První příkrmy - kolik?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
první příkrmy-kolik?
Ahojte,
na doporučení dokrorky,zavadíme příkrmy.Začali jsme mrkvičkou,snědla mi pár lžic a pak dopila mlekem 130um. Ale vždy když dostane mleko po mrkvičce,strašně se kroutí-bolení bříška asi. Přestat,nebo vydržet? A ještě jeden dotaz,kolik by měla asi snís příkrmu,ze začátku?trpí bolením bříška i při jídle,ale důvod,je že to moc hltá.děkuji za rady.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
No, záleží, jestli máš dávat příkrm protože málo přibývá, nebo ti to doktorka řekla jen proto, že už je na to čas. Jestli jí mlíko stačí a na zeleninu ti reaguje takhle, tak bych možná ještě počkala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Příbíra dost,ma 4.měsíce a važí 5,80-s příkrmem mame začit skrz to bříško,aby se to trošku srovnalo. Ale nevím jestli ji mám trápit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud přibírá, tak bych ještě příkrmy odložila. Aspoň o měsíc. Sama vidíš, že ji s příkrmy bolí bříško ještě více. Kašli na doktorku a dej na svůj instinkt.
ZKoušela jsi třeba změnit UM? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jj,mléko jsme měnili už několikrát. to boleni z mléka má opravdu z toho hltaní.A nemuže ji třeba nesedet ta mrkev?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pajoš píše:
Ahojte,
na doporučení dokrorky,zavadíme příkrmy.Začali jsme mrkvičkou,snědla mi pár lžic a pak dopila mlekem 130um. Ale vždy když dostane mleko po mrkvičce,strašně se kroutí-bolení bříška asi. Přestat,nebo vydržet? A ještě jeden dotaz,kolik by měla asi snís příkrmu,ze začátku?trpí bolením bříška i při jídle,ale důvod,je že to moc hltá.děkuji za rady.
Teda, já si dát mrkev a pak mlíko, tak se kroutím taky…
Já bych příkrmy ještě nedávala…
- Citovat
- Upravit
Paji to ne, já si myslím, že na to prostě ještě není připravená ![]()
Kdyby jí neseděla mrkev, tak by se spíše osypala ![]()
Asi ještě nemá úplně nejlepší trávení, tak ji příkrmy zatím nezatěžuj.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Terezx píše:Pajoš píše:
Ahojte,
na doporučení dokrorky,zavadíme příkrmy.Začali jsme mrkvičkou,snědla mi pár lžic a pak dopila mlekem 130um. Ale vždy když dostane mleko po mrkvičce,strašně se kroutí-bolení bříška asi. Přestat,nebo vydržet? A ještě jeden dotaz,kolik by měla asi snís příkrmu,ze začátku?trpí bolením bříška i při jídle,ale důvod,je že to moc hltá.děkuji za rady.Teda, já si dát mrkev a pak mlíko, tak se kroutím taky…
Já jsem malou po mrkvi taky vždycky dokojila a byla v pohodě. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
M-a-j-a píše:Terezx píše:Já jsem malou po mrkvi taky vždycky dokojila a byla v pohodě.Pajoš píše:
Ahojte,
na doporučení dokrorky,zavadíme příkrmy.Začali jsme mrkvičkou,snědla mi pár lžic a pak dopila mlekem 130um. Ale vždy když dostane mleko po mrkvičce,strašně se kroutí-bolení bříška asi. Přestat,nebo vydržet? A ještě jeden dotaz,kolik by měla asi snís příkrmu,ze začátku?trpí bolením bříška i při jídle,ale důvod,je že to moc hltá.děkuji za rady.Teda, já si dát mrkev a pak mlíko, tak se kroutím taky…
Tak záleží na zažívání…
já bych se kroutila jak žížala ![]()
- Citovat
- Upravit
jestli hltá, tak než příkrm, bych třeba zkusila jinou lahvičku na pití
, pokud se tak již tedy nestalo
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jsem pro počkat až přestane stačit mlíčko. Nám stačit přestalo v těch 4 měs…měla hlad po 200ml mlíčka už po necelých dvou hodinách. Po zavedení příkrmů hladová být přestala. Takže být tebou, odložím příkrmy až bude připravená
Ono si to její tělíčko řekne samo, neboj to poznáš ![]()
To že se doporučuje dětem na UM zavést příkrmy ve 4 měs a dětem na MM v 6ti měs se nedá brát tak striktně. Každé mimčo je jiné…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asi ano,zkusím to později. Ale třeba banán,slupla v poho,bříško nebolelo.....Lahvičku jsme měnili i savičku,mam lahev mamm a nejmenší savičku…na to hltaní jsme zkoušeli taky kde co.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ještě se tě zeptám jaké má po té mrkvičce kakání Nestaví jí to? Moje malá měla zácpu než si zvykla a samozřejmě jí bříško bolelo, a pak stačilo dát do každé zeleninky kapku, dvě olivového oleje (-lahev 70Kč) a jaký blo najednou kakání perfektní. Jsem tedy pro počkat měsíc i když jí pak bude bolet bříško, přidat do všeho ten oliváč ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
řekla bych,že normalně…zkoušela jsme prozatím kupovanou od hami prvni lžičku…o oleji jsem o slyšela,určitě ho pořídím,jak budu vařit domací.Asi bude nejlepší opravdu počkat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pajoš - tak mi také začali s příkrmy - dostal mrkvičku a potom mlíčko a kroutil se hrozně a plakal. Od té doby dávám jen mrkvičku a zapít čajíkem. Mudr říkala že jíst mrkev a na to vypít mlíko je těžké na bříško. Od té doby máme klid
- načítám...
- Citovat
- Zmínit