Registrace těhotných k porodu v Podolí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1665
28.6.16 13:11

@JituleF Já o čtyři dny později:) Ale doufám, že druhé si spíš pospíší… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
3.7.16 07:36

Holky, můžu se zeptat, registrovala jsem se do Podolí a v úterý bych šla do kartotéky, mají mít od pondělí do pátku od sedmi do tří, ale myslíte, že tam budou i ve státní svátky?? Díky jestli víte, když tak zavolám, jen si dnes domlouvám hlídání, tak by se mi to hodilo vědět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
3.7.16 21:02

@mmanolka Nevím, ale tipla bych že stoprocentně ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
3.7.16 21:22

PO-PA 8-15h potvrzeni registrace v kartotece. Zitra tam jdu do poradny a na utz, muzu se poptat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
4.7.16 22:07

Holky díky, já to dneska stihla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.8.16 14:18

Oziveni diskuze

Chtela bych ozivit tuto diskuzi. Ma nekdo zkusenosti s registraci do Podoli v posledni dobe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1650
24.8.16 09:09

@Andrejak82 byla jsem tam vcera. Co potrebujes vedet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.8.16 11:27

Chtela bych vedet, jak je narocne se tam zaregistrovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
24.8.16 18:11

Normálně ráno v den registrace buď v osm na PC a zapiš se, ale je to třeba udělat fakt rychle, tak do tří minut je registrace plná, ale já už se registrovala potřetí a pokaždé v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1650
24.8.16 20:11

@Andrejak82 tento tyden bylo vzdy plno do 40 vterin. Chce to zadat do vyhledávače, aby si pamatoval uz jednou vyplněné udaje. V 8:00 aktualizujes stranku, vyplnis to, zaskrtnes ze nejsi robot, pripadne odklikas obrazky, das registrovat a hotovo. Bud se ti ukaze stranka s gratulaci a pokyny anebo ne. Kdyz to dopadne dobre, jdes do tydne osobně do kartoteky potvrdit registraci a podepsat smlouvu. Kdyz to dopadne spatne, zkousis to dal vzdy v 8:00.
Da se to urcite stihnout, ja jsem se toho bála a poprosila jsem 3 lidi o pomoc - a 3 ze 4 se to povedlo napoprve, jeden se zasekl na tech obrazkach (nikoho jsme tim neblokovali, duplicity se ihned automaticky ruší).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.8.16 08:46

Dekuji moc mmanolka a lu1234. Snad se mi to take povede :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
25.11.16 08:13

Tak já nevím jak vy holky, ale zlatý to bylo, když se muselo jít čekat do Podolí na kartotéku. Oba dva jsme na tom s manželem viseli už před 8, za 10 vteřin oba dva odeslali a nic…fakt tohle je na tom, kdo má jak rychlý internet. Gratuluju všem, co se to povedlo, ale druhý dítě holt budu rodit jinde. Jsme 3 těhule v rozmezí měsíce a ani jedna se tam nedostala…měla jsem to předvyplněný z minulých dní, pamatovalo si to, jen jsem klikala a stejně. Ty obrázky u robota jsou fakt peklo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
25.11.16 08:15
@mmanolka píše:
Normálně ráno v den registrace buď v osm na PC a zapiš se, ale je to třeba udělat fakt rychle, tak do tří minut je registrace plná, ale já už se registrovala potřetí a pokaždé v pohodě

Dneska 25 vteřin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23298
25.11.16 08:20

@pavlinovka ja kdyz se registrovala pred pul rokem, tak za 8 sekund bylo plno. Chce to mit uz predvyplnene a v 8 hodin dat jen odeslat. Mne to delal manzel, je IT, takze my to meli za 2 sekundy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
25.11.16 09:08

@pavlinovka já to zkoušela dneska hned v 8:00 a 45s jsem měla vyplněno a plno.. šla jsem na druhej komp a v 8:12 h mi to psalo že je volno a normálně jsem se registla.. asi ten system maj hned v 8:00 přeplněnej a nebere to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková