Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Bunnies - já dnes řešila podobný problém a nakonec jsem si v nastavení zadala, že můj denní výdej je lehce aktivní - počítám do toho úklid našeho bytečku, péči o dítě, procházky a vůbec vše mimo cvičení ![]()
@Bunnies Já si píšu péči o děti tak 30 minut. Sice jsem s ním celý den, ale počítám do toho jenom ty chvilky, kdy ho různě zvedám, oblíkám (a on se snaží zdrhnout), apod. ![]()
Jj, kalorické tabulky
Tak já si tam nechám tu hodinu denně jako péče o dítě a je v tom zahrnuto i nádobí, věšení prádla, úklid suchého prádla, prostě ty běžné věci co dělám každý den. To mám teda dneska co dělat abych dala alespoň těch 6000KJ čistý příjem. To budou dvě polévky k obědu.
@BabyBella píše:
@Šája Můžeš jít na plastickou úpravu:-)Nemyslím nová prsa, ale úprava. Šla kamarádka. A je spokojená.
Vsaď sportku, držím palce![]()
mít na to peníze, jdu hned ![]()
@BabyBella píše:
@Šája Holka, dnes jsem měla ráno : půl hod.od probuzení bílý jogurt +- 160g a k tomu banán a kiwi. ( kolem 8:30) pak v 11 oběd kuřecí vývar+kuskus+porek+kuř. maso.A dopoledne procházka s kočárem a honění dítěte
![]()
ted piju kafe.
dobrý, jen bys měla ještě mezi snídani a oběd vmáčknout svačinu, kdyžtak posunout oběd a to, co jsi snídala, bych svačila
Nerozumím počítání KJ.
snídaně-2 bílé rohlíky s máslem, čaj bez cukru
svačina-jablko
oběd-rybí prsty+1vařený brambor
svačina-bílý jogurt sladký Activia
večeře-vaječná omeleta.
Celkově mě to vyšlo na 3328 KJ. Mám špatně sestavený jídelníček, nebo jsou špatne KJ??Na stránkách kalorickétabulky. cz ![]()
@Janiiska a kde je proboha zelenina, omlouvám se, ale tohle je podle tebe zdravé jídlo?
Já dnes. snídaně žitný celozrný chléb s rybí pomazánkou ( pomazánka z tvarohu) 1 x jablko,1× banán
svačina pomelo
mezi tím na chuť 400 ml kefírového mléka ( jsme těhotná dávám si do něj ještě česnek
prostě chutě)
Oběd kaše z batáty, kuřecí prso dušené s hlívou. K tomu ledový salát s rajčatem chery - zálivka pouze oliváč + citron
@tetma zeleninu jako mrkev nebo papriku si můžu dát k obědu. Rajčata, okurky a ledový salát nejím, jedině hlávkový. Žitný celozrný chléb mi nechutná. Rybí pomazánku jednině z poamzánkového másla. Česnek do méka
kdoví jaké já budu mít někdy chutě. ![]()
Co je kaše z batáty?
Holky, já su zmatená..sebekoučing na stobu mi vyhrožuje, že mám jen polovinu tuků, které bych měla přijmout, přitom bílkoviny a sacharidy ok, to si mám jako zakrojit másla? jakou formou do sebe dostáváte zdravé tuky?
Já jsem si dala jen olivový do zeleniny a pak něco v cottage a žervéčku ![]()
@tetma já dnes měla k obědu (mimo krůtí prsa na grilu s vařeným bramborem) taky ledový s rajčatama:-)mňam, udělala jsem ho plnou mísu (jak furt všechno vážím, tak jsem si ho zvážila - přesně koli a půl:-)a měla jsem problém si nandat jen 200g ![]()
@tetma píše:
@Janiiska a kde je proboha zelenina, omlouvám se, ale tohle je podle tebe zdravé jídlo?
Já dnes. snídaně žitný celozrný chléb s rybí pomazánkou ( pomazánka z tvarohu) 1 x jablko,1× banán
svačina pomelo
mezi tím na chuť 400 ml kefírového mléka ( jsme těhotná dávám si do něj ještě česnekprostě chutě)
Oběd kaše z batáty, kuřecí prso dušené s hlívou. K tomu ledový salát s rajčatem chery - zálivka pouze oliváč + citron
Teda ty čuně
Já jsem to zase jednu dobu pozřela jen echt osolené.
Kuřecí maso s hlívou zní zajímavě
To hodíš hlívu na máslo a na to prso?
@Janiiska píše:
Nerozumím počítání KJ.
snídaně-2 bílé rohlíky s máslem, čaj bez cukru
svačina-jablko
oběd-rybí prsty+1vařený brambor
svačina-bílý jogurt sladký Activia
večeře-vaječná omeleta.
Celkově mě to vyšlo na 3328 KJ. Mám špatně sestavený jídelníček, nebo jsou špatne KJ??Na stránkách kalorickétabulky. cz
Asi máš málo, zkus si to napsat do STOBU, ono taky závisí kolik jsi toho měla, že.
Když nesneseš žitný chleba, tak si dej normální, místo rohlíku. Máslo vynech.
Mezi námi…rybí prsty jsou nechuťárna, to si dej tu omeletu radši na oběd k tomu bramboru. A večeře, to co oběd, jen míň brambor.