Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
My jsme nebyli opily.Nechapu kam na to vsichni chodite. Vzdyt si tu každej druhej doplnuje veci co nejsou pravda. Nebyli jsme opily, nikdo nikomu nespital nic do ucha, nikdo nikomu nerikal ze si chybi… Vy jste prasteny
Tak to jste první lyžařský kurz, na kterém se nepilo… My pili i na kurtu v sedmé třídě ![]()
@Anonymní píše:
Jaky osahavani?
La pardona
padání dotyků a objímání
viz tvůj příspěvek
@Venetia píše:Řekl bych, že nevěrníci z těch polámaných vztahů hledají víc než jen ten sex. To, že se zamiluješ do milence/milenky není zas tak nic moc vzácného…
To by asi měl ten dotyčný vyjádřit na začátku, ale pochybuju, že by někdo chtěl milence na citový vztah
@Maria37 píše:Davno nejsme stredoskolaci. Ja nepiju vubec. Brzo se slo na svah, takze zadny oziracky se nekonaly.
Tak to jste první lyžařský kurz, na kterém se nepilo… My pili i na kurtu v sedmé třídě
@Maria37 píše:
La pardona![]()
padání dotyků a objímání
![]()
viz tvůj příspěvek
A dotyky jsou osahavani?
@Anonymní píše:
A dotyky jsou osahavani?
Dotknout a sáhnout jsou synonyma ne?
pro tvého manžela by to ve finále vyznělo na stejno ![]()
@opulus píše: Řekl bych, že nevěrníci z těch polámaných vztahů hledají víc než jen ten sex. To, že se zamiluješ do milence/milenky není zas tak nic moc vzácného…
Přesně, hlavně ženy hledají někoho, kdo se jich a dětí tak nějak ujme…
@Anonymní píše:
A dotyky jsou osahavani?
Už je to trapné. Na sebe nenechal žádný kontakt, to je jasný signál, že více než jednorázové rameno ke svěřovačce fakt nechtěl. Ale jsi strašně urputná ![]()
@opulus píše: Řekl bych, že nevěrníci z těch polámaných vztahů hledají víc než jen ten sex. To, že se zamiluješ do milence/milenky není zas tak nic moc vzácného…
Na to by si měl. kazdy dávat pozor, hlavně ten co je nezadaný…víme, jak to pak dopadá
@Maria37 píše:
Dotknout a sáhnout jsou synonyma ne?![]()
![]()
pro tvého manžela by to ve finále vyznělo na stejno
Meho manzela hadam ze neznas. Ani nic o nasem manzelstvi nevis.
@Anonymní píše:
Meho manzela hadam ze neznas. Ani nic o nasem manzelstvi nevis.
Z toho, co jsi napsala, vám to moc nefunguje a rozhlížíš se jinde. Aby ses necítila moc trapně, tak mluvíš o kamarádství. Nechceš si přiznat, že jsi ve fázi, kdy tě zadaný úplně cizí chlap oblbne ve střízlivém stavu během dvou hodin… ![]()
@Kutil Tom píše:
Já taky ne. Spíš je to čím starší, tím to bere hůř a strach z toho má ještě větší, jak to bude v jejím věku vypadat…
To je naprostá krávovina. Čím jsi starší, tím jsi moudřejší a vyrovnanější. Tak tě odmítnutí nemůže rozhodit ![]()
@opulus píše:
To, že ty bys kvůli dětem něco nedělala, neznamneá, že to tak nemá nikdo jiný.
Nemá vůbec cenu řešit, jak velký kdo nese podíl viny. Každý to uvidí svoji optikou. Ten vztah už špatný je.
Píšeš, že to „vesměs není pravda“. Kdy to teda pravda je?
Mi přijde, že jsi tak trochu nezkousla, že tvůj milenec zůstal s manželkou kvůli dětem, tak si to vysvětluješ, že vás má rád obě (možná ti to tak i říká a ty to chceš slyšet). Ona pro něj není tak strašná a ty tak lákavá, aby opustil děti a jí.
A tak jsi raději vytvořila ve vaší komunikaci tabu. Podstatnou část jeho pocitů s ním sdílet nechceš. Já si myslím, že to chytré není a nebylo. Teda pokud ti na něm, jako člověku, záleží a nejde jen o ten občasný pich.Já bych nechtěl zadanou milenku, která by se kvůli mě musela přetvařovat, bála se se mnou mluvit, myslela si, že já tu nejsem pro ní.
Uvědomuješ si, že ti lidé třeba upřímní být mohou a jen to popisují ze svého pohledu, jak to oni cítí? A ty reaguješ… kecáš, jsi neupířmný… protože JÁ tomu nevěřím, JÁ to tak nemám, JÁ bych to nedělala.
Vždyť s tebou ani nikdo mluvit upřímně nemůže - ty o žádnou upřímnost nestojíš. A když už upřímnost, tak jedině podle toho, co zapadá do tvého názoru a vidění světa.
Promin, ja nerozumet reci tveho kmene…cetla jsem to nekolikrat a stejne nechapu
Hlavne vubec nevis, jak to ja mam s milencem, co si rikame a co ne
A je to zase jen tvuj pohled - ty by jsi nechtel takovou a makovou a nekdo treba zase jo…
Ja se nepretvaruji vubec, rikam mu vzdy vse na rovinu, ale nebudu z nej tahat veci, o kterych mluvit on sam nechce, kdyby chtel, tak o nich mluvi, on vi, ze mi muze rict vse, ale to tabu tu vytvoril on, nikoliv ja
A ja to respektuji. Respektujeme se navzajem a fakt neni podstatne, jak tobe by to vyhovovalo, nam to vyhovuje, jak to je ![]()
@opulus píše:
Proč bych to neměl rozlišovat? Na co přesně narážíš?
Sonarka má svého milence roky.
A doopravdy, šťastná není.
@Anonymní píše:
Vrat se zpatky. Dotaz nebyl jestli me chce. Ale dotaz byl zda si mam rict o kontakt, nebo to nechat na chlapovi. Copak lidi spolu musi hned jit do postele? Bourat rodiny, vztahy…? Nemuze se clovek kamaradit?
Tím že si vezmeš kontakt, vletíte na to. Tím vyřešíš co? Jaký je plán?
@Honza 12 píše:
Tím že si vezmeš kontakt, vletíte na to. Tím vyřešíš co? Jaký je plán?
Plán/recept je pořád stejný - pokud možno - ulovit pána, kterému nerozumí jeho žena a mít ho pro sebe hlavně nebýt sama ![]()