Registrace těhotných k porodu v Podolí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5299
10.6.16 10:45

@sakota Díky. No, lituji těhulky, které v těchto dnech musí registrovat. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
18.6.16 22:33

Mám dotaz, řeší se tu, zda se dá registrovat po 14+0, ale já jsem dnes 13+6 a když jsem si teď večer vyplňovala na zkoušku, svítil tam volný termín 17.12. a podařilo se mi na něj registrovat. Ofiko mám termín porodu ale až 18.12. podle UTZ (podle MS 13.12, ale gynekoložka uznává ten 18.12.). Myslíte, že to bude při osobní registraci problém? Nemáte s tím některá zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
19.6.16 09:51
@zupe píše:
Mám dotaz, řeší se tu, zda se dá registrovat po 14+0, ale já jsem dnes 13+6 a když jsem si teď večer vyplňovala na zkoušku, svítil tam volný termín 17.12. a podařilo se mi na něj registrovat. Ofiko mám termín porodu ale až 18.12. podle UTZ (podle MS 13.12, ale gynekoložka uznává ten 18.12.). Myslíte, že to bude při osobní registraci problém? Nemáte s tím některá zkušenost?

Nebude to problem, jim je jedno podle kterého terminu se tam registrujes. Ja to udelala taky tak a uplne v pohode

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5299
25.6.16 08:06

@zupe Ahoj, jak Ti to dopadlo? Já jsem na tom úplně stejně :-) Neutrhli Ti hlavu? A ten termín dle UTZ máš na papíře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
26.6.16 21:20

@JituleF /plně v pohodě. A ten termín dle UTZ mám psaný v průkazce. Já se teda zvládla zaregistrovat i ten den pozdeji, ale to mi pak zrusili a nechali ten den predem. Je teda pravda, ze registrovat do porodnice sel muz :mrgreen:, tak z nej byli v dobrem slova smyslu vyjeveni… Ale nebyl problem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5299
27.6.16 07:48

@zupe Díky, tak snad to bude taky ok i u mě :-) Jsem zaregistrovaná na 24.12. :-) V neděli už jsem to nestíhala, byli jsme mimo a dostala jsem se k počítači až asi v deset a to už nebyl žádný volný termín. Potvrdit to půjdu dnes odpoledne nebo zítra, podle toho, jak budu stíhat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
27.6.16 09:25

@JituleF Jsem si říkala odhadem, že budeš mít termín jnějak tak:) Já měla minule termín 1.1. :mrgreen: Všichni si to pamatovali :) Bude to urcite v pohode, oni asi nakonec moc neresi, kdy jsi se registrovala, ale na kdy:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5299
27.6.16 09:40

@zupe Tak koukám, že se tam teď objevil i termín 25.12., tak nevím, jestli se mám registrovat i na ten, ale zase abych jim v tom nedělala ještě větší bordel… :nevim: Asi tam raději zaběhnu ještě dnes a domluvím se :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
27.6.16 10:36

@JituleF Neregistruj, stejně by Ti to stornovali (já se pak bála, aby mi nestornovali všechny). Docela mě překvapuje, kolik termínů se tam teď objevuje (teda teď už to nesleduju, ale přišlo mi, že jak to bývá superplné, tak teď to jde:)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5299
27.6.16 10:45

@zupe Jo, dneska tam byly termíny překvapivě tři :-D Já jsem to nakonec nevydržela a pro jistotu se zaregistrovala i na 25.12., já bohužel ten termín dle UTZ nemám v průkazce… holt něco smažou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5299
28.6.16 11:16

@zupe Tak už to mám i potvrzené, vše naprosto v pohodě, nikdo se na mě nezlobil :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
28.6.16 11:26

@JituleF Super! A budeš tam rodit? Já ještě zvažuju, že bych jela někam mimo Prahu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5299
28.6.16 12:08

@zupe Ano, asi jo, mám to nejblíž. Ještě jsem uvažovala Hořovice, případně Krč, ale spíš to Podolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
28.6.16 12:26

@JituleF Já minule rodila v Motole, je pravda, že takhle v zimě jsem si říkala, třeba bude kalamita a nikam nedojedu, tak ať to mám blízko… No letos uvidím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5299
28.6.16 12:28

@zupe Tak budu držet palce :-) A třeba se v Podolí sejdeme, syna jsem rodila o 2 týdny dříve :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková