Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Chápu to dobře, že ty máš nápadů hodně, ale jemu to navrhnout nechceš, protože se má přece snažit a vymyslet to sám? Takže budeš mlčet a kritizovat, že vymyslí jen kino. Well done. ![]()
@Lil Kitkatt píše:
Chápu to dobře, že ty máš nápadů hodně, ale jemu to navrhnout nechceš, protože se má přece snažit a vymyslet to sám? Takže budeš mlčet a kritizovat, že vymyslí jen kino. Well done.
U ženských nic překvapivého
![]()
@Lavenderka Tak věčně do kina asi chodit nebudete, to byste si ani moc nepopovídali.
Jel bych na výlet, třeba vlakem, ať je to zajímavější. Nebo šel na dlouhou procházku na nějakou rozhlednu (to se velmi dobře dá i v Praze). Nebo na Tour de Cafe (vybrat si směr, kterým půjdete a stavit se v každé kavárně, kterou potkáte).
Nebo jednou ty, že bys ho vzala po svých oblíbených místech v místě, kde žiješ, podruhé on tebe… Možností je…
@Lavenderka Tak navrhni nápad ty…já bych šla někam na večeři nebo na dobré pití do baru…procházet se venku by se mi teda nechtelo
@Lavenderka píše:
@arecaJa som aktivny typ, mam hodne napadu co se da delat, a jsem i netrpeliva.
Ale chcem ho nechat nech sa snazi, ak teda bude chtit.
Par krat som prebrala iniciativu za chlapa..pak to nebylo ok.
z takovych tryskovych mysi bych mel leda stres ![]()
Jakože jste se viděli jednou a tobě už dopředu vadí co navrhuje a nenavrhuje? Aha, tak to s ním ani nikam nechoď.
Třeba mu připadáš lina ty, že navrhuje kino a ne atletický trénink. ![]()
@megginka300
Já se nestyděla ho pozvat na byt hned po první schůzce. Je možný, že bez toho bysme se ani nedali dohromady - asi třech týdnech od seznámení uhodily ty první těžké lockdowny a my najednou zůstali zavření u mě doma v 1+1, a když sme zrovna s hrůzou nesledovali zprávy a nešili první roušky, tak sme se celé dny váleli v posteli.
Oh, to byly časy
![]()
@Fukitol píše:
z takovych tryskovych mysi bych mel leda stres
No vidíš, a já to mám přesně naopak, vyhovují mi tryskové myši a nechtěl bych peciválku
![]()
@Kutil Tom píše:
No vidíš, a já to mám přesně naopak, vyhovují mi tryskové myši a nechtěl bych peciválku![]()
fajn, ja taky jsem aktivni i partnerka, ale co vubec nedavam je netrpelivost.
@Fukitol píše:
fajn, ja taky jsem aktivni i partnerka, ale co vubec nedavam je netrpelivost.
Tak netrpělivost ženské ve smyslu „už abych ho tam měla“ mi teda vůbec nevadí
![]()
@Lavenderka píše:
Ahoj,
jake mate napady na randeni v tomto obdobi?Dotycny navrhuje prochazku, nebo kino..nic vic. Potkali jsme je 1×, dnes jdeme do kina. Domu ho zvat nebudu, to tak po par tydnech mozna, zavisi jestli mi s nim bude dobre.
Jak to resite s nekym, kdo je proste linej (asi), a nema napady.
Jsou kina, bowling, badminton..moznosti je hodne.Ja mam rada, kdyz je chlap aktivny a snazi se… ja mam pocit, ze to kino je maximalni mozna aktivita co z neho vyleze.
A proc nejdete do kavarny, hospudky, do kina bych sla az dele.