První sex po porodu

2377
18.11.11 16:00

První sex po porodu

Ahoj,mám trochu choulostivější otázku,ale ráda bych si od vás početla jaké máte zážitky když jste TO poprvé zkoušeli po porodu.Chceme to s manželem po šestinedělí začít zkoušet,už ted mám někdy dost chut,ale bojím se toho jak to bude bolet a že to třeba nepůjde.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14777
18.11.11 16:04

ze začátku byl strach s té bolesti,ale časem si zvykneš, neboj, my se poprvé po porodu milovali až po 8 týdnech.Měla jsem 3 stehy, takže jsem si dala ještě dva týdny navíc a vyplatilo s mi to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
18.11.11 16:12

Je to strašně individuální.Záleží jak se cítíš.Fyzicky i psychicky.Já jsem měla na TO po porodu strašnou chuť :oops: takže u nás to bylo po 4 týdnech po porodu a úplně v poho.Hlavně v klidu a pomalu, nic neuspěchat.

• Citovat
  • Upravit
24798
18.11.11 16:13

Domluvte si nějaké znamení, kdyby bylo třeba přestat… A určitě použít lubrikační gel, ty hormony jsou rozhozené a nebude to fungovat jako obvykle=).
A neboj, čím víc se budeš bát, tím víc to bude nepříjemné.

Bylo to jiné, než před porodem, poprvé trochu neohrabané a lehce bolelo, ale v pohodě… Úplně první sex byl teda horší :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
18.11.11 16:17

Ahoj :mavam:

Heleď, já toho pročetla o tom hafo a taky sem myslela, jak to bude asi bolet a podobně. A u mě to teda nebolelo vůbec :mrgreen: Všude doporučujou lubrikanty a podobně, my to nepotřebovali :-D A šitá sem byla, stehů docela dost. A v pohodě! :-)

Neboj se toho, neodkládej to, když máš chuť, tak se do toho s manželem pusťte. Pomalu, opatrně a uvidíš že to bude ok! Pro mě je to snad lepší než před porodem :oops: :mrgreen:

Tak hodně štěstí při sexování :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
18.11.11 16:18

Určitě lubrikační gel, obzvlášť pokud budete používat kondom, tak to chce případně dodávat vlhčení i v průběhu.
Záleží jaké jsi měl dole „škody“ :wink:
Po prvním porodu jsem měla nástřih, šití jen ten, ale v několika vrstvách :roll: Taky to při sexu pnulo a nebylo to zezačátku moc příjemné.
Po druhém porodu jsem měla jen natrženou kůži na tři stehy a v pohodě.
V obou případech jsme nedodrželi šestinedělí.
Vnitřní zranění nebyla žádná, tam to pak asi je trochu horší :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.11.11 16:20

Tak pro mě byl první sex rozhodně lepší než sex po porodu. Ten byl hrozný, ne kvůli bolesti. Hlavně jsem byla frustrovaná, že tam dole už to není úplně tak stejné jako předtím a musím přiznat, že i rok po porodu s tím mám problémy. Prostě se kvůli tomu nemůžu uvolnit a pořád si říkám, jak jsem tam dole už neúzká… Cviky nepomohly a kdyby finance dovolily, tak bych šla hned na plastiku…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.11.11 16:22

Ahoj, já byla nedočkavá a nedodrželi jsme šestinedělí - mno trochu to bolelo a trošku jsem krvácela (nedozahojená asi) Ale po týdnu jsme to zkusili zas a to už bylo lepší..ale museli jsme používat lubrikační gel, pač při kojení některé ženy špatně „vlhnou“. Tak i to třeba doporučuji :wink: Jinak tak 4.,5. sexík už zas super :palec:

• Citovat
  • Upravit
26093
18.11.11 16:30

Po prvním porodu to bylo na houby… :roll: Po druhým porodu se mi do toho pak nechtělo a říkala jsem si, že stejně k ničemu nedojde, že to bude bolet a hned přestanem… A ono ne 8-o :mrgreen: Bylo to lepší, než kdykoliv před tím :oops: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
18.11.11 16:32

Ještě teda dodám, že po prvním porodu jsem byla šitá hodně, i uvnitř, po druhým prej byl taky velkej nástřih, ale uvnitř šití žádný, tak to asi mělo taky vliv na tu bolestivost… :nevim: Nebo to prostě ten druhej doktor uměl líp :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
18.11.11 16:36

Po prvním porodu kvůli velkému šití to byla nesnesitelná bolest asi rok a ten první pokus skončil asi po 5 sekundách :roll:,stejně tak jako dalších 100 pokusů :roll: Po druhém porodu to bylo v pohodě,první pokusy spíš strach,že to bude bolet,ale bolelo asi jen měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
18.11.11 16:54

Ahojky tak já si první sex neužila vůbec, bolest strašná a nakonec krvácení takže jsme museli přestat, povedlo se to asi na 4 pokus.. ale jak píšou holky každej to má jinak a já jsem byla hodně šitá.. takže hodně štěstí a určitě to bude v poho :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13338
18.11.11 16:59

První sex jsme měli přesně skončením šestinedělí, nebolelo, nekrvácelo, ani lubrikační gel nebyl potřeba. Časem mě občas nějaká poloha bolela, když byl větší tlak na hrát, tak jsme to přizpůsobili a bylo to v pohodě. Záleží opravdu, jak se cítíš, já byla šitá dolu i nahoru na pyskách a tam se to hojilo a bolelo to dlouho. :think: Ale šestinedělí na zhojení stačilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
18.11.11 17:07

tak ja sep o pordu bala jak to bude desny po prectenych diskusich a prd, bala jsme se jako kdyby ot bylo poprve a nebolelo to vubec porste jako kdybych neordila..kazdy ot ma jinak chce to rposte zkusit, kdyz ot bdue neprijemny jeste pockate :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
18.11.11 17:09

my po pul roce, strasne me to bolelo, jak kdyz me trha zevnitr, pak to pomalinku polehounku zkousel rukou az to nakonec po nekolika zkouskach slo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Užitečné odkazy

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky