Registrace těhotných k porodu v Podolí

101
16.2.15 09:48

Registrace těhotných k porodu v Podolí

Milé těhulky,
jelikož se mi blíží termín registrace do porodnice, tak bych se ráda zeptala na Vaše zkušenosti…
Zadařilo se všem, nebo je tu některá, která se nezaregistrovala?
Začínám být malinko nervózní, abych se někde „uchytla“ :lol:
Předem moc děkuji za Vaše postřehy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8112
16.2.15 10:10
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1482
16.2.15 10:16

@TERMAT Ahojda, já jsem rodila v Podolí v prosinci. Registrace je mazec, před osmou jsme viseli na těch stránkách a pak bleskurychle vyplňovali. Ne všechny položky v registračním formuláři jsou povinné, vyplňuj jen ty nutné, ostatní nech být. Pamatuj si rodné číslo zpaměti a taky jsme trénovali vyplnění nanečisto a pilovali časy. A jinak pořád jsou v okolí Prahy skvělé porodnice, které registraci ani snad nevyžadují (tuším Hořovice, příbram). Hodně štěstí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
16.2.15 10:24

TIP

My jsme taky registrovali, v neděli ráno v 8.00 Manžel seděl u PC v zahraičí, já v Praze, oba na Skypu. Nelze to předvyplnit, takže jsme to nacvičili předtím (manžel je cizinec) a pak to během pár sekund odkliknuli. Manželovi se formulář zasekl, já ho vyplnila během asi 8 sekund a povedlo se. Paradox je, že nakonec budu rodit v zahraničí. Ale péče v Podolí byla skvělá. Když poprosíš někoho dalšího, aby Tě registroval ve stejnou dobu, tak se Ti to pravděpodobně povede. Je tam vždy ikonka, pomocí které to lze hned v zápětí anulovat (kdyby se vám to povedlo oběma).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
16.2.15 10:39
@TERMAT píše:
Milé těhulky,
jelikož se mi blíží termín registrace do porodnice, tak bych se ráda zeptala na Vaše zkušenosti…
Zadařilo se všem, nebo je tu některá, která se nezaregistrovala?
Začínám být malinko nervózní, abych se někde „uchytla“ :lol:
Předem moc děkuji za Vaše postřehy :kytka:

zadarilo 3× (2× sebe, 1× kamaradku), takze se tim vubec nestresuj, otevri si formular, jede tam casomira, hned v 8 aktualizuj, rychle to tam namrskej a prijde ti, zes to zvladla 8) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
16.2.15 10:40

Registroval mě manžel a hned na první termín těch 14+0 se zadařilo nebyl problém a ještě místo bylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
16.2.15 11:15

Registrovala jsem se asi až v 18 tt a bez problému, žádný vstávání se nekonalo, vyplinila jsem co bylo potřeba a pak jsem si tam došla jen pro razítko. Nevím buď jsem měla štěstí a nebo to zas takový masakr není, protože většina mých kamarádek to mělo podobně a zaregistrovaly se taky v klidu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
16.2.15 11:54
@Natálka26 píše:
Registrovala jsem se asi až v 18 tt a bez problému, žádný vstávání se nekonalo, vyplinila jsem co bylo potřeba a pak jsem si tam došla jen pro razítko. Nevím buď jsem měla štěstí a nebo to zas takový masakr není, protože většina mých kamarádek to mělo podobně a zaregistrovaly se taky v klidu. :nevim:

Tak já jsem se se úspěšne zaregistrovala s pomocí manžela (viz příspěvek výše) a když jsme to ze zvědavosti zkusili asi 3 minuty později, byla kapacita plná a nešlo to. Takže já bych ten čas moc nepodceňovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
16.2.15 12:17

Aktuální zkusenost: známá se chtela registrovat před cca 14 dny, bohužel se nestihla registrovat, v 8:01 plno a i u Apolináře, tam se ji podařilo registrovat az 3 den :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
19.2.15 17:15

Tak já jsem zkoušela registraci včera a dnes, vždy hned v 8:00 rychle naklikat a bohužel se nezdařilo… Nevim jak dlouho to ještě můžu zkoušet ale už tomu moc nevěřim:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
19.2.15 17:47

@Alumina : můžeš az do 15+0

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
19.2.15 17:50

@myskalucka Tak to budu ještě pár dní zkoušet… dík za info:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
929
1.9.15 21:07

Registrace mě čeká zhruba za 2 týdny ( poprvé jsem si to ještě odseděla v čekárně) a chci se zeptat ohledně toho, že se dá registrace zkusit i následující dny - pokud to třeba zkoušíte 2. nebo 3. den, musíte si posunovat i termín porodu nebo se píše ten původní jako u 1. dne registrace? Logicky se domnívám, že se to posunuje když se chcete registrovat na jiný den, nemají s tím pak problém, když tam jdete osobně a místo třeba 15.x. co máte napsané v těhotenské průkazce, jste se registrovali na například 17.x.? Díky za info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
23.10.15 07:30

@Ashia ahoj..toto by me také zajimalo, posunuje se termin porodu? Podarilo se ti registrovat? Děkuji předem za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
23.10.15 10:20

Tak mě se to podařilo až čtvrtý den. Jestli si to dobře pamatuju tak to šlo se registrovat týden před termínem a týden po termínu, ale myslim že ten termín se posunovat nemusel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková