Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
luca22 píše:LuS píše:Lus moc děkuju a jaké jste měli počasí?Vím je to idividuální,ale přece jen.luca22 píše:Luci, velká gratulace!!Tu svatbu ti závidím!!!My se brali 5.9.2009 a bylo to taky skoro po 6 letech!!Hned bych si to zopáklaStrsim píše:jjj 2.9. do toho po šesti letech praštíme.
Luci chystáš svatbu? nebo jaké šaty???
LuS určitě bych nic nerušila - nebo už víš jak to bude termínově vycházet???
Tak ať se vše vydaří!!!
No, já měla z počasí strach celýho 3/4 roku před, ale nakonec to bylo super!Jako nebylo extra teplo (asi 22C), ale netekl mi make-up a hosté se nepotili ![]()
Jarutko moc držím palce, ať se miminko zakousne a už nepustí - teda pak za 9měsíců ano ![]()
Ladunko, děkuju ![]()
jesse píše:
LuS, já bych to přála hlavně jí, aby se vrátila do normálu, protože to před nemocí byla opravdu fajn ženská a jak to chodí, nezasloužila si takhle trpět, ale stalo se a teď, jak píšeš, budem doufat, že se vše vrátí alespoň z části.
To věřím.....Taky je mi ostatních vždycky moc líto…A hlavně většinou to potká právě ty, co si to nezaslouží.....A na ty svině nahoře apod. snad nikdy nedojde ![]()
LuS já najela dneškem na zdravou stravu a měla jsem salátek s česnekovou bagetkou ![]()
Já mám taky tak min. 3× týdně salát.
Dnes jsem měla taky, ale s trochou opečené slaninky a opeč.bramburkami. Byla na tom ještě čerstvá cibulka a česnek. dresink tak mě pěkně pálila huba, ale pochutnala jsem si
V létě saláty miluju!!Třeba vepřo-knedlo bych si teda nedala ani omylem ![]()
Tak já když vařím chlapům na stavbu tak hold i to knedlo musím… ale spíš jen tak zobu. Víš jak to je když vaříš - najezená během vaření resp. ochutnávání
Káďule píše:
Holky k těm tchýním - já mám jednu superextrém
Nejdříve nás nutila do svatby, asi aby se už synáčka zbavila a když jsme pak přišli, že čekáme mimi, tak se naštvala, nesměli jsme ji říkat babičko, že jsme se ji neptali, jestli chce být babička, a ona že je ještě mladá /45/, no malou viděla naposledy v dubnu 1996 - byly ji 3měsíce a to jsme ji k nim vzali přes její zákáz na tchánovi 50tiny, ale když jsem viděla, jak od Michalky odháněla i ostatní příbuzný, aby na ní nekoukali, že u nich jsou i lepší věci na obdiv jako třeba kuřátka, a když odmítli potom přijet i na vítání občánků, protože mají nějakou práci, tak jsem k nim vlítla, řekla jsem tchánovi všechno co mě trápilo, manžel stál při mě, bába se schovala, ale všechno slyšela a od té doby nemáme babičku a já tchýni. Tchán se stavuje, o ní nemluví, ale je to takový povinný stavování, neví, že máme narozeniny, Míša vysvedčení, no ale to už je jedno.
Babizna je teď už konečeně babičkou, má 2 letou vnučku od mladšího syna a může se přetrhnout.
Moje dítě nijak nestrádá, naši ji všechno vynahrazujía kdyby bábu potkala, řekne dobrý den a tím to končí.
Teda taky drsný ![]()
Strsim píše:
Tak já když vařím chlapům na stavbu tak hold i to knedlo musím… ale spíš jen tak zobu. Víš jak to je když vaříš - najezená během vaření resp. ochutnávání
Tak to je jasný. Kdybys jim naservírovala salát tak by tě asi poslali do oněch míst
![]()
Tak jako taky si to knedlo ráda dám, ale přes léto vůbec.
No, to ochutnávání je nejhorší. Vždycky než dovařím tak jsem nacpaná jak žok ![]()
Minko, taky dobrý obídek ![]()
Já se na oběd vždycky těším!Je to taková ta hranice, když se ten pracovní den pěkně překulí do odpoledka
A hned to líp utíká ![]()
Teda holky, děláte mi chutě ![]()
My jsme s dcerkou udělaly zapečený brambůrky a zeleninový salát, taky mňamkózní ![]()
No a teď pojďte všechny na kávičku ![]()
pozdě - kafčo už mám za sebou taky
ale vzhledem ke zdravé výživě tak bez sladkého. Ještě jsem uvažovala v rámci zdravého životního stylu (aspoň do IVF
) vynechat kafe, ale to nedokážu - bez něj ráno nevyřeším jediný blbý dotaz uživatele…
holky, tak dneska odpracováno ![]()
Luci: kdybys chtěla, tak v září otvíráme svatební obchůdek, ale většinu věcí už máme a děláme i komplet výzdoby a organizaci ![]()
Tak tak, pozdě
Latéčko už mám za sebou
To taky nemůžu vynechat. Už je to můj denní rituál. Kafíčko ráno a po obídku ![]()
Tak kdo jste ještě kávičku neměly tak si ji pěkně vychutnejte a já pro dnešek končím
Mám zlatého šéfíčka!!
Tak papa zítra, děvčátka! ![]()
Glumbi píše:holky, tak dneska odpracováno
Luci: kdybys chtěla, tak v září otvíráme svatební obchůdek, ale většinu věcí už máme a děláme i komplet výzdoby a organizaci
TAk to musí být super!Mě by třeba bavilo dělat svatební agentku
Ale zas když si vzpoměnu na vlastní svatbu tak ta organizace je šílená, hlavně když je 120lidí
Ale obchůdek musí být prima!!Tak ať se hlavně daří!