Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Chci si koupit Purelan, moc velký cenový rozdíl v tom není, ale stejně váhám. Kupujete si rovnou větší (37g) balení nebo malé (7g)? Jak asi dlouho vám vydrží malé balení?
Máte zkušenost s Medela PureLan 100?
Přidejte zkušenost s Medela PureLan 100Záleží asi jak často ho budeš používat. Ale tyhle krémy (Bepanthen, Purelan atp.) jsou taková záchrana na spoustu věcí, nejen opruzeniny, takže větší balení asi užiješ.
Amando, v DM prodávají mast na bradavky značky Babylove (myslím), je to u těhotenských čajů. Stojí asi 40 Kč, taky obsahuje lanolin a mandlový olej, je bez parfémů a konzervantů. Je úžasná a mnohem levnější než Purelan ![]()
vyprdni se na Purelan. V lékárně prodávají vážený čistý lanolin 100g cca za 50-100Kč. Řekni, že chceš Adeps lanae nebo lanolin.
já neměla ráda ani jedno, ale moc jsem to ani nepotřebovala - bepanthen se musí před kojením umývat, purelan je zase strašně mastnej… takže mě by stačilo malý balení. ale taky bych šla do levnějšího babylove…
obrazek píše:
já neměla ráda ani jedno, ale moc jsem to ani nepotřebovala - bepanthen se musí před kojením umývat, purelan je zase strašně mastnej… takže mě by stačilo malý balení. ale taky bych šla do levnějšího babylove…
Mě řikal pediatr že se mýt nemusí, že to není škodlivý, ale jinak neporadim, já se moc nemazala.
Ano, to jsem taky udělala. Je to teda trochu lepidlo, ale funguje. Akorát na namazání olezlé brady to není, to by bylo dítě pěkně ulepené za chvíli.-)
Alpaka píše:
vyprdni se na Purelan. V lékárně prodávají vážený čistý lanolin 100g cca za 50-100Kč. Řekni, že chceš Adeps lanae nebo lanolin.
hofka píše:
Ano, to jsem taky udělala. Je to teda trochu lepidlo, ale funguje. Akorát na namazání olezlé brady to není, to by bylo dítě pěkně ulepené za chvíli.-)Alpaka píše:
A ten Purelan nelepí?
Na to musí odpovědět někdo, kdo ho měl.-) Já měla akorát Bepanthen a ten nelepí, je to mast.
Alpaka píše:hofka píše:A ten Purelan nelepí?
Ano, to jsem taky udělala. Je to teda trochu lepidlo, ale funguje. Akorát na namazání olezlé brady to není, to by bylo dítě pěkně ulepené za chvíli.-)Alpaka píše:
Tak jsem koupila větší balení. Je to prý hodně dobré a když je to dobré i na jiné věci, tak se to určitě neztratí.