Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@pavlinovka Zajímavé je, že jak jsme se snažili mě registrovat 4, tak toho robota jsme tam měli jen 2… Taky je možné, že v některých měsících není taková poptávka. Na stránkách ČSÚ jsou údaje o porodnosti podle měsíců a v únoru (kdy mám registraci já) je celkově porodů málo, tak třeba taky proto se nám to povedlo bez problémů…
Ja jsem tam pracovala přímo na porod nim sále tak me zaregistrují holky v Podolí.
k tomu datumu
Ahoj, platí pořád, že se do Podolí mohu pokusit registrovat i dalších 7 dní, kdyby se první registrace nezdařila?
@AndilekOli píše:
Ahoj, platí pořád, že se do Podolí mohu pokusit registrovat i dalších 7 dní, kdyby se první registrace nezdařila?
Myslím že jo, resp. dokonce snad i déle, ten termín první je prostě první. Diskuse neproctena, ale: v Podolí za chvíli rodím, zvládl to můj bratr bez podvodů, ale: trénoval dopředu, měl předvyplněné aby mu naskakovaly kolonky a vybral si takový prohlížeč, který vynechával potvrzení že dotyčný není robot- myslím Mozillu? Zvládl to za 12 vteřin. Manžel - zkoušeli to naráz- měl 22 a ten už byl bez šance.
@Rezii My měli první termín dneska, tak to zkusíme zítra znovu - ale právě zjišťuji, jestli mě pak v kartotéce nevyhodí, když budu mít v průkazce např. o den dřívější termín.
@AndilekOli myslim, ze na svych strankach to meli napsane nejak tak, ze pokud se uvolni misto 7 dni po terminu, tak se lze registrovat. Takze proste se uvolnilo misto den po tvem terminu
Ale nejdriv je mozna registrace 14+0, driv ne.
@marfra děkuji, 14+0 jsem měla dneska, ale už to máme docela zmáknuté a myslím, že zítra bychom to mohli s chlapem zvládnout - uvidíme - jen bych pak byla nerada, kdyby mě vyhodili z kartotéky. U nejmladšího se ještě registrovalo tak, že jsem seděla od půl šesté od rána dole u fontánky ![]()
@AndilekOli píše:
@marfra děkuji, 14+0 jsem měla dneska, ale už to máme docela zmáknuté a myslím, že zítra bychom to mohli s chlapem zvládnout - uvidíme - jen bych pak byla nerada, kdyby mě vyhodili z kartotéky. U nejmladšího se ještě registrovalo tak, že jsem seděla od půl šesté od rána dole u fontánky
ano ja taky. V 6 rano jsem sedela v Podoli a byla jsem asi 10.
Tak drzim pesti! A mate jen jeden termin? Berou jak registrace dle PM tak podle UZ.
Ahoj holky, jsem čerstvě registrovaná v Podolí, tedy jen pro jistotu. Rodit budu urcite jinde. Nicmene registrovala jsem se na Štědrý den ve 14+0,take jsem to nacvicovala a mela nektere kolonky předvyplněný. Nejkratší cas, za ktery jsem to zvládla byl 8 sec.Musi to byt fofr
Uz jsem byla i registraci osobně potvrdit. Jinak nove, od zari, podmiňují moznost rodit u nich podpisem Smlouvy o peci, kde se temer vzdavate svepravnosti, a jejich jakoze porodní plan, nad jehoz rámec, zadna prani mit nemůžete, je taky komickej. Platba 850 kc za blizkou osobu no comment. Registrovat se muzete jak dlouho chcete, jen nejdrive ve 14+0.Hodne stesti vsem!
@AndilekOli píše:
@Rezii My měli první termín dneska, tak to zkusíme zítra znovu - ale právě zjišťuji, jestli mě pak v kartotéce nevyhodí, když budu mít v průkazce např. o den dřívější termín.
To te nevyhodi, ale každým dnem roste obsazenost tvého terminu…
Příspěvek upraven 30.12.16 v 16:31
@Kamilaa7 ja tam rodila tento rok v cervnu a platbu za osobu blizkou u porodu po nas nechteli
Ale mozna to bylo tim, ze jsem mela jit na cisare v 10 rano a sla jsem na radu az ve 3 odpoledne…bez jidla i piti ![]()
@ka2ka píše:
Holky a co je tak zázračného na této porodnici?
Nic, ostatne jako na zadne v Praze.Ale mnou vybrane středočeské porodnice rodí deti az od urciteho tydne, treba 38tt, protoze nemaji napr. dětskou jipku. Takze pro pripad dřívějšího porodu nebo predvidatelnych komplikaci i behem porodu v termínu, je dobre, resp. nutne mit registraci v Praze.
@marfra píše:
@Kamilaa7 ja tam rodila tento rok v cervnu a platbu za osobu blizkou u porodu po nas nechteli![]()
Ale mozna to bylo tim, ze jsem mela jit na cisare v 10 rano a sla jsem na radu az ve 3 odpoledne…bez jidla i piti
tak tos tam vystala důlek… ![]()
@Kamilaa7 a když budeš mít problémy v Praze nebudeš zaregistrovaná tak co? Neříkej ževe středočeském kraji neexistuje jiná porodnice která rodí děti mladší než 38tt
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.