Když vám vlastní děti hledají nového manžela: Komický román Muž u kormidla

Ahoj, prosím o zkušenosti, ne řeči typu lichva atd…
Provident si sice neprověřuje příjmy, ale solventnost ano. Nevím co chceš v tomto případě vědět.
Další bez příjmů, co nutně potřebuje půjčku…
@Anabellka píše:
Provident si sice neprověřuje příjmy, ale solventnost ano. Nevím co chceš v tomto případě vědět.
Nastupuji do prace až v srpnu, nemam si kde jinak pujcit, abych prezila a brigada mi konci.
Pokud já vím, tak Provident chce znát zaměstnavatele, vyplnuje se do to žádosti o půjčku, nejsem si ted jistá, zda tam volají, ale myslím, že smlouva se musí předložit,
Ahojky já osobní zkušenost nemám ale moje kamarádka si brala půjčku od
provident před několika lety. Díky němu se hrozně zadlužila. Myslím že
v tý době snad ani nepracovala jen její přítel a to ještě za min.mzdu
ale nějak po tom nepátrali. Vzala si tenkrát asi 20 000kč a mám za to že
každý týden chodili k ní zvonili na ní a musela jim to splácet. Když
nebyla doma nebo nebrala telefon tak jí snad sledovali a několikrát jí
oslovili i ve městě a dělali problémy nesměla se prostě ani o jeden den
zpozdit. Splácí to po tolika letech doted. Nevím jak je to ted je to už asi
3 roky zpátky
Jsi blázen. Připrav se na to, že každý týden ti přijde do bytu cizí člověk a bude požadovat splátku. A že budeš muset platit jak mourovatá. To nexistuje jiné řešení? Nemůžeš si prostě najít brigádu na léto? Vždyt ted v sezoně je tolik možností.
@dendule4 píše:
Jsi blázen. Připrav se na to, že každý týden ti přijde do bytu cizí člověk a bude požadovat splátku. A že budeš muset platit jak mourovatá. To nexistuje jiné řešení? Nemůžeš si prostě najít brigádu na léto? Vždyt ted v sezoně je tolik možností.
Nemam témer peníze ja jídlo, natož dojíždění na tu brigadu, rodina nepomuze, tak co mam delat?
Lepší třeba vytírat záchody, než si brát půjčku zrovna u Providentu. To je jistá cesta do pekel.
@Deane píše:
Nemam témer peníze ja jídlo, natož dojíždění na tu brigadu, rodina nepomuze, tak co mam delat?
a budeš mít na to abys to každý týden splácela? já tě nechci strašit
ale prej jsou docela ostrý když se jen o jeden den opozdíš…nezávidím ti
tu situaci ale třeba kamarádka si to vzala taky kvůli podobnýmu problému a
docela toho litovala kort když každý týden musela schánět peníze
@Deane Ahoj, já když
jsem pro Provident pracovala, tak jsem celkem důsledně kontrolovala příjmy.
Ale znala jsem i obchoďáky, co to nijak neřešili.
Jinak ANO, splátky jsou týdenní. A ANO, když tě nenajdou obchoďáci doma
a budou mít problém z tebe peníze dostat, tak tě budou klidně nahánět ve
městě i v zaměstnání (které němáš, tak tam je ti to jedno).
@kacenka8 Kamarádka
asi nebyla dobrý klient, když nebyla v době „výběru“ doma, nebrala
telefon a splácí půjčku několik let, která běžně trvá myslím
53 týdnů. Může být ráda za takové
nepříjemnosti jako je pouhá ostuda. U banky by už měla exekuci
s navýšením za náklady za řízení a další výdaje.
Prosím o anonym, protože mnoho lidí tuto společnost a lidi pracující v ní odsuzují. Nerada jsem odsouzená a zaškatulkovaná, aniž by lidi znali mě nebo cokoliv co se týká mé osoby. Děkuji.
@kacenka8 píše:
Ahojky já osobní zkušenost nemám ale moje kamarádka si brala půjčku od provident před několik
a lety. Díky němu se hrozně zadlužila. Myslím že v tý době snad ani nepracovala jen její přítel a to ještě za min.mzdu ale nějak po tom nepátrali. Vzala si tenkrát asi 20 000kč a mám za to že každý týden chodili k ní zvonili na ní a musela jim to splácet. Když nebyla doma nebo nebrala telefon tak jí snad sledovali a několikrát jí oslovili i ve městě a dělali problémy nesměla se prostě ani o jeden den zpozdit. Splácí to po tolika letech doted. Nevím jak je to ted je to už asi 3 roky zpátky
Nesmysl
@Grey Sky píše:
Nesmysl
Proč nesmysl? nemyslím že by si vymýšlela
@Deane píše:
Ahoj, prosím o zkušenosti, ne řeči typu lichva atd…
Budou chtit videt origos vyplatni pasky eventuelne vypis nebo prac smlouvu atd. I presto ze jsem mela prijem ca 17000 cistyho plus na cerno brigadu cca 2000 tak mi odmitly dat asi 13 000 a dali mi jen 7000 myslim a i presto ze jsem mela vsechny dokumenty i nejake navic
@hanka.br. píše:
Další bez příjmů, co nutně potřebuje půjčku…
Na to se zakladatelka nepta