Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@JituleF Já o čtyři dny později:) Ale doufám, že druhé si spíš pospíší… ![]()
Holky, můžu se zeptat, registrovala jsem se do Podolí a v úterý bych šla do kartotéky, mají mít od pondělí do pátku od sedmi do tří, ale myslíte, že tam budou i ve státní svátky?? Díky jestli víte, když tak zavolám, jen si dnes domlouvám hlídání, tak by se mi to hodilo vědět
PO-PA 8-15h potvrzeni registrace v kartotece. Zitra tam jdu do poradny a na utz, muzu se poptat…
Chtela bych ozivit tuto diskuzi. Ma nekdo zkusenosti s registraci do Podoli v posledni dobe?
Normálně ráno v den registrace buď v osm na PC a zapiš se, ale je to třeba udělat fakt rychle, tak do tří minut je registrace plná, ale já už se registrovala potřetí a pokaždé v pohodě
@Andrejak82 tento tyden bylo vzdy plno do 40 vterin. Chce to zadat do vyhledávače, aby si pamatoval uz jednou vyplněné udaje. V 8:00 aktualizujes stranku, vyplnis to, zaskrtnes ze nejsi robot, pripadne odklikas obrazky, das registrovat a hotovo. Bud se ti ukaze stranka s gratulaci a pokyny anebo ne. Kdyz to dopadne dobre, jdes do tydne osobně do kartoteky potvrdit registraci a podepsat smlouvu. Kdyz to dopadne spatne, zkousis to dal vzdy v 8:00.
Da se to urcite stihnout, ja jsem se toho bála a poprosila jsem 3 lidi o pomoc - a 3 ze 4 se to povedlo napoprve, jeden se zasekl na tech obrazkach (nikoho jsme tim neblokovali, duplicity se ihned automaticky ruší).
Tak já nevím jak vy holky, ale zlatý to bylo, když se muselo jít čekat do Podolí na kartotéku. Oba dva jsme na tom s manželem viseli už před 8, za 10 vteřin oba dva odeslali a nic…fakt tohle je na tom, kdo má jak rychlý internet. Gratuluju všem, co se to povedlo, ale druhý dítě holt budu rodit jinde. Jsme 3 těhule v rozmezí měsíce a ani jedna se tam nedostala…měla jsem to předvyplněný z minulých dní, pamatovalo si to, jen jsem klikala a stejně. Ty obrázky u robota jsou fakt peklo.
@mmanolka píše:
Normálně ráno v den registrace buď v osm na PC a zapiš se, ale je to třeba udělat fakt rychle, tak do tří minut je registrace plná, ale já už se registrovala potřetí a pokaždé v pohodě
Dneska 25 vteřin.
@pavlinovka ja kdyz se registrovala pred pul rokem, tak za 8 sekund bylo plno. Chce to mit uz predvyplnene a v 8 hodin dat jen odeslat. Mne to delal manzel, je IT, takze my to meli za 2 sekundy.
@pavlinovka já to zkoušela dneska hned v 8:00 a 45s jsem měla vyplněno a plno.. šla jsem na druhej komp a v 8:12 h mi to psalo že je volno a normálně jsem se registla.. asi ten system maj hned v 8:00 přeplněnej a nebere to.
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.