První příkrm bez očko
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
první příkrm bez očko
Dobrý den, jsme nekojení a za chvíli budeme mít čtyři měsíce tak se chystám na příkrmy jenže jsme byli dlouho nemocní tak ještě nemáme ani první očkování a nevím jestli mám počkat až po očkování nebo mužem začit i když nejsme očkování
nemusí te psat že je čas že není kam spěchat jen mě zajíma jestli mužem příkrmy i bez očkování malá přes den chce pořád papkat je moc aktivní pořád vzhuru takže má hlad ani ne po dvou hodinách takže si myslim že čas na příkrmy má… A ještě se chci zeptat co říkate na prevenar 13? dali jste ho? je k něčemu dobrý nebo zbyteečny? Díky moc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Co mají společného příkrmy a očkování? ![]()
Pokud chceš dát příkrmy a má na to věk, tak je dej.
- Citovat
- Upravit
@bibi-lili A co má společného zavedení příkrmů s očkováním? A jinak nedávala jsem Prevenar13, ale Synflorix a přišel mi dobrý v tom, že chrání před onemocněním, které může mít dost očklivé následky, kdyby to mělo být jen kvůli případným zánětům uší, tak nedávám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Run píše:
A co má očkování společného s jídlem?
Asi třeba kdyby v té skleničce byla propašovaná žloutenka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No prikrmy s ockovani dle me vubec nesouvisi
takze klidne ve 4 mesicich muzes pomalinku zacit.
Co se tyka prevenaru, to si musis rozhodnout sama. Zjisti si na co je a tak, pozeptej se doktroky. Ale rozhodnuti bude stejne na tobe. Tady ti stejne bude pulka rikat jaky je ockovani fuj a pulka ze ma naockovane kde co ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mala byla kojena, prikrmy nam dr nutila od ctyrech mes. Tak usme pomalu neco davali. Ockovani mela prvni v 6,5 mesicich. Prevenar jsem dala, ale ted zpetne bych nedala. Zacinam byt neockovaci matka. Ale nejak nechapu, jak souvisi ockovani a prikrmy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Antonie Bolavá Myslíš to B
sakra, to by se tam ale blbě pašovalo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kvuli očkování mě napadlo totiž že přece jen jsou to latky na určite nemoci a aby třeba malá z toho neměla něco když není chráněna když je bez jakýhokoli očkování a Antonie Bolavá: sklenička to nebude pěkně čerstvě domá vařené ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bibi-lili jinak syn měl první očkování v 5 měsících, je mu 7 měsíců a druhou ještě nemá a dlouho mít nebude. Jelikož první dávka netvoří žádné protilátky, tak je to jako kdyby očkovaný nebyl. Příkrmy dostává normálně od cca 5 měsíců a není problém.
Prevenar jsem nedala. Syn má jen povinná. Pokud bude trpět na choroby způsobené pneumokoky dá se očkovat později.
- Citovat
- Upravit
@Antonie Bolavá píše:
Asi třeba kdyby v té skleničce byla propašovaná žloutenka
Nebo tetan z mrkve ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bibi-lili Očkování nemá s příkrmem nic společného. ![]()
Doporučuji Ti nastudovat, na co se očkuje a pak zapojit hlavu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Schara píše:
No prikrmy s ockovani dle me vubec nesouvisitakze klidne ve 4 mesicich muzes pomalinku zacit.Co se tyka prevenaru, to si musis rozhodnout sama. Zjisti si na co je a tak, pozeptej se doktroky. Ale rozhodnuti bude stejne na tobe. Tady ti stejne bude pulka rikat jaky je ockovani fuj a pulka ze ma naockovane kde co
Doktorka se mě ptala jestli ten prevenar nebo ten 10tikmenovy ted nevim jak se jmenuje ten co se neplati no a nebo nic jak chcu a když sem chtěla znat jeji nazor jakož to od lekaře tak mě řekla že jim nemuže dělat reklamu tak na to sem ji řekla že chci vědět nazor lekaře že tak jen řekla že ten prevenar ma o 3 vic kmenu ale že hodně berou ten druhy kvuli toho že je zadara ale na dcerce šetřit neminim ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit