Registrace těhotných k porodu v Podolí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14
28.12.15 16:39

Mně se to dnes taky bohužel nepodařilo :,( Holky a nevíte, co se pak dělá, když to nevyjde za ten týden ani jednou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
28.12.15 17:06

@kulička86 asi budem muset jinam, vim ze treba do Horovic to jde bez registrace. Tak pokud se mi nezadari ani dalsi dny tak vzdavam porodnici 10 minut od domu a pojedu hodinu jinam :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
28.12.15 19:26

@kulička86 : co se stane, že v Podolí asi rodit nebudeš :nevim:, ještě můžeš být hodně riziková a svůj gynekolog té třeba od 20tt doporučí aby té v Podolí přijali do rizikové poradny. Jeste uzes zkusit Vinohrady, Krč, můžeš zkusit obvolat Motol, Bulovku a nebo budeš rodit třeba v Neratovicích nebo Hořovicích. Ono ani registrace není 100%, pokud bude stop stav, tak v Podoli neporodis i kdyby jsi se na hlavu stavěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
28.12.15 22:10

@Ulíček taky mam Podoli 5min autem, znacka ideal. Ono pokud tam clovek nema nekoho znameho, tak fakt asi nic nevzmuze s tou registraci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
28.12.15 22:18

Jinak trebav Motole to chodi tak, ze tam prijdes, dostanes razitko a jdes. Nikde nikdo, bez problemu, bez cekani. Se synem jsem byla registrovana v Motole a pak nekdy v 18tydnu jsem menila na podoli. Ale tezko rict, jak je to ted

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
29.12.15 08:18

@makarka TP mám bohužel jen jeden, měla jsem ovulaci přesně 14.DC takže to vychází stejně jako podle PM.

@kulička86 @Ulíček mě se to dneska podařilo až na 3. pokus :zed: jak jste na tom vy? Dneska se mi to zdálo víc v pohodě. Ale taky jsem už včera byla zoufalá, kdyby byly všechny porodnice v Praze stejné tak to neřeším, ale bohužel ten přístup není všude stejný. Včera jsem v zoufalství koukala i na ty Hořovice, od nás z Vršovic 45 minut, ale to jen když není provoz, že. A já obvykle rodím odpoledne a minulý porod trval asi 1,5 hodiny, takže i kdybych vyrazila při prvním píchnutí, tak bych to nemusela stihnout :zed:

@myskalucka předpokládám, že když přijedu otevřená na 8 tak už mě nikam nepošlou :lol:. Minule tam nějaká paní rodila na příjmu :)

• Citovat
  • Upravit
1228
29.12.15 08:30

Holky zrychlila jsem cas a jo! Za 20 sekund. Ale musim rict ze mi to prijde dost ponizujici, ale mam to nejbliz a uz jsem tam jednou rodila. @Mufina vidim ze to mame dost podobne ja od prvnich kontrakci u prvni hodinu a trictvrte, takze se na dlouhy dojezd do porodnice mnho necitim.
Tak gratuluji i vam ostatnim co jste to dnes zvladly :dance: :kytka: je to tedy boj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
29.12.15 08:32

@kulička86 jak jsi na tom ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
29.12.15 08:58

@Ulíček mě to taky přijde strašný, hlavně tohle podle mě dělá ta firma, která za 500,– nabízí registraci, hází jim to tam robot a proto je to tak rychle obsazené. Když jsem se registrovala před 2 lety, tak se mi to povedlo nějak až po 1 minutě a ještě tam byly volné termíny skoro 3 minuty po 8 :zed:

• Citovat
  • Upravit
14
29.12.15 09:49

Já zase nic:-( Ale zkusila jsem Bulovku a tam měli ještě volno, tak jsem zaregistrovaná tam. Ale Podolí budu ještě zkoušet, už jsem tam rodila a byla jsem moc spokojená. Hořovice mám od nás hodinu a půl, tak to bych neriskovala:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
29.12.15 10:23

@Mufina ted jsem koukala ze minutu po osme byl na 28. 6. I 20. 6. Vse zabrane. Myslim, ze je spis nahoda kdyz se to povede a rozhodne to nema nic spolecneho s nejakym ferovim bojem.
@kulička86 drzim palce, jestli mas pc zkus si nastavit naseptavac a jen mysi klikat do policka, vypisovanim to nestihnes. Ja kvuli tomu sla vcera k pc. Dnes jsem to diky tomu stihla za 20 vterin. Budu drzet palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
29.12.15 11:49

Ted se registruje na nejake cervnove terminy, ze? Tak asi bude velky boom :nevim:
Ale zkousela bych behem dne koukat, me se stalo, ze jsem koukla a bylo tam odpoledne, ze maji volna mista k registraci 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
29.12.15 12:21

@Mufina : tak když ti nebude vadit rodit na příjmů, na pokoji nebo na chodbě, tak proč ne. Ono když budou plne boxy ( jak jisté víš jen 8 ), tak té budou muset odvodit mimo box, asi kvůli tobě nepřestehjí někoho kdo už tam je. To je prostě fakt. My u prvního porodu obsadili poslední volný box, po nás už odmítali. Jako můžeš přijet na poslední chvíli, asi té jinam neposlou i když budou mít plno, ale já bych jinde než na boxu rodit nechtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
29.12.15 12:30

Jak pise @myskalucka zhodnoti stav, v jake fazi je porod a kdyztak apolinar je z Podoli sanitkou do 5min. Urcite neprijmou, kdyz se bude rodit na vsech porodnich pokojich, to uz by rodicka musela byt fakt otevrena na 8cm.
My taky tenkrat obsazovali posledni volny porodni pokoj a to jen diky znamostem, ze si to muj porodnik prosadil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
29.12.15 12:39

@myskalucka
Tak třeba nejde o to přijet na poslední chvíli, ale když někdo rodí opravdu rychle, tak to dřív stihnout nemusí. Já kdybych čekala na první bolesti, tak to do porodnice taky nestihnu. Po půlnoci mi praskla voda a to jsem si ještě nebyla jistá, jestli je to ono a bolesti až do 5 hodiny nic… Dle instrukcí doktora jsem radši vyjela už ve 3. Dítě se narodilo před 6. Takže kdybych čekala na první kontrakci, tak přijedu otevřená na 8.

@Mufina
Díky tomu, že přidali to ověřování, tak firma už to nedělá. Teď už je to opravdu spravedlivě o tom, jak to kdo stihne. I tak je to ale ponižující.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková