Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Prcek88 píše:![]()
Už to vidím jako s testama..
Budou se sem vkládat fotky spodního prádla, vložek atd a zkoumat jak je to zbarvené a světle modrá bude asi nevěra, ale bude lepší pár dní počkat zdali ztmavne pak to bude jasnénevěra
No, jelikož se to dá rozpoznat až 2roky zpátky, tak je dost možný, že to sperma u dámy bude partnerovo (a naopak) a vzniknou zbytečný dohady, já bych ještě udělala nějakej server, kde by byly vrozky a dalo by se v nich číct, jako v kriminálkách z otisků prstů ![]()
@mařenkaa píše:
No, jelikož se to dá rozpoznat až 2roky zpátky, tak je dost možný, že to sperma u dámy bude partnerovo (a naopak) a vzniknou zbytečný dohady …
Tak to asi bude, leda by se použité prádlo nepralo, aly vyhazovalo jako v Návštěvnících.
![]()
Jsem moc zvědavá na ty fotky.
Schválně, kdo první najde v trenkách ducha? ![]()
@beručka píše:
http://www.detektivni-kancl.cz/…polozka-p398
holky musím se s vámi o to podělitjá tedy nikdy s nevěrou od svého muže problém neměla ale tohle na mě vykouklo když sem hledala něco na stránkách. Možná by to pomohlo těm kteří už jsou opravdu zoufalí. Ale na co dneska ty lidi nepřijdou
prachy dělaj člověka no ![]()
Ja jsem hodne zarliva, ale tohle je vazne moc!
a kdyby to muz zjistil, tak bali kufry a uz bych ho nikdy nevidela…
![]()
Řekla bych, že tohle nevěru nedokáže
Bohužel…chlapi si ho honí pořád - takže to je důkaz na prd…
:-d že… No u žen by to možná mohlo fungovat - ale stejně si myslím, že po vyprání - to fungovat nemůže - doufám! ![]()
Kdyby to bylo levnější - tak možná jako žertovný dárek.
Mě to přijde docela zajímavé. Určitě je to aspoň trochu zbraň na ně.
@beručka píše:
http://www.detektivni-kancl.cz/…polozka-p398
holky musím se s vámi o to podělitjá tedy nikdy s nevěrou od svého muže problém neměla ale tohle na mě vykouklo když sem hledala něco na stránkách. Možná by to pomohlo těm kteří už jsou opravdu zoufalí. Ale na co dneska ty lidi nepřijdou
Dala jsem si tu práci si to přečíst celý
Ty lidi už taky neví, co by vymysleli
![]()
No já bych fotky proprděných slipů navíc místy zbarvených do modra klidně oželela