Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
ixule píše:Glumbi píše:
ixule: no jasný, když to fakt nejde tak jo, ale dneska se lidi nepohodnou a hned se rozvádějí…ale na druhou stranu, to je každýho věc…a čím víc rozvodů, tím víc nových svateb a tím víc kšeftů
no jasně .. je fakt, že kamarádka se loni v červnu vdávala a teď se rozvádí .. je to rok
.. jako jestli tě to živí, tak určitě.. ale i to se stává bohužel .......... zase z druhé stany, naši měli minulou neděli výročí 40 let od svatby
![]()
![]()
![]()
nene neživí, spíš mě to baví a ted to teprve rozjíždíme… naši měli loni 30 od svatby…a i když se hádají nerozvedou se, prostě to tak mají…
Glumbi píše:
nene neživí, spíš mě to baví a ted to teprve rozjíždíme… naši měli loni 30 od svatby…a i když se hádají nerozvedou se, prostě to tak mají…
aju, tak to hodně zdaru při rozjezdu
.. ono je hádat se a hádat se … např. já se s exmanžou pak už ani nehádala, to nemělo cenu
.. naši se samozřejmě taky hádají, ale spíš tomu říkám dohadování, ne hádky ![]()
Vítám nováčky Ixule a Kali
![]()
Glumbi já jsem měla první svatbu taky v kostele ale nevydrželo nám to.
Teď jsem šťastně vdaná po druhé ![]()
Ladunko,jj já to taky četla ale zdálo se mi to málo ale super pro nás asi do toho půjdu.Na IVF jsem měla málo vajíček ta zkusíme tu minimálku.
Glumbi píše:
luci, simí: hodně štěstí na kontrole a pohovoru
děkuju za pochvaly svatbyod svatby už mám 5 kilo nahoře, takže už tak hezká nejsem
všechny šaty(moje 2×, družičky 4×, svědkyně2×) jsou z číny a všechny dohromady stály asi 15tisíc
TAk to je drsný, tolikatery šaty za 15.000.Mazec!Já dala jen za svoje 7.500.A drůže jsem měla jen malý holky a ty měly každá svoje ![]()
Ahoj všem,koukám že se řeší krásné téma,svatby
My máme akorát dneska s manžílkem 4. výročí,brali jsme se v Růžovém sadě v Lidicích,byla to nádhera,ty rozkvetlé růže všude kolem ![]()
LuS píše:Glumbi píše:TAk to je drsný, tolikatery šaty za 15.000.Mazec!Já dala jen za svoje 7.500.A drůže jsem měla jen malý holky a ty měly každá svoje
luci, simí: hodně štěstí na kontrole a pohovoru
děkuju za pochvaly svatbyod svatby už mám 5 kilo nahoře, takže už tak hezká nejsem
všechny šaty(moje 2×, družičky 4×, svědkyně2×) jsou z číny a všechny dohromady stály asi 15tisíc
a to jsou ty šaty moje, mám je doma ve skříni ![]()
maia: juuu to muselo bát krásné. my jsme měli v sobotu rok
tak všechno nej k výročí ![]()
Maio, tak to musela být krása!Růže mám moc ráda, ale hned odkvetou, to je škoda
My 5.9. 2 roky.Byl to super den!Víc takových!!! ![]()
Ixi,jáké vitamínky bral manžel na spermoušky?
Dá se zvýšit počet?Manža má jen 2.8mil./ml malinko ![]()
Dnes mi brali krev na HP výsledek bude ve čtvrtek.
Holky jaká má být správná hladina Progesteronu? ![]()
Dnes jsem čuměla na výsledky HP které mi dělal v lednu FSH jsem měla 10.40 a progesteron 0.78 nevyznám se v tom ale vím že FSH je zvýšené a to dost ![]()
Glumbi: tak dodatečně také vše nejlepší k výročí
LuS:Díky,fakt byla,svatba na radnici nás nějak nebrala,hold mlaďoši,mě bylo 18 a muži 23 ![]()
Glumbi vy jste měli výročí 23.7.?To měla moje dcera 16
v ten den.
My jsme se brali 6.6.to jsi měla myslím OPU nebo ET ![]()
Letos to bylo 13let ![]()
Maia22 píše:
Ahoj všem,koukám že se řeší krásné téma,svatbyMy máme akorát dneska s manžílkem 4. výročí,brali jsme se v Růžovém sadě v Lidicích,byla to nádhera,ty rozkvetlé růže všude kolem
to by bylo něco na moji alergii
.. jako ale muselo to být taky krásné ![]()
Katka1311 píše:
Ixi,jáké vitamínky bral manžel na spermoušky?
Dá se zvýšit počet?Manža má jen 2.8mil./ml malinko
Kačí .. „jen“ přítel
… bral vitamin E a Energyman, rychlost se mu zlepšila z C na B, což už je v pohodě, množství on má dobré - prvně měl dokonce 80 mil, jinak běžně 40-60 mil, ale má špatnou morfologii, navíc jen pár % těch mršek má lineární pohyb, zbytek se točí dokola ![]()
.. tohle mám, když jsem hledala tipy na zlepšení spermia ..
Zvýšení počtu
Lepidium peruvianum Chacóni (Maca), Tribulus Terrestris (Kotvičník pozemní), L-arginin
pestrý kokteil aminokyselin a bílkovin (L-arginin, L-karnitin, lyzín, … )
méně důležité: Koenzym Q 10
.. můžu to sem hodit celé, ale je toho dost .. ![]()
.. jinak myslím, že zrovna ty tablety Energyman obsahují ten kotvičník ..
Maia22 píše: … hold mlaďoši,mě bylo 18 a muži 23
já se taky vdávala v 19ti, no a v 27 jsem se rozvedla ![]()