Recenze na fotografy - těhotenské focení

Smazaný anonym
19.11.18 21:38

Recenze na fotografy

Máte někdo recenzi na dobrého fotografa /fotografku na těhotenské focení? Kdy by mělo nejlépe probíhat? Čechy, ne Morava, díky :mavam:

  • Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

12260
19.11.18 21:52

tehotenske jsem u nej nefotila, ale deti nekolikrat ano a max. spokojenost.
Radek Hensley, yesphoto Praha

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
4053
19.11.18 22:41

Hlavne se nenech fotit od nikoho kdo má Cannon nebo nikon a podobny noname zrcadkovky, fotky z posledních sony foťákú alpha7 iii nebo A9 jsou co se tyce kvality uplne jinde.

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
4053
19.11.18 22:53

Myphoto. Cz… Ale neni z prahy.

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
5479
19.11.18 23:29

@MartinKa36 Samozřejmě, kvantum profesionálů, kteří fotí na Canon/Nikon jsou naprostí troubové a pravý fotograf má Sony! Co na tom, že Sony až nyní je tam, kde byl Canon/Nikon před pár lety a teprve se začíná na ně dotahovat.

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
4053
20.11.18 00:37
@jege píše:
@MartinKa36 Samozřejmě, kvantum profesionálů, kteří fotí na Canon/Nikon jsou naprostí troubové a pravý fotograf má Sony! Co na tom, že Sony až nyní je tam, kde byl Canon/Nikon před pár lety a teprve se začíná na ně dotahovat.

No troubové to nejsou ale z těch fotáků nedostanou ani z poloviny tak dobrej snímek jaký by dostali ze Sony. Od sony tyhle firmy kupujou špičkové snímače do svých fotáku a elektronika na zpracovníní fotek a hlavně videa stále hodně pokulhává za Sony, které kvalitou uplně jinde.

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
20.11.18 01:35

Tenn vypadá, že je dobrej

Umí si to podirigovat.

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
5479
20.11.18 13:40

@MartinKa36 Sony sice dělá špičkové snímače, které používá kde kdo, ale samotné je nedokáže moc využít, viz. telefony Samsung, Huawei, Honor a Sony, kdy Samsung, Huawei a Honor se snímačem od Sony jsou o několik tříd lepší než samotné Sony. Úplně stejná situace je u fotoaparátu, kde se navíc přidává i vliv obrazového procesoru, optiky a stabilizace. Taže tvrdit, že jedině Sony je velká blbost: http://www.fotoroman.cz/…ap5_sony.htm
https://www.fotoaparat.cz/…pha-a9-test/

Ale na běžné těhotenské focení není ani tak důležitý dobrý fotoaparát, jako dobrý fotograf!

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.11.18 15:44

Holky super, že se tady dohadujete, který fotoaparát je lepší, ale já čekala recenze…fotil mě Franta Procházka, fotí venku i v ateliéru, je z Horní Dolní, má doplňky, černobílé i barevné fotky + třeba nějaká neadresná ukázka a cena.....
Tyhle reakce jsou mi fakt k prdu :mavam:

  • Nahlásit
  • Citovat
4053
20.11.18 16:40

To si děláte srandu, zvládá snad Cannon nebo Nikon kontinualni ostrení na duhovku, nebo natáčení 4k videa za svitu svíček?

https://www.youtube.com/watch?… navíc i Sony A7m3 je v citlivosti lepší než Canon

PS čím větší sklo tím lepčííííí fotograf :)

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
4053
20.11.18 16:41

aspoň jsi se dozvěděla že si nemáš dělat fotky od fotografa co má Canon nebo Nikon…

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
5479
20.11.18 21:01

přesně tak, chce to odkaz na konkrétního fotografa, a ne nepodstatné dohadování o značce fotoaparátu.

@MartinKa36 Jasně, všichni profíci s Canony a Nikony mohou foťáky rovnou vyhodit a nakoupit Sony, jinak si už nikdy neškrtnou. A ten, kdo si koupí Sony, tak bude umět krásné fotky automaticky. :zed:

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
4053
20.11.18 23:13
@jege píše:
přesně tak, chce to odkaz na konkrétního fotografa, a ne nepodstatné dohadování o značce fotoaparátu.@MartinKa36 Jasně, všichni profíci s Canony a Nikony mohou foťáky rovnou vyhodit a nakoupit Sony, jinak si už nikdy neškrtnou. A ten, kdo si koupí Sony, tak bude umět krásné fotky automaticky. :zed:

No ti nejlepší to už udělali ale chápu tu setrvačnost je problém přejít na sony. Skel na cannon a nikon se všichni zbavují když přecházíá na sonny a proto je problém je prodat za dobrou cenu. Jinak to není tak drastický se sonny budeš mít hlavně lepší detaily ostření za zorničku je něco užasného. Canon ti zaostří par CM před nebo za tobě to ani nepřijde dokud neuvidíš stejnou forku ze sony kde je zornička vykreslená do nejmenšího detailu a kolem nosu jsou obrovské krátery které canon milosrdně rozmaže tím že zaostrí par cm před nebo za.
  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
5479
20.11.18 23:45

@MartinKa36 Ano, proto se dělají „měkké“ portrétní objektivy, aby pak byly vidět krátery kolem nosu …

Neomezuje to trochu focení, když všechny objekty musí mít zorničku, jelikož jinak sonny nezaostří? Není pak výhodnější, že CaNikon zaostří aspoň nějak? A co Sony? Nevadí, že je to EVF? ;)

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
4053
21.11.18 00:25
@jege píše:
@MartinKa36 Ano, proto se dělají „měkké“ portrétní objektivy, aby pak byly vidět krátery kolem nosu …Neomezuje to trochu focení, když všechny objekty musí mít zorničku, jelikož jinak sonny nezaostří? Není pak výhodnější, že CaNikon zaostří aspoň nějak? A co Sony? Nevadí, že je to EVF? ;)

Nikon a Canon se opičí po sony a taky přechazí na EVF, probem EVF je při manuálním ostření nepoznáš že máš zaostřeno pokud si nenecháš zvýraznit hrany ostření na zorničku je poslední evoluce sony umi vše co cannon plus to ostření na zorničku to prostě u fotáků se zrcátkem nejde protože nedokážou tak přesně zaostřit když ostřicí body nejsou na CCD tak by ohnisko bylo stejně před nebo za okem, na krátery u nosu je makeup :), a ne sklo co všechno rozmaže.

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další podobná témata podle názvu

Další témata z kategorie

Reklama