Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@sakota Díky. No, lituji těhulky, které v těchto dnech musí registrovat. ![]()
Mám dotaz, řeší se tu, zda se dá registrovat po 14+0, ale já jsem dnes 13+6 a když jsem si teď večer vyplňovala na zkoušku, svítil tam volný termín 17.12. a podařilo se mi na něj registrovat. Ofiko mám termín porodu ale až 18.12. podle UTZ (podle MS 13.12, ale gynekoložka uznává ten 18.12.). Myslíte, že to bude při osobní registraci problém? Nemáte s tím některá zkušenost?
@zupe píše:
Mám dotaz, řeší se tu, zda se dá registrovat po 14+0, ale já jsem dnes 13+6 a když jsem si teď večer vyplňovala na zkoušku, svítil tam volný termín 17.12. a podařilo se mi na něj registrovat. Ofiko mám termín porodu ale až 18.12. podle UTZ (podle MS 13.12, ale gynekoložka uznává ten 18.12.). Myslíte, že to bude při osobní registraci problém? Nemáte s tím některá zkušenost?
Nebude to problem, jim je jedno podle kterého terminu se tam registrujes. Ja to udelala taky tak a uplne v pohode
@zupe Ahoj, jak Ti to dopadlo? Já jsem na tom úplně stejně
Neutrhli Ti hlavu? A ten termín dle UTZ máš na papíře?
@JituleF /plně v pohodě. A ten termín dle UTZ mám psaný v průkazce. Já se teda zvládla zaregistrovat i ten den pozdeji, ale to mi pak zrusili a nechali ten den predem. Je teda pravda, ze registrovat do porodnice sel muz
, tak z nej byli v dobrem slova smyslu vyjeveni… Ale nebyl problem.
@zupe Díky, tak snad to bude taky ok i u mě
Jsem zaregistrovaná na 24.12.
V neděli už jsem to nestíhala, byli jsme mimo a dostala jsem se k počítači až asi v deset a to už nebyl žádný volný termín. Potvrdit to půjdu dnes odpoledne nebo zítra, podle toho, jak budu stíhat.
@JituleF Jsem si říkala odhadem, že budeš mít termín jnějak tak:) Já měla minule termín 1.1.
Všichni si to pamatovali
Bude to urcite v pohode, oni asi nakonec moc neresi, kdy jsi se registrovala, ale na kdy:)
@zupe Tak koukám, že se tam teď objevil i termín 25.12., tak nevím, jestli se mám registrovat i na ten, ale zase abych jim v tom nedělala ještě větší bordel…
Asi tam raději zaběhnu ještě dnes a domluvím se ![]()
@JituleF Neregistruj, stejně by Ti to stornovali (já se pak bála, aby mi nestornovali všechny). Docela mě překvapuje, kolik termínů se tam teď objevuje (teda teď už to nesleduju, ale přišlo mi, že jak to bývá superplné, tak teď to jde:)))
@zupe Jo, dneska tam byly termíny překvapivě tři
Já jsem to nakonec nevydržela a pro jistotu se zaregistrovala i na 25.12., já bohužel ten termín dle UTZ nemám v průkazce… holt něco smažou ![]()
@zupe Tak už to mám i potvrzené, vše naprosto v pohodě, nikdo se na mě nezlobil ![]()
@JituleF Super! A budeš tam rodit? Já ještě zvažuju, že bych jela někam mimo Prahu…
@zupe Ano, asi jo, mám to nejblíž. Ještě jsem uvažovala Hořovice, případně Krč, ale spíš to Podolí.
@JituleF Já minule rodila v Motole, je pravda, že takhle v zimě jsem si říkala, třeba bude kalamita a nikam nedojedu, tak ať to mám blízko… No letos uvidím…
@zupe Tak budu držet palce
A třeba se v Podolí sejdeme, syna jsem rodila o 2 týdny dříve ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.