Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Tak ja sama nevim zda tu bouli a i ty ostat. uzliny u me zpusobila mononukleoza nebo neco jineho. Jen vim ze u me ta mononukleoza nekdy v minulosti probehla, ale kdy to nevim. A bylo to jediny co se u me zjistilo.
Me tenkrat ta prvni doktorka v Nemecku tvrdila ze to mam z koureni a kdyz jsem ji rekla ze nekourim tak mi rekla ze je to z pasivniho koureni. Moje Gastmama, ktera byla taky doktorka mela podezreni na zanet stit. zlazy.
@stinga píše:
@Pudloslava no obvoďačka ji docela odbyla, na infekční za 2 měsíce - to je směšné, a pokud by to byl nádor, tak snad je potřeba to zjistit co nejdřív, i mononukleoza se snad musí léčit zavčasu
Má několik měsíců uzlinu velkou 1,5 cm, myslím, že nehoří. Kancerofobie je prekanceróza.
@Pudloslava ma nekolik mesicu hmatnou uzlinu…ted nove rezistenci v nadklicku, nikdo nevi jak to vypada jinde treba v mediastinu. Krevni obraz asi nebyl delan, kdyby byl diferencial v poradku, pak s tebou souhlasim, nehori, ale takto, kdo via.
Holky, tak po konzultaci s paní doktorkou jsem byla poslána na sono a udělala mi odbery krve. Z ultrazvuku nasledne na onko, kde mi řekli, že počkáme do pondělí na výsledky krve.
@Nina1612 zeptat se muzes, odpoved ti nepomuze. Diferencial zjisti jake je % zastoupeni jednotlivych typu krevnich bunek.
@Anonymní píše:
Holky, tak po konzultaci s paní doktorkou jsem byla poslána na sono a udělala mi odbery krve. Z ultrazvuku nasledne na onko, kde mi řekli, že počkáme do pondělí na výsledky krve.
Drzim palce, at ti to dopadne co nejlepe. Dobre jsi udelala.
Děkuji moc, jsou to nervy. Uprostřed zkouškového, pritel odjel pracovně na par týdnů do zahraničí ![]()
@BaMaK píše:
@Pudloslava ma nekolik mesicu hmatnou uzlinu…ted nove rezistenci v nadklicku, nikdo nevi jak to vypada jinde treba v mediastinu. Krevni obraz asi nebyl delan, kdyby byl diferencial v poradku, pak s tebou souhlasim, nehori, ale takto, kdo via.
rezistenci jsem prehlidla
@Anonymní píše:
Děkuji moc, jsou to nervy. Uprostřed zkouškového, pritel odjel pracovně na par týdnů do zahraničí
Tak mu zatim nic nerikej, pockej az budou vedet diagnozu. Drz se.
Dobrý den, narazila jsem že se zde řešil karcinom ledviny tak jsem si řekla že se také zapojil a třeba někdo buď ekit zkušenosti a snad nějak i uklidní… táta je po nefrektomii ledviny byl na vytaženi stehů a dostal zprávu kde je známo jaký nádor měl atd.. Res :Svetlobunecny renalni karcinom práve ledviny, 8310/3,pT3a, Fuhrmanova III, 05/19 Rane st. p ldx Moc děkuji
Ahoj, na zadní části lebky mám bouličku která je asi 1-2cm velká. Je tvrdá při stlačení trochu bolí, všimla jsem si, že mě někdy bolí hlava a jde to právě od té boule jako kdyby to způsobovala. Nevíte prosím co by to mohlo být? Děkuji
Psala jsem, že mononukleózu jsen už mela. Člověk ji muže mit jen jednou za život.