Registrace těhotných k porodu v Podolí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
187
25.11.16 09:11

A čistě náhodou nevíte když jsem se dneska zaregistrovala můžu tam rovnou už dojít jedu zrovna do Prahy tak by se mi to i hodilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5299
25.11.16 09:17

@Ailen To je dobrý způsob. Ono totiž spousta maminek zaúkoluje ještě babičky, dědečky, manžela, kamarádky a pak se jim to povede třeba třikrát. Sestřičky to pak během dne mažou, takže je dobré to průběžně zkoušet znovu, většinou se to podaří později. A myslím, že tam můžeš zajít hned, už Tě mají v systému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
25.11.16 11:23

@Ailen no jasně, hned ti dají razítko do průkazky a pak tam půjdeš až v 36.týdnu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23298
25.11.16 11:26
@Ailen píše:
@pavlinovka já to zkoušela dneska hned v 8:00 a 45s jsem měla vyplněno a plno.. šla jsem na druhej komp a v 8:12 h mi to psalo že je volno a normálně jsem se registla.. asi ten system maj hned v 8:00 přeplněnej a nebere to.

ono to nekdy zkousi nekdo treba ze 2 kompu a pak jednu registraci zrusi. Proto se asi uvolnilo to misto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
25.11.16 11:30

@marfra tak to jsem měla kliku:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
25.11.16 14:06

Mně to v 08:17 tak pak nabídlo jedno místo. Ale to jsem to na to jen náhodou klikla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
25.11.16 14:10

Předvyplněné to mít nemůžete. Ten systém se otevře až v 8:00 a když už jste to den předem dělali, tak už Vám to nabídne možnosti a jen to odklikáte. Ale i tak musíte odkliknout, že nejste robot a najít 3 obrázky podle zadání. A celé to za 2s nemůžete stihnout, jak píše někdo níže. Systém opravdu geniální…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
25.11.16 14:51
@pavlinovka píše:
Předvyplněné to mít nemůžete. Ten systém se otevře až v 8:00 a když už jste to den předem dělali, tak už Vám to nabídne možnosti a jen to odklikáte. Ale i tak musíte odkliknout, že nejste robot a najít 3 obrázky podle zadání. A celé to za 2s nemůžete stihnout, jak píše někdo níže. Systém opravdu geniální…

A kdy tam to s tím robotem dávali? Já se registrovala nějak v únoru a nic takovýho to po mě nechtělo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
25.11.16 15:34

To nevím, dneska to tam bylo. Ještě jsem to měla v angličtině, tak jsem si říkala, že pro někoho, kdo neumí, to v té rychlosti je dost překážka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23298
25.11.16 16:23

@pavlinovka my tam meli robota, ale zadne obrazky. Meli jsme to predvyplnene, ale samozrejmne na to manzel musel stahnout nejaky program, skript nebo co, ja tomu nerozumim, aby to prave slo predvyplnit a pak jsme jen zaklikli nejsem robot a dali odeslat, takze opravdu za 2 sekundy hotovo. A registrovala jsem se…nooo uz to bude temer trictvrte roku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
25.11.16 17:26

Aha, tak to je pak těžký ´, když normální člověk svádí boj s ITakem. Ale říkal to manžel dobře, že to musí mít někdo hacknutý, že to není možný jen ty povinný položky i jen s klikáním vyplnit do 10s. Ten robot to dost zdržuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23298
25.11.16 17:29

@pavlinovka zkus projet tady na miminu diskuze ohledne registraci v Podoli. Nekde psaly holky jak se to da udelat. Kde si nejaky ten program na predvyplneni stahnout apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1650
26.11.16 11:12

@pavlinovka Ahoj, musím na to reagovat - nejsme ajťáci a registrace se povedla klasicky vyplněním. Taky mě to stresovalo a byla jsem domluvená s 3 dalšími lidmi, že mě zkusí registrovat. Povedlo se to 3 ze 4 i bez hackerů. Kamarádce se to povedlo taky běžnou cestou, ale až později (ne ve 14+0), časem se její termín uvolnil, chce to sledovat obsazenost i později, když se to napoprvé nepodaří. Teď zpětně se mi zdá, že je kolem registrací až zbytečná hysterie, ale sama jsem to ve 14. týdnu hrotila úplně stejně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
26.11.16 11:41
@Lu1234 píše:
@pavlinovka Ahoj, musím na to reagovat - nejsme ajťáci a registrace se povedla klasicky vyplněním. Taky mě to stresovalo a byla jsem domluvená s 3 dalšími lidmi, že mě zkusí registrovat. Povedlo se to 3 ze 4 i bez hackerů. Kamarádce se to povedlo taky běžnou cestou, ale až později (ne ve 14+0), časem se její termín uvolnil, chce to sledovat obsazenost i později, když se to napoprvé nepodaří. Teď zpětně se mi zdá, že je kolem registrací až zbytečná hysterie, ale sama jsem to ve 14. týdnu hrotila úplně stejně…

Mně se to povedlo až pak za 15 min náhodou, když jsem se chtěla podívat na ty obrázky u robota, co to tam je vlastně za blbost. Ale těhulím z mýho okolí ani jednou za 14 dní. Já to až tak nehrotím, kdyby se to nepovedlo, tak to už jiný den zkoušet nebudu. Podolí není jediná porodnice. Stejně to mám jen jako pojistku, až se rozhodnu za pár měsíců, že tam chci zase rodit. Máme to dál a první dítě bylo od prasknutí vody doma v posteli venku za 2 hodiny. Takže to byl dost fofr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
26.11.16 11:44

Ten robot vypadá takto. Web mám normálně CZ a toto v AJ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková