne dobrý den a tím to končí.

Teda taky drsný 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lus
7350
25.7.11 14:19
Strsim píše:
Tak já když vařím chlapům na stavbu tak hold i to knedlo musím… ale spíš jen tak zobu. Víš jak to je když vaříš - najezená během vaření resp. ochutnávání

Tak to je jasný. Kdybys jim naservírovala salát tak by tě asi poslali do oněch míst :lol: :lol:
Tak jako taky si to knedlo ráda dám, ale přes léto vůbec.
No, to ochutnávání je nejhorší. Vždycky než dovařím tak jsem nacpaná jak žok :-D
Minko, taky dobrý obídek :lol:
Já se na oběd vždycky těším!Je to taková ta hranice, když se ten pracovní den pěkně překulí do odpoledka :lol: A hned to líp utíká :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
25.7.11 14:23

Teda holky, děláte mi chutě :-D
My jsme s dcerkou udělaly zapečený brambůrky a zeleninový salát, taky mňamkózní :mrgreen:

No a teď pojďte všechny na kávičku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
25.7.11 14:26

:mrgreen: pozdě - kafčo už mám za sebou taky
ale vzhledem ke zdravé výživě tak bez sladkého. Ještě jsem uvažovala v rámci zdravého životního stylu (aspoň do IVF :jazyk: ) vynechat kafe, ale to nedokážu - bez něj ráno nevyřeším jediný blbý dotaz uživatele…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1787
25.7.11 14:35

:mavam: holky, tak dneska odpracováno :mrgreen:
Luci: kdybys chtěla, tak v září otvíráme svatební obchůdek, ale většinu věcí už máme a děláme i komplet výzdoby a organizaci :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lus
7350
25.7.11 14:46

Tak tak, pozdě :mrgreen: Latéčko už mám za sebou :lol: To taky nemůžu vynechat. Už je to můj denní rituál. Kafíčko ráno a po obídku :lol:
Tak kdo jste ještě kávičku neměly tak si ji pěkně vychutnejte a já pro dnešek končím :lol: :lol: Mám zlatého šéfíčka!!
Tak papa zítra, děvčátka! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lus
7350
25.7.11 14:47
Glumbi píše: :mavam: holky, tak dneska odpracováno :mrgreen:
Luci: kdybys chtěla, tak v září otvíráme svatební obchůdek, ale většinu věcí už máme a děláme i komplet výzdoby a organizaci :palec:

TAk to musí být super!Mě by třeba bavilo dělat svatební agentku :lol: Ale zas když si vzpoměnu na vlastní svatbu tak ta organizace je šílená, hlavně když je 120lidí :lol: :lol: Ale obchůdek musí být prima!!Tak ať se hlavně daří!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí