Psychický propad aneb nevím jak dál...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
193
26.5.16 14:53
@mirecekblbecek píše:
@meluzi ten mixěr bych nepoužila už, mi takto málem shořel fén v ruce.

K tomuto řeknu jen to, že u nás doma je zvyklostí všechno dolikvidovat. Krom toho vím, že když ho vyhodím tak máma bude schopná jít a přinést ho zpět (i když ho vůbec nepoužívá). Prostě u nás to tak funguje.. Dokud to chodí tak to z domu nepůjde a asi se tomu neumím vzepřít, nebo už se možná tomu raději nechci vzpírat. Je to prostě matky pravidlo a já s ním nic neudělám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
26.5.16 14:54
@Malaga píše:
Zakladatelko, proč zase nic nejde? :nevim:

Konkrétně co? Na konkrétní otázku bude konkrétní odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
26.5.16 15:57

@meluzi
Vstáváš v 5, přicházíš v 22 hod. To máte každý den školu celý den?
Nerýpu - ptám se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3436
26.5.16 17:02
@Ewiczka píše:
@meluzi
Nerýpu - ptám se.

neteř chodí do školy tak, že 1 den má od 8-6,pak zase má volno, někdy má ráno několik hodin jde třeba na 3.rozhodně má ale rozvrh, takže se jídlo dá naplánovat, když máš zakl. školu celý den skoč si na oběd, já chodím dálkově, máme školu celý den, ale stíhám oběd, vždy mezi hodinami se najde čas, málokdy ne.to jídlo matky je taky opravdu strašné, normální hladomor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3436
26.5.16 17:07

Všechno všichni berou jako samozřejmost a mě to strašně štve. Prostě nečekej, začni se chválit sama, pak začni chválit ty druhé, časem ti to oplatí.„Vyvolen jest ten, který ničeho nečeká.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
26.5.16 17:37
@Ewiczka píše:
@meluzi
Nerýpu - ptám se.

No teď mám od pondělka zkouškové, takže režim se v tomhle drobet zklidní. Ale no rozvrh jsem měla strašný Po 8 - 20, út 8 - 16, St 8 - 16, Čt 14 - 18. No, ale vlastně všechny dny jsem ve finále byla ve škole do 20 (dělala jsem úkoly), protože by pro mě neměl kdo přijet na nejbližší místo kam mi jezdí bus ( to jest asi 10 km od domova a poslední bus mi jede před 17.hod). No ve čtvrtek jsem jezdila od nás ve 12 busem.. No v pátek chodím do práce. Tot muj šílenej režim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
26.5.16 17:44
@mirecekblbecek píše:
neteř chodí do školy tak, že 1 den má od 8-6,pak zase má volno, někdy má ráno několik hodin jde třeba na 3.rozhodně má ale rozvrh, takže se jídlo dá naplánovat, když máš zakl. školu celý den skoč si na oběd, já chodím dálkově, máme školu celý den, ale stíhám oběd, vždy mezi hodinami se najde čas, málokdy ne.to jídlo matky je taky opravdu strašné, normální hladomor.

Ono i kdybych chtěla stíhat chodit na teplý oběd (s tím, že bych prostě zmeškala část nějaké přednášky či cvičení) tak se stejně nenajím. Byla jsem asi 2× s někým v menze nebo v bufetu a když už mají nemasové jídlo, tak je v tom šlehačka apod. Prostě nezažila jsem přijatelný jídlo. Jako jo člověk co jí úplně všechno bez výhrad se jim tam nají. Ale myslím, že někdo kdo má jakoukoliv „dietu“ (myslím tím, že něco vyřazuje cíleně ze svého jídelníčku) se tam prostě nenají. Sice mají krásný ceny na to kolik toho dávají, ale ten výčet jídel :,(
No naštěstí mám teď zkouškové, takže netrávím ve škole celé dny. Ale zase jsem se pro velkou změnu od pondělí nezastavila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
26.5.16 17:51
@mirecekblbecek píše:
Všechno všichni berou jako samozřejmost a mě to strašně štve. Prostě nečekej, začni se chválit sama, pak začni chválit ty druhé, časem ti to oplatí.„Vyvolen jest ten, který ničeho nečeká.“

Tak já chválím, ale i kritizuji. Jsem takový kritik, který umí říct: Jé ty jsi v tomhle skvělej." Ale také: „Tohle už raději nedělej, tam tvůj talent fakt není.“ Prostě myslím si, že když je pochvala třeba tak ji bez problémů použiji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3436
26.5.16 18:24
@meluzi píše:
No teď mám od pondělka zkouškové, takže režim se v tomhle drobet zklidní. Ale no rozvrh jsem měla strašný Po 8 - 20, út 8 - 16, St 8 - 16, Čt 14 - 18. No, ale vlastně všechny dny jsem ve finále byla ve škole do 20 (dělala jsem úkoly), protože by pro mě neměl kdo přijet na nejbližší místo kam mi jezdí bus ( to jest asi 10 km od domova a poslední bus mi jede před 17.hod). No ve čtvrtek jsem jezdila od nás ve 12 busem.. No v pátek chodím do práce. Tot muj šílenej režim.

jeto děs, chod aspon na polévky. že je v něčem šlehačka bych se nebála, té tam moc nebude. saláty by taky nebyly od věci. prostě se v jídle strašně omezuješ, to je holt těžké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3436
26.5.16 18:30
@meluzi píše:
přes prázdniny si udělej řidičák, kup si starou herku a budeš svobodná jako pták-zajedeš domů kdykoli, zajdeš na oběd tam, kde mají něco pro tebe.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
26.5.16 18:59
@mirecekblbecek píše:
jeto děs, chod aspon na polévky. že je v něčem šlehačka bych se nebála, té tam moc nebude. saláty by taky nebyly od věci. prostě se v jídle strašně omezuješ, to je holt těžké.

No ono na těch vdolkách co jsem viděla té slehačky málo fakt nebylo… Celý se to v ní koupalo. A polévky bohužel, ve všem se válí maso. Nemasovou polévku jsem tam ještě nepotkala. Kdyby jo tak už chodím dávno. No a saláty mají mrkvový jediný přijatelný pro mě a ten si občas dám, ale denně bych na něj chodit nemohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
26.5.16 19:01
@mirecekblbecek píše:
@meluzi píše:
přes prázdniny si udělej řidičák, kup si starou herku a budeš svobodná jako pták-zajedeš domů kdykoli, zajdeš na oběd tam, kde mají něco pro tebe.

Já řidičák mám, ale peníze nejsou. A během roku nemám šanci našetřit. Vychází mi to fakt na dopravu a měsíčně mi zbydou max 200,–. Ale tahle diskuze tu není od toho, abych tu řešila svojí finanční situaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3436
26.5.16 21:50
@meluzi píše:
Já řidičák mám, ale peníze nejsou. A během roku nemám šanci našetřit. Vychází mi to fakt na dopravu a měsíčně mi zbydou max 200,–. Ale tahle diskuze tu není od toho, abych tu řešila svojí finanční situaci.

třeba rodiče by ti nemohli půjčit na auto? po škole bys jim to splácela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
26.5.16 22:50
@mirecekblbecek píše:
třeba rodiče by ti nemohli půjčit na auto? po škole bys jim to splácela?

bohužel.. Oni už jednou se vyjadřovali tak, že kdyby na to ty peníze byly, že koupí nějaký škopek, abych to měla na to popojíždění. Ale tak nějak se furt cpou peníze do něčeho a více moc nezbývá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3436
26.5.16 22:57
@meluzi píše:
bohužel.. Oni už jednou se vyjadřovali tak, že kdyby na to ty peníze byly, že koupí nějaký škopek, abych to měla na to popojíždění. Ale tak nějak se furt cpou peníze do něčeho a více moc nezbývá.

sestra si koupila „fáro“ za 6 t. normálně jezdí. :mrgreen: podívej zeptej se v rodině, zda by ti nepůjčili, nebo nějakou brigádu-letáky, projdeš se a zároveň začneš šetřit na fáááro. Nebo si řekni o peníze místo narozenin, svátků, vánoc, oblečení kup v sekáči, peníze ulož, nebo forma spolujízdy by mohla něco ušetřit, nebo kolo, místo jízdenek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí