Ahoj, ráda bych si touto cestou našla nějakou kamarádku, maminku, prostě spřízněnou duši. Máme 2 holčičky, 5-letou a 2-letou, přistěhovala jsem se z Frýdlantu n. O. sic před 2 lety a nikoho tady neznám. Myslím, že jsme normální maminka, resp. holka (je mi 34) a nemám s kým pokecat, pobavit se, zajít na vycházku, nebo i sama bez dětí třeba na kávu:)Tak to zkouším tady. Najde se někdo? Budu ráda za každou reakci. Díky Peťa
Ráda bych si našla kamarádku z Frýdku-Místku
Ahoj jmenují se Monika mam 2.5letou holčičku je mi 26 rada bych se stebou seznámila ale jsem s Frenstatu kousek do frytku ve Frýdku jsem rodila malou
Ahoj Moniko, super, domluvíme se, Frenštát není daleko, vlaky jezdí, kdy by jsi měla čas? já ráno vodím starší do školky a potom mám čas, třeba už hned příští týden? Peťa
Ahojky holky, mohla bych se k vám taky přidat, na prochazky s dětmi, pokec atd… Mám holčičku, co má rok a dva měsíce tak rády budem mít společnost na procházkách… Taky se stěhují zpět do F-M…
Ahoj M-o-n-i-c-o, budu ráda, my jsme se ještě nedomluvily, ráda se s tebou potkám, můžeme se domluvit, kdy máš čas? Peťa
Teďka polevily mrazy tak už je venku dobře, jsi přímo z Frýdku? mohly bychom se někde potkat, mě je to v podstatě jedno, nejlépe asi dopoledne
Ahoj Holky, mohla bych se k Vám taky přidat, jsem z Frýdku-Místku a
mám 8 měsíční dceru. Taky by jsme brali společnost
Ahojky to je super, tak se do mluvíme přímo na termínu, co středa příští týden cca kolem 9:30, sraz bysme mohly dat u krmelce v parku jak je červený most? Prošly bysme se po parku, pokecaly… Co vy na to?
Ahojky holky na zítra máme domluveno setkání, já musim na poslední chvíli jít hlídat známé děti, bo ji vypadlo hlídání, tak zitra nedojdu, ale rada bych se s vámi setkala, tak jestli se sejdete zítra, tak jestli dáte vědět, kdy se zase setkáte anebo se mužem setkat zase třeba ve středu příští týden zas v 9:30 zas v parku u krmelce u červeného mostu…
- Ráda bych našla kamarádku Liberec, Jablonec nad Nisou :-)
- Našla bych kamarádku na "trajdání" s kočárkem? - Praha 4
- Našla by se kamarádka bez dětiček? Praha
- Našly jste na RD normální kamarádky?
- Našli jste si kamarádku/ky na emiminu?
- Našla by se kamarádka z Ostravy?
- Ráda bych našla nějakou fajn kámošku z Brna Bystrce
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.