Psychický propad aneb nevím jak dál...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
263
16.12.18 16:06
@meluzi píše:
Když Vám to udělá radost, časem projdu vše, co jsem napsala a své chyby si opravím. Nejsem češtinářka. Jsem jen ČecDent medicoh, který prošel českým vzdělávacím systémem a také se snažím, aby to na textu bylo znát. To je snad cílem výuky, ne? Abychom si osvojili znalosti a dovednosti a uměli je aplikovat v reálném životě.

Ty Vaše argumenty jsou k smíchu. Mně je úplně jedno, co děláte a jak myslíte. Nemusíte si dělat násilí a opravovat si vlastní chyby v gramatice. Já na Vaše chyby kašlu. Je kouzelné, když píšete, cituji: „Jsem Čech…“ Já myslela, že jste žena, tedy jsteČeška!, která prošla........" Z hlediska gramatiky femininum. Vaše příspěvky používám k výuce. Jaké? To Vás nemusí zajímat. Hlavní je, že se frekventanti na Vašich příspěvcích docela baví. Jsou velmi poučné. :D :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
16.12.18 16:07
@Anonymní píše:
Ty Vaše argumenty jsou k smíchu. Mně je úplně jedno, co děláte a jak myslíte. Nemusíte si dělat násilí a opravovat si vlastní chyby v gramatice. Já na Vaše chyby kašlu. Je kouzelné, když píšete, cituji: „Jsem Čech…“ Já myslela, že jste žena, tedy jste Češka!, která prošla........" Z hlediska gramatiky femininum. Vaše příspěvky používám k výuce. Jaké? To Vás nemusí zajímat. Hlavní je, že se frekventanti na Vašich příspěvcích docela baví. Jsou velmi poučné. :D :potlesk:

Dle mne je zbytečné tyto názory vůbec číst. Škoda času.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3699
16.12.18 20:04
@Anonymní píše:
Ty Vaše argumenty jsou k smíchu. Mně je úplně jedno, co děláte a jak myslíte. Nemusíte si dělat násilí a opravovat si vlastní chyby v gramatice. Já na Vaše chyby kašlu. Je kouzelné, když píšete, cituji: „Jsem Čech…“ Já myslela, že jste žena, tedy jsteČeška!, která prošla........" Z hlediska gramatiky femininum. Vaše příspěvky používám k výuce. Jaké? To Vás nemusí zajímat. Hlavní je, že se frekventanti na Vašich příspěvcích docela baví. Jsou velmi poučné. :D :potlesk:

Víte co je od vás hloupé?
To že soudíte člověka podle psaného textu, přitom o něm nic nevíte. Setkala jsem se s lidmi, kteří nevědí kde napsat „Y“ a přitom jsou to úžasní lidé. Také jsem se setkala s člověkem, který má dva červené diplomy a je to pitomec, se kterým bych si nedala ani kávu. Také jsem se setkala s lidmi, kteří nemají asi podle vás pořádné vzdělání a přesto jsou neuvěřitelně šikovní a dokáží se uplatnit lépe než někdo s titulem. A nemyslím, že jen v manuální práci, ale mají několik patentů a ochranných známek na něco, co vymysleli. Do toho znám lidi s neuvěřitelně dobrým srdcem a je mi úplně jedno, jestli píšou bez chyb. Rozhodně se nedá to paušalizovat a od vás z toho čiší, jak si o sobě myslíte, že jste „něco“ víc. Klidně si to myslete, ono to přijde a jednou si na to vzpomenete.....k tomu se skrýváte za anonymitu, proč? Vůbec neřeším téma, které tu je, ale ten váš příspěvek. Máte vůbec někoho ráda, kromě sebe na stupni vítězů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
17.12.18 22:18
@yarenka777 píše:
Ty Vaše argumenty jsou k smíchu. Mně je úplně jedno, co děláte a jak myslíte. Nemusíte si dělat násilí a opravovat si vlastní chyby v gramatice. Já na Vaše chyby kašlu. Je kouzelné, když píšete, cituji: „Jsem Čech…“ Já myslela, že jste žena, tedy jsteČeška!, která prošla........" Z hlediska gramatiky femininum. Vaše příspěvky používám k výuce. Jaké? To Vás nemusí zajímat. Hlavní je, že se frekventanti na Vašich příspěvcích docela baví. Jsou velmi poučné. :D :potlesk:

Moje argumenty jsou k smíchu? A ty Vaše ne? Nejste schopna ani napsat odkud čerpáte důkazy svých tvrzení a vlastně tvrdíte, jak já jsem hrozně špatná, na všechno si stěžuji, nic neumím, nic neznám, jsem namyšlená, nepokorná a jistě jednou skončím na psychiatrii a ještě na kapačkách. Zapomněla jsem na něco? Když je Vám tak jedno, co já dělám a jak myslím, tak proč mi vůbec k tomuto příspěvku píšete? Není přece ničí povinnost to, co jsem napsala já a ostatní diskutující, číst. Vadí Vám, že o sobě mluvím jako o TOM člověku, a ne o TÉ ženě? Kde je napsáno, že žena o sobě musí vždy mluvit jako o ženě a naprosto veškeré názvosloví přechylovat do ženského tvaru? Klidně si mé příspěvky používejte, nač uznáte za vhodné. Jsou veřejně dostupné a já těžko mohu ovlivnit, co s nimi kdo udělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
17.12.18 22:19
@yarenka777 píše:
Dle mne je zbytečné tyto názory vůbec číst. Škoda času.

Opakuji, nikdo a nic Vás nenutí k tomu to číst. Je to jen Vaše svobodná volba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
17.12.18 22:32
@Proto02 píše:
Víte co je od vás hloupé?
To že soudíte člověka podle psaného textu, přitom o něm nic nevíte. Setkala jsem se s lidmi, kteří nevědí kde napsat „Y“ a přitom jsou to úžasní lidé. Také jsem se setkala s člověkem, který má dva červené diplomy a je to pitomec, se kterým bych si nedala ani kávu. Také jsem se setkala s lidmi, kteří nemají asi podle vás pořádné vzdělání a přesto jsou neuvěřitelně šikovní a dokáží se uplatnit lépe než někdo s titulem. A nemyslím, že jen v manuální práci, ale mají několik patentů a ochranných známek na něco, co vymysleli. Do toho znám lidi s neuvěřitelně dobrým srdcem a je mi úplně jedno, jestli píšou bez chyb. Rozhodně se nedá to paušalizovat a od vás z toho čiší, jak si o sobě myslíte, že jste „něco“ víc. Klidně si to myslete, ono to přijde a jednou si na to vzpomenete.....k tomu se skrýváte za anonymitu, proč? Vůbec neřeším téma, které tu je, ale ten váš příspěvek. Máte vůbec někoho ráda, kromě sebe na stupni vítězů?

Jistě, že se nedá člověk 100% soudit jen dle toho, co a jak napíše. Leccos se dá prominout, nebo nad tím zamhouřit oko. Zvláště v situaci, kdy obsah textu má nějakou informační hodnotu. Hodnocení lidí jen na základě toho, jaké mají vzdělání, není moc moudré. S tím nemohu nesouhlasit. Dobré srdce je hezké. Nicméně stejně jde hlavně o to, aby si lidé sedli a měli si co říci. Bohužel ne každý sedne každému…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí