Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Jasně, záleží jak se to zrovna datumově sejde, některé dny můžou být slabší. Já tam rodila první dítě a mám to blízko od domova, byla jsem spokojená, takže jsem tam chtěla znova. No uvidíme, jak plno bude, až tam přijedu, že rodím, minule jsem měla štěstí, tak snad to klapne i nyní.
@Pam12 píše:
Obnovuji téma… je tu někdo, kdo si nějakým způsobem zajišťoval v Podolí konkrétního porodníka? jako placenou službu? musí se přes registrace?
Já mám svého porodníka tedy svého gynekologa zaplaceného k porodu. Ten mi i automaticky vytvořil registraci. Přes online registraci jsem se na svůj termín nechytala 30vteřin po 8h ráno a už mi to nešlo že je plno. Na každý den se může registrovat snad jen 8lidí a 2 místa myslím navíc jsou pro privátní pacientky porodníků z jejich soukromých ordinací.
Ted je tam celkem dost uvolnenych terminu od brezna do cervna ![]()
https://www.upmd.cz/registrace/
@Frída34 12 lidi a mist pro lidi mimo registraci je mnohem vic.
@Cuddy píše:
@Frída34 12 lidi a mist pro lidi mimo registraci je mnohem vic.
Více než 12rozhodně ne, to vím přímo od dr. Nemohou si dovolit aby pak nebylo místo. Logicky skoro nikdo nerodí na svůj termín..
@Frída34 A ja zase od sve dr. vim, ze neni problem se zapsat i po registraci, tedy pote, co jiz tech 12 zen je zaregistrovano. Urcite to neni jen 8+2, jak jsi psala.
Ahoj holky, jak to tu čtu, moc jsme nepochopila, co mylsíte tím, že je možné se registrovat od 14+0 až do 14+6… co tím myslíte? během těchto dnů se neustále posunuje temrín porodu, takže by to jít nemělo, ne?
@veronika-sofie Musis take posunovat ten termin. Dam priklad, v prukazce mas termin treba 10.9., takze to zkusis odpovodajici den, kdy jsi 14+0, pokud to nevyjde, tak dalsi den ve formulari das 11.9, proste to nejnovejsi datum a takhle budes postupovat az do 16.9., kdy bude posledni moznost registace v 14+6..
@veronika-sofie jak pise @Cuddy a kdyby se ti to nepovedlo ani behem tech 7 dni po terminu, tak muzes sledovat stranky jestli se ti neuvolni termin +- tyden od tveho terminu. Tzn. v pripade, ze termin bys mela 10.9. Tak vlastne se muzes pak prihlasit na jakykoliv termin od 4. do 17.9. pokud se v te dobe nejaky uvolni.
Na níže uvedené volné termíny se mohou zaregistrovat i těhotné, které mají termín porodu odpovídající uvolněnému termínu +/- 1 týden (za podmínky, že v den registrace je týden těhotenství minimálně 14+0).
@Frída34 píše:
Více než 12rozhodně ne, to vím přímo od dr. Nemohou si dovolit aby pak nebylo místo. Logicky skoro nikdo nerodí na svůj termín..
Je to víc jak 12 na den, ale je to tak, že 12 se registruje přes internet a zbytek jsou nadlimitni registrace. Rozhodne to není 8+2, jak pises ty ![]()
@myskalucka píše:
Je to víc jak 12 na den, ale je to tak, že 12 se registruje přes internet a zbytek jsou nadlimitni registrace. Rozhodne to není 8+2, jak pises ty
Neříkám přesně ale pro neprivátní neplacené pacientky je to max 12 místa navíc jsou pro so ukromé pacienty
Holky, díky moc za rekace. naštěstí se mi podařilo se zaregistrovat hned na první pokus:) Ale stejně přemýšlím - kde jste četly, že to jde po celý ten týden až do 14+6? Taky mi nejde do hlavy, že registrují 12 osob elektronicky + x-dalších nadlimitně, kam se ty rodičky potom vejdou, když mají kapacitu jen 12 sálů? Ale asi není každý porod takový, že by zabíral sál na 24 hodin…
@veronika-sofie : porodních sálu ( boxu ) je pouze 8!, tak nerodis celý den, většinou se na jeden sál prostrida 2-3 porody
. A v dnešní době 30% císařských řezů, tak z těch 12 tak 3-4 rodi císařem ![]()
Ahoj holky, já už fakt nevím, co mám dělat… do Podolí se snažím zaregistrovat už od středy, zkoušíme to ve 4 lidech a nic… Apolinář zavřenej a já jinam nechci
Dneska už jsem byla ráno tak vzteklá, až se mi chtělo brečet…
![]()
@miska2505 píše:
Ahoj holky, já už fakt nevím, co mám dělat… do Podolí se snažím zaregistrovat už od středy, zkoušíme to ve 4 lidech a nic… Apolinář zavřenej a já jinam nechciDneska už jsem byla ráno tak vzteklá, až se mi chtělo brečet…
![]()
![]()
trpělivost, ono to klapne, musíš fakt rychle
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.