Registrace těhotných k porodu v Podolí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
265
5.12.15 13:19

Dotaz- takze registraci muzu provest prvne uz v 13+0? Nebo az 14+0 a zkouset to kazdy den az do 15+0?
Minule jsem mela nadlimitni registraci, ted to chci zkusit normalne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
22.12.15 15:29

Ahoj, v neděli budu 14+0 a čeká mě registrace. Všimla jsem si, že je tam nové okýnku „nejsem robot“, je na ně nutné kliknout? Teď jsem to zkoušela a úplně se mi zasekl net :roll:
A jak je to tedy s dřívější registrací než 14+0? Je to možné nebo ne?

• Citovat
  • Upravit
1274
22.12.15 17:22

Registrovat je možné od 14+0. týdne těhotenství, nikoliv dříve (celopražská dohoda).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1274
22.12.15 17:22

To je přímo z jejich stránek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
22.12.15 17:47

@Mufina koukni na diskuzi kterou jsem zakládala ted v rijnu: „Nový registrační formulář Podolí“ detailně tam popisuju uskali toho novyho okynka „nejsem robot“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
22.12.15 18:33

Ne dříve to nejde a na okénko musíš kliknout a vyplnit správnou odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
23.12.15 10:39

@makarka díky, diskuzi už jsem pročetla, tak snad to tak bude fungovat i teď. I když mě ten robot hodil obrázek s názvama amerických ulic hned napoprvé :roll: Minule, když jsem se registrovala, tak už to taky bylo přes net a stihla jsem to, tak jsem zvědavá jak tentokrát. Jinak tedy vůbec nevím, kam bych šla rodit, už jedině, že porodím doma :zed: Mám rychlé porody, takže mimo Prahu fakt nedojedu a spádovou mám Vinohrdskou :zed:

• Citovat
  • Upravit
643
23.12.15 12:19

@Mufina ty jo tak to je síla, jestli už to dává ulice hned napoprvé. Já když se přihlásila z toho novýho počítače, tak to dokonce nechtělo obrázek vůbec žádný…ale to už jsem popisovala. No tak držím palce. Já z toho byla taky celkem nervozní, neb spádovou mam taky Vinohradskou a tam by se mi teda opravdu moc nechtělo…i když on tohle člověk stejnak moc nevychytá. Strašně záleží, na koho kde člověk zrovna ten den D narazí. Navíc to, že se člověku podaří zaregistrovat do Podolí, ještě není záruka toho, že tam taky porodí.
Tak hodně štěstí! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
24.12.15 08:19

@makarka to určitě záleží na koho trefíš, ale v tom Podolí mám asi jedinou šanci prosadit, aby mi nepíchli vodu apod. V jiných porodnicích to prostě člověku udělají i když porod běží jak na drátkách a může být za 30 minut od přijetí rodičky po všem :zed: Doufám, že ty Vinohrady si nevyzkouším, tam prý dají dítě rodičce až druhý den po porodu, což by mi dost vadilo :zed:
Ještě jsem se tě chtěla zeptat, když se ti povedlo registrovat až na 3. pokus tak jsi se registrovala na tvůj termín, nebo jsi to musela posunout o ty 3 dny?

• Citovat
  • Upravit
16186
24.12.15 08:25

@Mufina to je naprostý nesmysl, rodila jsem na Vinohradech před 2,5 roke a malého mi dali hned, vodu mi nikdo nepraskal, sál nový, moderní, na vše se ptali, a to jsem neměla žádný porodní plán. Nemluvě o tom, že manžel tam byl se mnou asi až do desíti do večera (malý se narodil kolem páté odpoledne)… Bylo to tam moc příjemné, dokonce i jídlo se dalo jíst :palec: Vinohrady dost poškodil ten paskvilní dokument, za který by si tvůrci zasloužili tak ránu pěstí. By mě zajímalo, jak tučný bakšiš od konkurence vzali :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
24.12.15 08:35

@neila ale já jsem to o těch miminkách, že je nedávají hned po porodu četla už dřív - před minulým porodem, takže to s dokumentem nemá nic společného. Navíc nebudu mít u porodu manžela - nikdy jsem ho neměla, tak se nechci s někým v bolestech dohadovat. V Podolí jsem předložila PA plán a ta podle něj jela a bylo to úplně v klidu. Předtím jsem 2× rodila U Apolináře a s přirozeným porodem to mělo pramálo společného - i můj 2. porod, který běžel naprosto krásně (2 hodiny od první kontrakce jsem přijela do porodnice otevřená na 8 nakonec skončil padajícíma ozvama a oxytocinem :zed:

• Citovat
  • Upravit
643
25.12.15 13:33

@Mufina no mně se nakonec podařilo zaregistrovat hned napoprvé naštěstí…ale
tuhle otazku jsem samo řešila taky, jestli mam v případě neuspěchu při dalším pokusu posunovat datum porodu-napsala jsem jim dotaz na kartotéku a odpověděli, že ano, že následující den mam při dalším pokusu termín posunout o den
(a jinak by to stejně nedávalo smysl, neb ten tvůj puvodní termín by byl z vysokou pravděpodobností už obsazenej).
Já se ještě uklidnovala tím, že těch pokusů je docela dost. Termíny máš totiž 2-dle poslední MS a dle UZ. Tak prostě začni tím dřívějším no a posupně pokud by se nedařilo tak pár pokusů navíc získáš i tím, že se začneš přihlašovat jakoby na ten svůj pozdější termín… to zvládneš neboj, natrenuj to nanečisto to vyplnování a určitě se zadaří :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
28.12.15 08:52

Holky, co delat kdyz se registrace nepodarila? Dnes se mi 8:00:25 ukazalo ze jiz neni volne misto? Lze to zkouset i druhy den? Kdy v prukazu toto datum neni uvedene?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
28.12.15 10:07

@Ulíček : můžeš zkoušet až do 14+6

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
28.12.15 10:47

To mi jiste nic jineho nezbyva, budu zkouset a snad se zadari

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková