Psychický propad aneb nevím jak dál...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
193
28.5.16 21:01
@Malaga píše:
Zakladatelko, jsi chytrá holka, takže věřím, že to pochopíš a neurazí tě to…budeme hrát takovou hru (vlastně budeme pokračovat, protože ta hra už běží od začátku diskuze)…já ti něco navrhnu a ty mi napíšeš, proč to nejde ;)

Tak ne vše nejde. Jsem celkem otevřená novým možnostem. Ale jsou prostě věci ve kterým mám úplně jasno, na některé nemám zatím žádný názor a u některých si ho teprve tvořím, protože třeba nemám o daném problému dostatečné objektivní informace, abych to mohla odsoudit/přijmout.

Viz jídlo. Vegan hodlám být dále. A jsem ráda, že mnoho lidí to tu přijalo.
Jsem i ráda za tipy. Jsem ráda, že mi někdo i třeba nějaké jídlo připomene. Protože tím co mi tu píšete mě prostě v uvažování posouváte dopředu. Pomáháte mi poznat samu sebe. A o tomhle si myslím, že ta diskuze vlastně měla být. Kdyby to měla být diskuze o tom jak se zabavit. Tak jí ani nezakládám, neboť mi nepřijde, že by mě to někam posunulo a neměla by to smysl. A já mám ráda věci, které smysl mají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3436
28.5.16 21:05
@meluzi píše:
Tak ne vše nejde. Jsem celkem otevřená novým možnostem. Ale jsou prostě věci ve kterým mám úplně jasno, na některé nemám zatím žádný názor a u některých si ho teprve tvořím, protože třeba nemám o daném problému dostatečné objektivní informace, abych to mohla odsoudit/přijmout.Viz jídlo. Vegan hodlám být dále. A jsem ráda, že mnoho lidí to tu přijalo.
Jsem i ráda za tipy. Jsem ráda, že mi někdo i třeba nějaké jídlo připomene. Protože tím co mi tu píšete mě prostě v uvažování posouváte dopředu. Pomáháte mi poznat samu sebe. A o tomhle si myslím, že ta diskuze vlastně měla být. Kdyby to měla být diskuze o tom jak se zabavit. Tak jí ani nezakládám, neboť mi nepřijde, že by mě to někam posunulo a neměla by to smysl. A já mám ráda věci, které smysl mají.

kdybys nepoznala věci, které smysl nemají, nikdy bys to nepoznala, takže proto i tyto smysl mají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
28.5.16 21:05
@mirecekblbecek píše:
Takže jsem zvědavá zda přijde někdy ta chvíle, kdy si s ní budu připadat jako na pokecu s kámoškou. nebudeš, pravděpodobně, lidé se nemění. Mám podobného otce, nikdy jsem k němu nenašla cestu, protože on si to nepřál a nepřeje. Můžeš se s tím akorát tak smířit, doufat je zbytečná ztráta času, ber to jako fakt, hleď do budoucnosti, ale s nadějí, ne s obavami, prostě si to přikaž, ve tvém věku máš být optimista, snílek, ne pesimista, to je špatně.

Tak já jsem snílek. Hodně často sním o budoucnu, jen je pravda, že na tu budoucnost koukám hodně reálně. Viz už teď se bojím hypotéky (nemám totiž vůbec ráda závazky, které nejdou jen tak utnout - jsem ráda, když mám, alespoň potenciální únikovou cestu). No, ale asi bych se měla podívat na nějakou pohádku, asi to fakt už přeháním. Už mám i šedivé vlasy (už teda od loňska), to je hrozný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
28.5.16 21:10
@robínek píše: :mrgreen: Mam ten samy pocit
S tim jídlem je to to nejmenší, potraviny typu bulgur, kuskus, testovinove, bramborove saláty (třeba se sójovou majonézou, když nelze jogurt), to je hotové hned a dobre i studene. Vajicka jako pojivo do placiček lze nahradi X zpusuby, staci pohledat na netu. A rozvrh na VS od 8 do 20 bez poradne pauzy na obed? To nebylo ani v praveku, kdy jsem studovala ja a i tehdy šlo najit způsob, jak přednášku získat, aniž tam člověk sel, dnes je technických moznoszi fura
Spis bych tipla, ze zakladatelka je maximalistka, nabrala si hafo nepovinných predmetu a sama sebe likviduje.

Ale já jsem ráda za tipy na jídla. Sice ok nad nějakými mávnu rukou (ty znám) a jdu dál. Vejce většinou nijak qnenahrazuji a když už tak škrobem, což mi taky nepřijde moc ok.
No a rozvrh mám takový jaký mám no.. Ano mám i nepovinné předměty. Výpisky se sice sehnat dají, ale nenahradí to tu osobní přítomnost na přednášce. Ale jinak maximalistka asi drobet jsem to uznávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3436
28.5.16 21:13
@meluzi píše:
Ale já jsem ráda za tipy na jídla. Sice ok nad nějakými mávnu rukou (ty znám) a jdu dál. Vejce většinou nijak qnenahrazuji a když už tak škrobem, což mi taky nepřijde moc ok.
No a rozvrh mám takový jaký mám no.. Ano mám i nepovinné předměty. Výpisky se sice sehnat dají, ale nenahradí to tu osobní přítomnost na přednášce. Ale jinak maximalistka asi drobet jsem to uznávám.

po cukru nejhorší jed, neštěpí se v játrech na cukr???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
28.5.16 21:17
@Malaga píše:
Tak koukám, že hra běží ;)
A jak dlouho chceš čekat? Máš nějaký pevně stanovený časový limit?

Asi do 30? Pak si asi napíšu transparent:„Chcete mě?“ :mrgreen:
Jo pravda chtěla jsem se vdávat a mít dítě jako „mladá“. Ale je pravda, že jsem prostě svoji touhu po rodině během posledního roku tak zadupala do země, že se snad v nejbližší době neobjeví. Mým smyslem života je prostě momentálně škola, pes…
Já prostě v tomhle předpokládám, že až se to bude mít stát, tak se to stane. Seznamkám nevěřím. Neříkám, že jsou na pytel, ale tak ob rok si dám inzerát.. Sejdu se s někým, kdo se dle konverzace jeví slibně, sejdu se a… Na 2 roky jsem zas otrávená jak malajský šíp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
28.5.16 21:21
@Malaga píše:
a co se stalo, že se to změnilo?

Přehodnocení mojí teorie o funkci: „přátelství“. Pocit ztráty času a likvidace zdraví pitím. Pocitem nestability z té mojí povahy typu šupsem-šuptam. Najednou mě i lidi okolo mě začali brát jinak, hůř. Já to nazvala přechodem z puberty do dospělosti, ale třeba jsem se zmýlila… Ale tohle předpokládám, že mi řekne ta psycholožka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
28.5.16 21:23
@mirecekblbecek píše:
kdybys nepoznala věci, které smysl nemají, nikdy bys to nepoznala, takže proto i tyto smysl mají.

Pravdu díš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3436
28.5.16 21:24
@meluzi píše:
Asi do 30? Pak si asi napíšu transparent:„Chcete mě?“ :mrgreen:
Jo pravda chtěla jsem se vdávat a mít dítě jako „mladá“. Ale je pravda, že jsem prostě svoji touhu po rodině během posledního roku tak zadupala do země, že se snad v nejbližší době neobjeví. Mým smyslem života je prostě momentálně škola, pes…
Já prostě v tomhle předpokládám, že až se to bude mít stát, tak se to stane. Seznamkám nevěřím. Neříkám, že jsou na pytel, ale tak ob rok si dám inzerát.. Sejdu se s někým, kdo se dle konverzace jeví slibně, sejdu se a… Na 2 roky jsem zas otrávená jak malajský šíp.

moje kamarádka má 40,skvělá holka, žije s matkou, hlídá sestře děti, je to taková kvočna, pracuje, štíhlá, velice obětavá, nemá děti, chce bohatého, krásného, nikdo není dost dobrý, zamilvala se před časem, ten ji nechal, zasekla se, děti už nechce, prý je stará…chlapa nechce, protože…zakladatelko, chceš takto dopanout???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
28.5.16 21:25
@mirecekblbecek píše:
po cukru nejhorší jed, neštěpí se v játrech na cukr???

Nejsem na tohle zrovna odborník, ale mám škrob zafixován jako ten „špatnej“. A nějak ho beru jako cukr a jestli se štěpí nebo jím je sám o sobě je ve výsledku jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
28.5.16 21:29
@mirecekblbecek píše:
moje kamarádka má 40,skvělá holka, žije s matkou, hlídá sestře děti, je to taková kvočna, pracuje, štíhlá, velice obětavá, nemá děti, chce bohatého, krásného, nikdo není dost dobrý, zamilvala se před časem, ten ji nechal, zasekla se, děti už nechce, prý je stará…chlapa nechce, protože…zakladatelko, chceš takto dopanout???

Samozřejmě, že nechci. Nepotřebuji bohatého. Chci „bohatého“. Měl by mě mít rád, měl by být alespon průměrně vzdělán (lpím na trojčlence, procentech a základech pravopisu - přes to u mě nejede vlak), musíme si rozumět a mít si o čem povídat a hlavně nesmí být mouchy snězte si mě. Nevím, možná mám vysoké nároky??…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
28.5.16 21:45
@meluzi píše:
Samozřejmě, že nechci. Nepotřebuji bohatého. Chci „bohatého“. Měl by mě mít rád, měl by být alespon průměrně vzdělán (lpím na trojčlence, procentech a základech pravopisu - přes to u mě nejede vlak), musíme si rozumět a mít si o čem povídat a hlavně nesmí být mouchy snězte si mě. Nevím, možná mám vysoké nároky??…

A co mu nabízíš Ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3436
28.5.16 21:46
@meluzi píše:

to rozhodně nekoresponduje s tím, co tu o sobě píšeš, člověk plánuje a pánbůh se směje, to si říkej…budeš mít lehčí spaní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
28.5.16 21:47
@darkgreen píše:
A co mu nabízíš Ty?

napadla mě úplně stejná otázka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
28.5.16 22:15
@darkgreen píše:
A co mu nabízíš Ty?

Z vlastností např. upřímnost, přímé jednání, schopnost tolerance, schopnost zapálenosti, empatičnost, důvtip. Dále třeba znalosti z oboru, orientaci v administrativních činnostech,..
Více mě momentálně teď nenapadá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast