Reakce na homeopatika - horečka a průjem
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
42C je podle me max teplota, co dite zvladne. Myslis ten dotaz vazne ( upsala ses), nebo je to nejakej vtip? Po homeopatii nemuzes mit zadnou reakci - ani pozitivni ani negativni - je to jen cukr.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Cenarius přepsala jsem se, samozřejmě jsem myslela 40°C.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
@Cenarius přepsala jsem se, samozřejmě jsem myslela 40°C.
Mrlni na tento clanek. Homeopatika se mnou neudelala nikdy nic. Kazdopadne informace o tom, ze lek na chripku jsou vlastne kachni jatra na zaklade nejakeho 200 let stareho vyzkumu jednou spatrene kmitave castice, kterou od te doby jiz nikdo nikdy nevidel ( ani autor objevu), me utvrdila v tom, ze se jedna o nechutnej podvod na lidi. Vubec nechapu, proc to prodavaj v lekarnach.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@KaroliS píše:
Mrlni na tento clanek. Homeopatika se mnou neudelala nikdy nic. Kazdopadne informace o tom, ze lek na chripku jsou vlastne kachni jatra na zaklade nejakeho 200 let stareho vyzkumu jednou spatrene kmitave castice, kterou od te doby jiz nikdo nikdy nevidel ( ani autor objevu), me utvrdila v tom, ze se jedna o nechutnej podvod na lidi. Vubec nechapu, proc to prodavaj v lekarnach.https://www.idnes.cz/…345_veda_pka
No protože se na tom vydělávají nechutné peníze, nemusíš mít
žádný výzkum, patent a stačí ti jenom dát cukr do kuliček a prodávat to
za 600 kč balení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Podle mě to z homeopatik mít nemůže. Je to jen glukóza. Spíš viróza, ale když to nebude lepší, zašla bych na pohotovost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Cenarius píše:
Tak pri 50° uz by byla davno mrtva.
Ježiš, tak je snad jasné, že jde o preklep
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Wani píše:
No protože se na tom vydělávají nechutné peníze, nemusíš mít žádný výzkum, patent a stačí ti jenom dát cukr do kuliček a prodávat to za 600 kč balení.
Tak to je jasne, ale jakto ze zakon to umoznuje prpdavat v lekarnach. Nekde jsem cetla, ze se to nesmelo, ze to je narizeni EU. Jinak uz zacina nejaka kampan proti homeopatikum v lekarnach celosvetove, v Britanii je prestala hradit pojsitovna a tak. Delali se nejake studie a prekvapive vysel ucinek stejny jako u placena. Zybtecne vyhozeny prachy za studii:D
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@martina bl píše:
Ježiš, tak je snad jasné, že jde o preklep
Tak jasny to neni. Nekdy si tu prectes opravdu uplne nesmysly. Nekteri lide se bavi vymyslenim historek o tom, jak maj deti a podobne. Pak muzes cekat, ze udelaj chybu a budou tvrdit ze dite ma 50C. A to nepatrim k tem, ktere kazdeho podezrivaji za trollismus, ale mohu fakt potvrdit, ze se to tu deje. Takze je dobry bejt trochu opatrnej a neradit vtipalkovi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Pokud má dítě od pátku horečky plus se přidalo něco a je 23.12. tak bych k lékaři šla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@KaroliS píše:
Tak to je jasne, ale jakto ze zakon to umoznuje prpdavat v lekarnach. Nekde jsem cetla, ze se to nesmelo, ze to je narizeni EU. Jinak uz zacina nejaka kampan proti homeopatikum v lekarnach celosvetove, v Britanii je prestala hradit pojsitovna a tak. Delali se nejake studie a prekvapive vysel ucinek stejny jako u placena. Zybtecne vyhozeny prachy za studii:D
No přijde mi ujeté, že to vůbec pojišťovna někdy hradila. Já doufám, že to lékarny v budoucnu nebudou prodávat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Wani píše:
No přijde mi ujeté, že to vůbec pojišťovna někdy hradila. Já doufám, že to lékarny v budoucnu nebudou prodávat.
Jasne no, me se nedavno stalo, ze me lekarnice prodala sirup za 300Kc vhodny
pro tehotne. Doma jsem zjistila, ze to je moje oblibene honeopatikum. Tak jsem to zkusila z nouze. Efekt
samozrejme nula.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Horečka - jít na pohotovost?
- Štěně a průjem
- Léčba horečky
- Teplota, průjem a zvracení u batolete
- Alergická reakce ?nevím co dělat
- 40tky horečky a pak nic
- Průjem 36 týden těhotenství
- Letrozol - reakce?
Ahoj, chtěla bych vás poprosit o radu a případné zkušenosti. V pátek jsem byla s dcerou (17m) u homeopatky, kvuli nespavosti. Po hodině a půl zkoumání jí dala nějaké kapky, s tím, že může přijít třeba rýma nebo i horečka. Hned v pátek v noci začala mít dcera 39-50°C horečky, dneska v noci i průjem. Myslíte, že to je normální reakce na homeopatika, nebo prostě náhodně zrovna chytla nějakou virózu, případně rostou zuby? Počkali byste ještě s dr? Mohou homeopatika nejake ublížit? Mám teď výčitky, jestli jsem jí to měla vůbec dávat.
Prosím o anonym, děkuji.