Půjčka online

Anonymní
21.1.15 22:18

půjčka online

Ahooj mam dotaz bral jste si nekdo nebankovni pujcku 10 000?? Popripadne kde?? Tento mesic jsme museli dat auto do servisu a pocitali jsme s tim ze to bude stat min.. Ale vyhouplo se to na 9500,– a bohuzel na to nemame.. :( ze servisu nam to volali a tak jsme rekli ze jsme odjeti ze jenom co prijedeme se dostavime.. Bohuzel to byla lez.. Nemame na to.. :( tak si nutne potrebujeme pujcit.. Splaceli bychom to po tisicovce asi mesicne.. Jelikoz jsem na MD me banka pujcku neda a manzel zaplatil jednou pozde pujcku a je v nejakem registru a pres nej nam take dat nechteli.. Rodice nemaji aby nam pujcili.. Zkusili jsme vsechno.. Nebankovni pujcka je jedina moznost… Proto se ptam kde nam pujci?? Nejaka nejnormalnejsi pujcka.. Diiky za rady..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29
21.1.15 22:27

Podle organizace Člověk v tísni je nejlepší nebankovní půjčka od Cofidisu a od Providentu. Ale osobní či jinou zkušenost nemám, víc bohužel neporadím :( Na ty půjčky fakt pozor. Snad poradí někdo zkušenější :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
21.1.15 22:55

Anonymní, a nešlo by se nějak domluvit s tím servisem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
21.1.15 23:11
@Lucyen87 píše:
Anonymní, a nešlo by se nějak domluvit s tím servisem?

Přesně…pokud tam jezdíte pravidelně a vždy platíte…splátky u servisu…jen nevím jestli to jde :nevim: Ale asi by nepřistoupili na 1000/měsíc…asi by chtěli vše ve dvou, max. třech splátkách…to byste do kupy nedali…???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.1.15 06:04

Právě bohužel ne… to bylo první na co jsme se ptali zda by to nešlo zaplatit na víckrát.. a odpověd byla opravujeme Vám snad my aut na víckrát?.. jenomže pán nám měl měnit pravou brzdu na zadním kole… a pak nám řekl že to nešlo a proto musel udělat obě kola.. tudíž všechno objednal 2×… + nám řekl že se nám rozbyl mechanismus ve dveřích u řodoče a to také celé vyměnil… a nám jenom oznámil cenu 9505,–… s čímž jsme opravdu nepočítali když to tam dáváme s brzdou… :(..

• Citovat
  • Upravit
2701
22.1.15 06:07

A co si ve vasi bance zkusit vzit kontokorent (čerpání do mínusu)? Je to nejmensi zlo a kdyz vam tam kazdy mesic prijde vyplata a stav se vyrovna, tak neplatíte žádný úrok. A az na úctě nastřádáte 10.000 navíc, tak ho proste zrušíte. Takže vlastně vás nehoní nic splácet ho hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2701
22.1.15 06:15

Jinak potom bude nejrychlejsi ten Provident, je to teda hrozna pujcka, ale je hned. Pri 10.000 kc to je na 60 tydenich splatek, coz bude 306 kc tydne, to znamena 1224 kc mesicne a zaplatite 18 360 kc. Znamy dela pro provident, tak jsem se ho ptala. Ale jak rikam…lichva jako blazen. Ale za rok a kousek je po pujcce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
22.1.15 10:45

Hlavně je teda mazec že servis něco opraví bez vašeho vědomí a souhlasu. Do takovýho servisu už bych auto nedala. Z půjček je asi fakt nejschůdnější ten kontokorent.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.1.15 19:49

Jj moc děkuji… už jsem byla v bance a dali mi kontokorent… ten mě vůbec nenapadl… :) no uplně mě vytočili.. :( co ja bych měla platit něco sčím jsem auto vůbec do opravny nedala… :( no šílené… děkuji za radu… :) kontokorent už nastavený online přes operátora a v pondělí se jede pro autí.. :)

• Citovat
  • Upravit
2701
22.1.15 20:05
@Anonymní píše:
Jj moc děkuji… už jsem byla v bance a dali mi kontokorent… ten mě vůbec nenapadl… :) no uplně mě vytočili.. :( co ja bych měla platit něco sčím jsem auto vůbec do opravny nedala… :( no šílené… děkuji za radu… :) kontokorent už nastavený online přes operátora a v pondělí se jede pro autí.. :)

Tak to jsem rada, ze jsem poradila :kytka: Jsou to smejdi :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
28.7.15 12:04

@janice.sweet Je velmi trapné zahltit všechny diskuze o půjčkách odkazem na jednu společnost s dovětkem, že „to někomu pomůže“. Myslíš si snad, že tady všem z hlavy koukají špejle? Jestli potřebujete vydělávat a nemáte na slušnou reklamu, kterou si taky zaplatíte, jste normální podvodníci a šmejdi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5504
30.4.22 08:50
@terka_novicka píše:
Těch rad je tady spousta. Já přidám ještě jednu trošku do mlýna. Nám se hodně líbila půjčka na ruku od LICHVÁŘŮ. Je to nebankovní společnost, takže všechno jde rychle a bez zbytečné byrokracie. Navíc ty podmínky jsou hodně férové a stejně tak jednání. Samozřejmě platit musíte, bez toho to nejde. Ale dá se to zvládnout i když je nějaká větší nouze. Tak snad jsem trochu pomohla při rozhodování :)

To máme třetí otevřenou starou diskusi. :mrgreen: Běž do p r d e l i č k y.
 @admin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel