První příkrmy - kolik?

1272
6.8.11 17:36

první příkrmy-kolik?

Ahojte,
na doporučení dokrorky,zavadíme příkrmy.Začali jsme mrkvičkou,snědla mi pár lžic a pak dopila mlekem 130um. Ale vždy když dostane mleko po mrkvičce,strašně se kroutí-bolení bříška asi. Přestat,nebo vydržet? A ještě jeden dotaz,kolik by měla asi snís příkrmu,ze začátku?trpí bolením bříška i při jídle,ale důvod,je že to moc hltá.děkuji za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5230
6.8.11 17:52

No, záleží, jestli máš dávat příkrm protože málo přibývá, nebo ti to doktorka řekla jen proto, že už je na to čas. Jestli jí mlíko stačí a na zeleninu ti reaguje takhle, tak bych možná ještě počkala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1272
6.8.11 17:54

Příbíra dost,ma 4.měsíce a važí 5,80-s příkrmem mame začit skrz to bříško,aby se to trošku srovnalo. Ale nevím jestli ji mám trápit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
6.8.11 18:21

Pokud přibírá, tak bych ještě příkrmy odložila. Aspoň o měsíc. Sama vidíš, že ji s příkrmy bolí bříško ještě více. Kašli na doktorku a dej na svůj instinkt.
ZKoušela jsi třeba změnit UM? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1272
6.8.11 18:44

jj,mléko jsme měnili už několikrát. to boleni z mléka má opravdu z toho hltaní.A nemuže ji třeba nesedet ta mrkev?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TessAg
6.8.11 18:55
Pajoš píše:
Ahojte,
na doporučení dokrorky,zavadíme příkrmy.Začali jsme mrkvičkou,snědla mi pár lžic a pak dopila mlekem 130um. Ale vždy když dostane mleko po mrkvičce,strašně se kroutí-bolení bříška asi. Přestat,nebo vydržet? A ještě jeden dotaz,kolik by měla asi snís příkrmu,ze začátku?trpí bolením bříška i při jídle,ale důvod,je že to moc hltá.děkuji za rady.

Teda, já si dát mrkev a pak mlíko, tak se kroutím taky…

Já bych příkrmy ještě nedávala…

• Citovat
  • Upravit
16492
6.8.11 18:56

Paji to ne, já si myslím, že na to prostě ještě není připravená :think:
Kdyby jí neseděla mrkev, tak by se spíše osypala :think:
Asi ještě nemá úplně nejlepší trávení, tak ji příkrmy zatím nezatěžuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
6.8.11 18:57
Terezx píše:
Pajoš píše:
Ahojte,
na doporučení dokrorky,zavadíme příkrmy.Začali jsme mrkvičkou,snědla mi pár lžic a pak dopila mlekem 130um. Ale vždy když dostane mleko po mrkvičce,strašně se kroutí-bolení bříška asi. Přestat,nebo vydržet? A ještě jeden dotaz,kolik by měla asi snís příkrmu,ze začátku?trpí bolením bříška i při jídle,ale důvod,je že to moc hltá.děkuji za rady.

Já jsem malou po mrkvi taky vždycky dokojila a byla v pohodě. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TessAg
6.8.11 19:03
M-a-j-a píše:
Terezx píše:
Pajoš píše:
Ahojte,

Já jsem malou po mrkvi taky vždycky dokojila a byla v pohodě. :think:

Tak záleží na zažívání… :wink: já bych se kroutila jak žížala :-(

• Citovat
  • Upravit
3513
6.8.11 19:15

jestli hltá, tak než příkrm, bych třeba zkusila jinou lahvičku na pití :think: , pokud se tak již tedy nestalo :lol: :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
6.8.11 19:16

Taky jsem pro počkat až přestane stačit mlíčko. Nám stačit přestalo v těch 4 měs…měla hlad po 200ml mlíčka už po necelých dvou hodinách. Po zavedení příkrmů hladová být přestala. Takže být tebou, odložím příkrmy až bude připravená :wink: Ono si to její tělíčko řekne samo, neboj to poznáš :wink:

To že se doporučuje dětem na UM zavést příkrmy ve 4 měs a dětem na MM v 6ti měs se nedá brát tak striktně. Každé mimčo je jiné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1272
6.8.11 19:51

Asi ano,zkusím to později. Ale třeba banán,slupla v poho,bříško nebolelo.....Lahvičku jsme měnili i savičku,mam lahev mamm a nejmenší savičku…na to hltaní jsme zkoušeli taky kde co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
6.8.11 19:55

Ještě se tě zeptám jaké má po té mrkvičce kakání Nestaví jí to? Moje malá měla zácpu než si zvykla a samozřejmě jí bříško bolelo, a pak stačilo dát do každé zeleninky kapku, dvě olivového oleje (-lahev 70Kč) a jaký blo najednou kakání perfektní. Jsem tedy pro počkat měsíc i když jí pak bude bolet bříško, přidat do všeho ten oliváč :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1272
6.8.11 20:07

řekla bych,že normalně…zkoušela jsme prozatím kupovanou od hami prvni lžičku…o oleji jsem o slyšela,určitě ho pořídím,jak budu vařit domací.Asi bude nejlepší opravdu počkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8022
6.8.11 22:19

Pajoš - tak mi také začali s příkrmy - dostal mrkvičku a potom mlíčko a kroutil se hrozně a plakal. Od té doby dávám jen mrkvičku a zapít čajíkem. Mudr říkala že jíst mrkev a na to vypít mlíko je těžké na bříško. Od té doby máme klid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí