Půjčovna tvrdí, že jsme poškodili auto
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Půjčovna tvrdí, že jsme poškodili auto
Zdravím,
mám dotaz ohledně půjčování auta z půjčovny. Při přebírání jsem si nevšimla malou promáčklinu na zadních dveřích. U přebírání auta nikdo z půjčovny nebyl. Určitě jsme ji nezpůsobili my, ani nebylo kdy, neparkovali jsme na veřejných parkovištích…
No a při odevzdávání auta chce půjčovna po nás náhradu - pojištěné
jsme měli jenom přední sklo - já se ptám, mají na něco nárok? Stejně,
jak jsem si já poškození nevyfotila, stejně ho nemají ani oni, že to tam
nebylo, když jsem auto přebírala…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Reakce:
@J_Doe Záleží co je ve smluvních podmínkách a v předávacím protokolu. Ale pokud nemají důkaz, že tam promacklina nebyla, tak je to tvrzení proti tvrzení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@J_Doe píše:
Zdravím,mám dotaz ohledně půjčování auta z půjčovny. Při přebírání jsem si nevšimla malou promáčklinu na zadních dveřích. U přebírání auta nikdo z půjčovny nebyl. Určitě jsme ji nezpůsobili my, ani nebylo kdy, neparkovali jsme na veřejných parkovištích…
No a při odevzdávání auta chce půjčovna po nás náhradu - pojištěné jsme měli jenom přední sklo - já se ptám, mají na něco nárok? Stejně, jak jsem si já poškození nevyfotila, stejně ho nemají ani oni, že to tam nebylo, když jsem auto přebírala…
Zkus mrknout do smlouvy. Ale většinou všude bývá, že si máš stav zkontrolovat. Ale zase na tohle by měli být pojištění.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Achjo, kouknem na to… Zítra se nám přý ještě ozve nějaký jejich
technik.
Já jsem prostě udělala chybu, měla jsem to ofotit ze všch stran, i když
tam nic nebudu vidět… příště budu chytřejší…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@J_Doe píše:
Achjo, kouknem na to… Zítra se nám přý ještě ozve nějaký jejich technik.
Já jsem prostě udělala chybu, měla jsem to ofotit ze všch stran, i když tam nic nebudu vidět… příště budu chytřejší…
Nehazej flintu do žita. Můžou to být vykukove. Projdi smlouvu a zkus třeba linku dtestu. Oni ti poradí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
A vy jste v přijímacím protokolu neměli zakreslené vady na autě? My
máme teď čerstvou zkušenost z prázdnin, auto totalne obouchany, snažili
jsme se všechno zakreslit, ale samozřejmě po týdnu našli minipromacklinu,
„které jsme se nevšimli“. No popravdě řečeno řešit ještě tyhle
promackliny, tak máme zakroužkovaný cely auto v protokolu. Takže nám
chlápek naúčtoval 150 ecek. Měli to jako standartní taxu, dle recenzi na
googlu dělají tuto praktiku pokaždé a částka je stejná Jediné štěstí, že jsem si priplatila za
pojištění…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Janee19 píše:
A vy jste v přijímacím protokolu neměli zakreslené vady na autě? My máme teď čerstvou zkušenost z prázdnin, auto totalne obouchany, snažili jsme se všechno zakreslit, ale samozřejmě po týdnu našli minipromacklinu, „které jsme se nevšimli“. No popravdě řečeno řešit ještě tyhle promackliny, tak máme zakroužkovaný cely auto v protokolu. Takže nám chlápek naúčtoval 150 ecek. Měli to jako standartní taxu, dle recenzi na googlu dělají tuto praktiku pokaždé a částka je stejnáJediné štěstí, že jsem si priplatila za pojištění…
No, tak auto mělo najeto necelých 30 tis km, takže celkem nové, údajně
bez závad, takže nic zakresleného nebylo.
Mám pocit, že to prostě na nás našili, jelikož jsme pojišťovali jen to
sklo, a další připojištění jsem odmítla, a to paní byla ještě taková
manipulativní, že si jako troufáme nepřipojišťovat za pouhých 17 éček
na den…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@J_Doe kde to bylo? To naše ani 30k nemělo, ale obouchany bylo slušně. Spíš se divím, že nemáte v předávacím protokolu zakresleny vady, to by mělo být automaticky v každé půjčovně. Pak bych to zkusila uhrát na to, že s vámi nevyplnili povinné papíry, takže nemají důkaz že to tam nebylo a je to tvrzení proti tvrzení… Co o nich pisou recenze?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Neopravené auto automechanikem
- Manžel tvrdí, že mi nedá děti. To může?
- Tvrdé a měkké souhlásky pracovní listy
- Jaké auto si vybrat, co vše k němu potřebuji?
- Plíseň v autě
- Když muž nechce dítě, ale tvrdí opak. Máte zkušenost?
- Kde se dá vyzkoušet jízda autem? (okolí Českých Budějovic)