První příkrmy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
sad 1
29.11.12 10:44

Holky znáte tyhle stránky?

http://www.potravinynapranyri.cz/Search.aspx?…

Sunarka vyrobená v Turecku neuvádí správné informace o složení, tak s tím trošku počítejte. Jinak, dávám kaše z Rossmanna, malé hrozně chutnají, a stojí 35 kč. Jednou jsem kupovala i z DM, nějakou BIO Babylove za 50 kč, a taky malé moc chutnala. A jinak Hipp, ale z Rossmanna jí jedou jak blázen, jsou levné, nidke jsem nenašla, že by obsahovaly něco špatného, tak dávám ty.

• Citovat
  • Upravit
sad 1
29.11.12 10:45
@L-ennka píše:
Holky, maly je pet mesicu, myslite, ze muzu uz zkusit treba jogurt+ovoce???

moje malá jí jpgurt taky od 5 měsíců. Klidně můžeš, ale začala bych třeba 2-3 lžičkama, s ovocem, a postupně zvyšovala množstvé jogurtu.

• Citovat
  • Upravit
270
29.11.12 10:46

@sad 1 a to ji davas bilej a do toho ovoce??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
29.11.12 10:48
@L-ennka píše:
@sad 1 a to ji davas bilej a do toho ovoce??

jj, bílý choceňský, nebo je vhodná holandia. Ty ochucené nejsou dobré, nebudeme to u nás zavádět, je tam spousta sraček. Lepší je dát bílý samotný anebo bílý s ovocem, které tam namačkáš, nastrouháš.

• Citovat
  • Upravit
270
29.11.12 10:52

@sad 1 jo tak ja to zkusim, ale myslim si, ze to bude mit uspech :) jako zatim vsechno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
29.11.12 10:55

Nedavno jsem tu v diskuzi take resila jogurty. Dala jsem poprve az v 7.5 mesici a hruza kakani :roll: Proste misto bobku jakas takas kase 8o Na vase mimca to nemelo vliv? Ja zase vysadila a cekam dalsi mesic, nez zkusime znovu… :palec: Je mi to ale lito, protoze ji moc smakovaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
29.11.12 10:56

@Evelina31 no mala ma ted trochu problemy s kakanim..od ty doby co nema jen mliko, tak ji to moc nejde, musim davat denne dost stavicky, aby se vykadila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2407
29.11.12 11:00

@L-ennka My jsme včera začali se stejnou kaší :mrgreen: a podle těch pár lžiček bych řekla, že chutnala :lol:.Jinak mám už z těch příkrmech docela guláš :?,s čím začít, kdy a pak jak dál. Kdy dopoledne a co a jak odpoledne a kdy, hrůza :P .Syn má už deset let a já si teď s malou připadám, jako bych měla první :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2407
29.11.12 11:02

Jinak s jogurtama, mě včera sestřička u doktorky doporučovala bílou activii. Nemáte s ní někdo nějaké zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32924
29.11.12 11:05

@L-ennka no jako nevim, přijde mi to brzo. Ale později můžeš, ale ne dohromady. Každou věc nějakou dobu zkoušet.
@sad 1 mi právě nic nepije, takže zapíjí kaši MM, než jde spát. Blinkne taky občas, když je po kratší době od jídla na bříšku. Ale někdy kombinace ovoce - mlíko nemusí sedět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32924
29.11.12 11:09

@cvrcek 1906 activie moc ne, co vím tak jsou tam ty správné kultury přidávané nějak uměle, navíc sladká je slazená a obyč kyselá nebo co. My jsme dávali bílou Holandii, choceňský nebo jihočeský, teď dávám smetanový Kunínský. Prostě nesmí být nízkotučný, má mít aspoň 3,5%, a má mít co nejjedodušší složení - mléko, mléčné kultury a nějaké to bifi třeba. Ale žádné sušené mléko, cukr, sirupy, želatinu, škroby apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
29.11.12 11:21

@L-ennka po prvnich prikrmech taky zacpa. zaruceny recept byla dyne a cuketa :palec: jinak ted po jogurtech je to opak :roll: neni to prujem, ale asi je proste dobre netravi, tak cekame, kdy je znovu ochutname…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
29.11.12 11:26

Ta to u nás se zavedením příkrmů přestaly bolesti bříška, zácpy, a nepravidelné kakání. Je to i každodenním ovocem, to mi doporučila doktorka. Takže my fakt problémy s ničím nemáme.

• Citovat
  • Upravit
270
29.11.12 11:28

@cvrcek 1906 no ja z toho mam taky gulas, vubec nevim jak ji to mam davat. porad kojim a hlavne si rikam, ze v peti mesicich je to stejne jeste brzo zacit uplne s prikrmama, podle me mame jeste cas, zkusila jsem ji toho uz plno, ale spis jen tak na chut..na zpestreni, aby mela taky neco jinyho nez mliko. chtela bych si nastavit nejakej pevnej jidelnicek, ale vubec nevim jak.no ja mam prave prvni mimco takze vubec nevim co a jak :)
@Evelina31 a tu dyni a cuketu ji davas jak??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
29.11.12 11:29

@sad 1 jo to u nas taky, taky ji uz bricho vubec neboli. a jaky ovoce davas??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí