Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Nechte si udělat nabídku od prodejce. Skofin apod. jelikož je to účelový úvěr, navíc kryty tím autem. Tak jsou podmínky slušný a můžete dostat i nějaký bonus k tomu. Posledně mě to vyšlo mnohem výhodnější než u banky.
@Anonymní píše:
Zdravím, chtěla bych se zeptat, s jakou půjčku máte v této době nejlepší zkušenosti? Chtěla jsem Monetu, ale nečetla jsem na ni dobré recenze. Půjčit si chci na nové auto. Předem děkuji
Funglovku jsem si brala od Škofinu. Úvěr jsem bez problémů mohla splatit předčasně, auto prodala a koupila nové. Zbytek peněz jsem si půjčila od rodičů, to bylo to nejvýhodnější. Žádná půjčka není výhodná.
Motorku bych byla brala na Essox, ale nakonec si partner vzal úvěr u Air Bank. Jakožto dlouholetý klient dostal vynikající podmínky, rozhodně lepší než já, která mám sama na sebe hypotéku, ač jinak bonitní.
My jsme si na auto brali od Monety neúčelovou půjčku s úrokem 3,6 na 8 let. Měli tenkrát akci (koukni jakou nabízí teď), leasing jsme nechtěli. Jinak Moneta je i naše hlavní banka hodně let a nikdy jsme si neměli na co stěžovat. ![]()
Prosím anonym z důvodu financí..
@Kockazvysocan píše:
Motorku bych byla brala na Essox, ale nakonec si partner vzal úvěr u Air Bank. Jakožto dlouholetý klient dostal vynikající podmínky, rozhodně lepší než já, která mám sama na sebe hypotéku, ač jinak bonitní.
Prečo si požičať na motocykel? To nedáva zmysel.
@Anonymní píše:
Zdravím, chtěla bych se zeptat, s jakou půjčku máte v této době nejlepší zkušenosti? Chtěla jsem Monetu, ale nečetla jsem na ni dobré recenze. Půjčit si chci na nové auto. Předem děkuji
Preco si chces požičať na auto? Auto potrebujes teraz?
Nejlrpší je žádná! Nechápu, buď peníze mám a auto si koupím, nebo je nemám a nekupuju..taková blbost půjčka na auto..
dneska je snad každý druhý zadlužený..nechápu. ![]()
@montgomery.burns píše:
Nejlrpší je žádná! Nechápu, buď peníze mám a auto si koupím, nebo je nemám a nekupuju..taková blbost půjčka na auto..dneska je snad každý druhý zadlužený..nechápu.
Ježíš, a co jako? Dneska si lidi půjčujou na větší blbosti než na auto. On každej nenašetří třeba během několika měsíců několik set tisíc.
A do práce se jaksi musí.
@montgomery.burns píše:
Nejlrpší je žádná! Nechápu, buď peníze mám a auto si koupím, nebo je nemám a nekupuju..taková blbost půjčka na auto..dneska je snad každý druhý zadlužený..nechápu.
Tiež tomu nemôžem uveriť. Požičiavať si na auto je totalny nezmysel
@PetraJ píše:
Ježíš, a co jako? Dneska si lidi půjčujou na větší blbosti než na auto. On každej nenašetří třeba během několika měsíců několik set tisíc.A do práce se jaksi musí.
Do prace tí nejazdi mhd, vlak, bus? Na čo potrebujes auto? Tipujem, ze delas za málo peňazí a ešte dojizdis. Taka praca sa vyplati. Ked srovnas výdavky a príjmy, tak zistíš, že tam jazdíš pre 400e. To mozes byt doma.
@LightMoron píše:
Do prace tí nejazdi mhd, vlak, bus? Na čo potrebujes auto? Tipujem, ze delas za málo peňazí a ešte dojizdis. Taka praca sa vyplati. Ked srovnas výdavky a príjmy, tak zistíš, že tam jazdíš pre 400e. To mozes byt doma.
A představ si, že odněkud někam se v konkrétní čas fakt nedostaneš. Všude není MHD s 10 minutovým intervalem.
tohle je fakt přemýšlení klasického zabedneneho hloupého měšťáka, který nikdy nebyl busem v nějaké menší vesnici ![]()
@Cenarius ja jsem třeba z vesnice a dojizdim 35 km denně, bohužel blíž práce není. MHD nejezdi, vlak jednou za 2 hodiny a ve 4 ráno mi vlak bohužel nejede, takže se proste musím dostávat autem a jinak to nejde ![]()
@Anonymní píše:
@Cenarius ja jsem třeba z vesnice a dojizdim 35 km denně, bohužel blíž práce není. MHD nejezdi, vlak jednou za 2 hodiny a ve 4 ráno mi vlak bohužel nejede, takže se proste musím dostávat autem a jinak to nejde
Tak to se na nějaký auto vyprdni, dej výpověď a seď doma na dávkách, jak tady raděj. 😀
@LightMoron píše:
Prečo si požičať na motocykel? To nedáva zmysel.
Protože můžu? ![]()