Půjčka kvůli dítěti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30556
8.2.17 17:12
:potlesk: :potlesk: :mrgreen: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6027
8.2.17 17:27

A nechceš si radši občas půjčit to dítě?
Pokud na to finančně nemáte, tak snad není co řešit. Úpřímně, 63 tisíc nebo kolik to píšeš je nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5803
8.2.17 17:27

Nechápu. A splácet to bude někdo jiny? Ty těhotná jsi uz,.nebo plánuješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
8.2.17 17:28

Nechápu vůbec nic, co otec dítěte?
Ty si půjčíš a jak to hodláš splácet?

• Citovat
  • Upravit
85437
8.2.17 17:30
@Anonymní píše:
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda když si vezmu půjčku 50 tis.+k tomu budu mít našetřeno 63tis. jsem si vypočítala při dvouleté rodičovské budu mít na den přes 300kč, jestli je to blbý nápad si pořizovat třetí dítě, ale zase ty dva roky utečou jako voda a pak v práci vydělám víc. Samozřejmě budu mít ještě peníze na straně kdyby něco. Co myslíte? Děkuji za názory.

Neumis ani napsat poradne dotaz tak, aby se to dalo pochopit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
8.2.17 17:32
@Anonymní píše:
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda když si vezmu půjčku 50 tis.+k tomu budu mít našetřeno 63tis. jsem si vypočítala při dvouleté rodičovské budu mít na den přes 300kč, jestli je to blbý nápad si pořizovat třetí dítě, ale zase ty dva roky utečou jako voda a pak v práci vydělám víc. Samozřejmě budu mít ještě peníze na straně kdyby něco. Co myslíte? Děkuji za názory.

Když nemáš na pořízení dítěte, tak nesoulož.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
8.2.17 17:33

Takže byste 2 roky žili z cca 9 tisíc měsíčně pro pětičlennou rodinu a z toho bys nějak splácela tu půjčku? No to si teda nedokážu moc představit 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9035
8.2.17 18:01

To bude asi nějaká blbost?? Nemyslela to jinak? :think: Nevěřím, že někdo kdo má 63 tis. asi našetřeno? A půjčí si padesát? Aby měl co splácet?? To je divný.
Nechápu smysl, těch 50 budeš splácet, takže efekt nula nula prd :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
8.2.17 18:07

@alisekR hele já znám člověka, co si vzal půjčku, ale utratil z ní jen půlku, aby mohl tím zbytkem tu půjčku splácet :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Terisos
8.2.17 18:17

Co to má být? Fakt prázdninová úvaha? :think:

• Citovat
  • Upravit
5425
8.2.17 18:24
@Anonymní píše:

Půjčka je blbej nápad a kvůli dítěti dvojnásob.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.2.17 18:26

Těch 300kč denně jsem myslela jen na jídlo, ostatní už je odečtené. A prázdniny nejsou, teda u nás ne. Půjčku bych si platila sama,1000měsičně.

• Citovat
  • Upravit
25197
8.2.17 18:30

Já nechápu logiku věci. Na to konkrétně těch 50 tis. potřebuješ? To je trochu protichůdný splácet něco, na co nemám a ještě doplácet úrok, ne? A ty by jsi na to byla sama? Co otec? Jako nápad je to víc než blbý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85437
8.2.17 18:30
@Anonymní píše:
Těch 300kč denně jsem myslela jen na jídlo, ostatní už je odečtené. A prázdniny nejsou, teda u nás ne. Půjčku bych si platila sama,1000měsičně.

A na co ta pujcka? A proc kvuli diteti? Nejak to nechapu.

300 korun na den je pro me malo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.2.17 18:33

Ta půjčka je asi blbost no, možná by mi stačili ty našetřený peníze.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel