IVF srpen – září 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1787
26.7.11 11:12
ixule píše:
Glumbi píše:
ixule: no jasný, když to fakt nejde tak jo, ale dneska se lidi nepohodnou a hned se rozvádějí… :nevim: ale na druhou stranu, to je každýho věc…a čím víc rozvodů, tím víc nových svateb a tím víc kšeftů :mrgreen:

no jasně .. je fakt, že kamarádka se loni v červnu vdávala a teď se rozvádí .. je to rok :nevim: .. ale i to se stává bohužel .......... zase z druhé stany, naši měli minulou neděli výročí 40 let od svatby :palec: :zed: :mrgreen:

.. jako jestli tě to živí, tak určitě :palec: :mrgreen:

nene neživí, spíš mě to baví a ted to teprve rozjíždíme… naši měli loni 30 od svatby…a i když se hádají nerozvedou se, prostě to tak mají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
26.7.11 11:18
Glumbi píše:
nene neživí, spíš mě to baví a ted to teprve rozjíždíme… naši měli loni 30 od svatby…a i když se hádají nerozvedou se, prostě to tak mají…

aju, tak to hodně zdaru při rozjezdu :palec: .. ono je hádat se a hádat se … např. já se s exmanžou pak už ani nehádala, to nemělo cenu :nevim: .. naši se samozřejmě taky hádají, ale spíš tomu říkám dohadování, ne hádky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
26.7.11 11:46

Vítám nováčky Ixule a Kali :mavam: :mavam:
Glumbi já jsem měla první svatbu taky v kostele ale nevydrželo nám to.
Teď jsem šťastně vdaná po druhé :palec:
Ladunko,jj já to taky četla ale zdálo se mi to málo ale super pro nás asi do toho půjdu.Na IVF jsem měla málo vajíček ta zkusíme tu minimálku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
26.7.11 11:48

katko díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lus
7350
26.7.11 11:49
Glumbi píše:
luci, simí: hodně štěstí na kontrole a pohovoru :palec:
děkuju za pochvaly svatby :mrgreen: od svatby už mám 5 kilo nahoře, takže už tak hezká nejsem :mrgreen:
všechny šaty(moje 2×, družičky 4×, svědkyně2×) jsou z číny a všechny dohromady stály asi 15tisíc :dance:

TAk to je drsný, tolikatery šaty za 15.000.Mazec!Já dala jen za svoje 7.500.A drůže jsem měla jen malý holky a ty měly každá svoje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
26.7.11 11:54

Ahoj všem,koukám že se řeší krásné téma,svatby :mrgreen: My máme akorát dneska s manžílkem 4. výročí,brali jsme se v Růžovém sadě v Lidicích,byla to nádhera,ty rozkvetlé růže všude kolem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1787
26.7.11 11:59
LuS píše:
Glumbi píše:
luci, simí: hodně štěstí na kontrole a pohovoru :palec:
děkuju za pochvaly svatby :mrgreen: od svatby už mám 5 kilo nahoře, takže už tak hezká nejsem :mrgreen:
všechny šaty(moje 2×, družičky 4×, svědkyně2×) jsou z číny a všechny dohromady stály asi 15tisíc :dance:
TAk to je drsný, tolikatery šaty za 15.000.Mazec!Já dala jen za svoje 7.500.A drůže jsem měla jen malý holky a ty měly každá svoje :lol:

a to jsou ty šaty moje, mám je doma ve skříni :mrgreen:
maia: juuu to muselo bát krásné. my jsme měli v sobotu rok :mrgreen: tak všechno nej k výročí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lus
7350
26.7.11 11:59

Maio, tak to musela být krása!Růže mám moc ráda, ale hned odkvetou, to je škoda :cry: My 5.9. 2 roky.Byl to super den!Víc takových!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
26.7.11 12:01

Ixi,jáké vitamínky bral manžel na spermoušky?
Dá se zvýšit počet?Manža má jen 2.8mil./ml malinko :-(
Dnes mi brali krev na HP výsledek bude ve čtvrtek.
Holky jaká má být správná hladina Progesteronu? :nevim:
Dnes jsem čuměla na výsledky HP které mi dělal v lednu FSH jsem měla 10.40 a progesteron 0.78 nevyznám se v tom ale vím že FSH je zvýšené a to dost :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
26.7.11 12:03

Glumbi: tak dodatečně také vše nejlepší k výročí
LuS:Díky,fakt byla,svatba na radnici nás nějak nebrala,hold mlaďoši,mě bylo 18 a muži 23 :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
26.7.11 12:03

Glumbi vy jste měli výročí 23.7.?To měla moje dcera 16 :palec: v ten den.
My jsme se brali 6.6.to jsi měla myslím OPU nebo ET :think:
Letos to bylo 13let :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
26.7.11 12:04
Maia22 píše:
Ahoj všem,koukám že se řeší krásné téma,svatby :mrgreen: My máme akorát dneska s manžílkem 4. výročí,brali jsme se v Růžovém sadě v Lidicích,byla to nádhera,ty rozkvetlé růže všude kolem :mrgreen:

to by bylo něco na moji alergii :mrgreen: .. jako ale muselo to být taky krásné :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
26.7.11 12:10
Katka1311 píše:
Ixi,jáké vitamínky bral manžel na spermoušky?
Dá se zvýšit počet?Manža má jen 2.8mil./ml malinko :-(

Kačí .. „jen“ přítel :wink: :mrgreen: … bral vitamin E a Energyman, rychlost se mu zlepšila z C na B, což už je v pohodě, množství on má dobré - prvně měl dokonce 80 mil, jinak běžně 40-60 mil, ale má špatnou morfologii, navíc jen pár % těch mršek má lineární pohyb, zbytek se točí dokola :zed:

.. tohle mám, když jsem hledala tipy na zlepšení spermia ..

Zvýšení počtu
Lepidium peruvianum Chacóni (Maca), Tribulus Terrestris (Kotvičník pozemní), L-arginin
pestrý kokteil aminokyselin a bílkovin (L-arginin, L-karnitin, lyzín, … )
méně důležité: Koenzym Q 10

.. můžu to sem hodit celé, ale je toho dost .. :nevim:

.. jinak myslím, že zrovna ty tablety Energyman obsahují ten kotvičník ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
26.7.11 12:15

Takhle to vypadalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
26.7.11 12:18
Maia22 píše: … hold mlaďoši,mě bylo 18 a muži 23 :oops: