Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@miska2505 To mas jeste 4 dny, to je v pohode. To klapne. Nakonec to vetsine klaplo.
@miska2505 píše:
Ahoj holky, já už fakt nevím, co mám dělat… do Podolí se snažím zaregistrovat už od středy, zkoušíme to ve 4 lidech a nic… Apolinář zavřenej a já jinam nechciDneska už jsem byla ráno tak vzteklá, až se mi chtělo brečet…
![]()
![]()
Výdrž a zkoušej. Ono bohužel i to, že jsi registrovaná neznamená, že tam budeš i rodit. Pokud bude stop stav, tak tě pošlou jinam.
@miska2505 A jeste k tomu, ze jinde rodit nechces. Zbytecne se tim nestresuj, bud se registrace podari a nebo ne. Ono skutecne muzes byt zaregistrovana a pak tam nerodit diky stov stavu. Podivej se kolem Prahy, velmi chvalene jsou Horovice nebo Neratovice. Podoli je vyhra pro dite, ale daji se vybrat porodnice, ktere jsou komfortnejsi pro zenu po vlastnim porodu. V tom Podoli hodne zaostava.
@miska2505 doporučuji stáhnout Roboform na pc, vyplnit, uložit, ráno otevřít a přesně v 8 nebo kdy to spouští dát F5. Musí to vyjít ![]()
Holky, nevíte jak je to tedy s registrací do Podolí a tolerancí termínů? TP dle prukazky mám 10.10, ale včera i dnes se mi registrovat nepovedlo. Můžu to ještě zkoušet?
@myskalucka fakt to tak funguje? Četla jsem to tady na diskuzích, ale u nich ve fAQ to není, tak at mě pak nevyhodí:D
@Mumugirl ono je to tam napsáno někde pod tím registračním formulářem.
@Mufina píše:
@Mumugirl ono je to tam napsáno někde pod tím registračním formulářem.
Já to právě pochopila tak, že to platí jen na ty později uvolněné termíny…
@Mumugirl neboj se toho, já jsem se registrovala taky až 3. den tj. 14+2 a v pohodě ![]()
Super, dnes se naštěstí uvolnil termín na 4.10., což je termín dle UTZ, tak jsem toho hned využila a stihla to:-) Sice jsem při parkování v Podolí prorazila gumu o obrubník, ale co nadělám, hlavně že jsem registrovaná:D
@Mumugirl : tak to je super. Tak snad až bude rodit tak nebude stopstav, ono bohužel ani registrace ti nezaručí, že tam nakonec i porodis
.
Holky, fungují vám stránky porodnice v Podolí? Mně od včerejška ne, ani v práci, ani doma, ani z mobilu. Chtěla jsem zatím naštěstí jen nacvičovat, jedeme příští týden na dovolenou a pak už to bude naostro, tak snad to do té doby zprovozní…
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.