Říjen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12968
24.10.08 09:00

Ahojky!

Marečkovi všechno nejlepší!!!!!!!!!!! :srdce: A maminka by mu mohla dát super dárek :wink: :lol: :lol:

Diti - opravdu rodíme všichni - jako před 2 rokama, tak šup :twisted: :lol: :lol: :lol:

Comeback je debilovina na entou :roll:

Leilo - ee, nebyla, víc jak 5 hodin jsem bez něho nebyla a neumím si to představit 8) Už je to lepší, než na začátku, ale odjet pryč bez mýho miláčka (momentálně nemyslím manžela, to by nebyl problém :lol: :lol: :lol: ), to bych si neužila nic… Jsem matka závislačka :twisted: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10813
24.10.08 09:32

a Mareckovi vse nejlepsi!!! hihi beztak by mu bylo jedno kdy mu date darecky- este nevi kdy ma narozky :-) a bejt Tebou tak to oslavim dneska pac v pondeli uz to nemusite stihnout :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10813
24.10.08 09:37

M place fakt jen za dvere- sice uz zacala poplakavat pred jeslickama ale prevlikani jsme celkem zvladly tak dobry.- a ma prvni vykres na nastence :-) ale evidentne jeste neni uplne v pohode protoze toho ma namalovaneho nejmin na tom papiru… nevadi- casem se srovna… byla jsem i za reditelkou a pry zadny prusvih to eni ze je to takhle normalni tak asi dobry… dneska tam zkusi spat

svacina chleba se sunkovou pomazanku( vzdycky k tomu maj naky ovoce nebo zeleninu a pti to vam nebudu psat baby) a obed gulasova polivka a hrachova kase s parkem( no to jsem zaskripala zubama ale tak nebudu je buzerovat… teda pokud nevymysli neco horsiho chi)a s okurkou(tu M neji ale oblizuje tak snad to sni aspon tu kasi)

a jdu si pro ni v pul treti…

Evi co Adamek?

jo Bibi ostrihana trochu jsem ale beztak nosim furt culik :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
24.10.08 09:49

Dobrý ráno,

MAREČKU, všechno nejlepší k tvým dnešním druhým narozeninám, ať ti mamka brzy porodí sourozenečka :wink: :-)

Holky, mám dotaz a ráda bych, kdybyste se k tomu vyjádřili všechny. Snad mě neukamenujete, protože jsem proti tomu byla sama ještě před pár měsíci a dost jsem váhala, jestli to mám položit na stůl.
Měli byste něco proti, kdybychom si zamkli naší diskuzi?Nikdo nový k nám nechodí a po událostech, co tu byli na netu, tak mi ( a zjistila jsem, že né jen mě ) nějak vadí ta skutečnost, že si každý může přečíst všechno a psát každýmu SZ se soukromýma věcma jaksi moc nejde, je nás tu hodně :D

Diti - tak jak? Už to čtu. Jaký znuděně :lol: ty vago, on by si fakt nechal ujít i druhý porod, když ví, jak rychle rodíš :lol:

Gábi - ti vadil ten párek, co :lol: Hele, nemá ho denně, tak to překoukni a k hrachový kaši lepší, než uzený :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10813
24.10.08 09:56

Lindi ja jsem proti zamykani ale to je tak nejak mujnazor- myslim ze sem uz nikdo novy neprijde tak asi je to logictejsi nez u diskuzi typu"snazilky nebo planujeme dite…" takze zamykani mi vadia le kdyz neco zamknout tak asi diskuze ktere uz neocekavaji nove prichozi- jinak ja co nechci verejne tak vykecam po ICQ :-)

heleeeeeeeeeeee a Ty nemas skype nebo ICQ nebo jako proc Te nemam na seznamu?? :-)

mmch jsem naka rozesmutnela i kdyz to mohlo byt horsi… http://www.mimibazar.cz/scrapbook.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
24.10.08 09:59

Gábi - v pohodě, já jsem taky proti němu, pokuď je to diskuze tak nějak pro všechny, tahle, že je naše, tak jsem si říkala, že bysme byli jen sami pro sebe, né všem na očích, ale v pořádku, beru to, je to tvůj názor :wink:
Gábi mám Skype, ale já na to vůbec nechodím, mě totiž hrozně nebaví :lol: a hlavně, jak ho zapnu, tak no a to ti můžu napsat jen přes SZ, páč sem to nejde :lol:

To je krásný, tak dojemný :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10813
24.10.08 10:06

Lindi klidne to odhlasujem - pockej co holky- nemam s tim za:,–(ni problem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
24.10.08 10:07

Gábi - jasně, proto jsem psala, že bych byla ráda, kdyby všechny napsali jestli ANO nebo NE, patří nám všem, tak ať si každý napíše podle svýho. Tak za tebe tedy ano?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16743
24.10.08 10:08

Ahoj,
Jé Gábi to je hezký :lol: Ty jo ti závidím že máš do tří volno :lol:

N se dneska vzbudila v 5.45 na mlíkoa pak nějak nechtěla spát a že půjde k nám, jenomže tam spát neumí, není tam zvyklá tak už neusnula. Takže pokud neusne po obědě dneska tak už nikdy :lol:

Amy proísm tě ty máš nějakou stíhu nebo co? :lol: že sem ani nemůžeš napsat proč nechodíš na skype :lol: Já tam teda taky nechodím mě to neba :wink:
hele jak jsem psala předtím že je mi to úplně jedno jestli se někdo zamyká, tak je mi to jedno i teď :wink:

Všechno nejlepší Marečkovi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10813
24.10.08 10:09

Lindi za me NE nezamykat - ale pokud se zamkne tak urcite pryc nepujdu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10813
24.10.08 10:12

Leilo volno ma ale stejne furt myslim na to co M a uz nekolikrat jsem se ohlidla co dela ze je tak potichu :-)

a za chvili prijde ten kluk kvuli praci na PC pac ve stredu to neslo zprovoznit av poledne jdu s holkama na kafe tak to enjak utece- jinak v mezicase pracuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
24.10.08 10:15

Leila - ano :lol: a taky jsem ráda, když napíšu sem a né ještě otevírat skype.

Gábi - OK :wink:

Potřebuju uklidit a ona mi to tu všechno rozhazuje, Gábi, přihodím ti jí do jeslí za Madlenkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16743
24.10.08 10:16

Jé ty jo já bych taky vyrazila na kafe, vidíš nějak jsem dlouho nebyla. Já jsem teď vařila Nelče polívku, zadělala si linecký na zítra udělám taky nějaký zvířátka s čokoládkou a je ten medovník a pro dort jedu zítra a ještě uděláme chlebíčky, jednohubky a slaný závin a takový buřtíky v lístkovém těstě a hotovka, snad to bude stačit. Lidí tu bude kopice, tak aby nechybělo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5784
24.10.08 10:46

ahojte, holky díky za gratulace pro Marka. ale dnes si je fakt ani nezaslouží. Už dostal 2× na zadek a je to dnes fakt s ním těžký. Pořád se vzteká a hlavně bez důvodně. A vysvětlení mu nestačí. Dokonce mi teď i usnul venku v kočáře a chtěl jít spát ale ještě tam občas něco zažvatlá tak nevímjetli usne. ale je fakt že vstával už nějak po páté. Já spala na tom gauči, takže ho měl na starosti david 8) . Ale před půl šestou už byl u mě :?

Jinak nerada vás napínám, už bych taky radši jela rodit než se tady s Márou handrkovat, ale nějak se nic nemění :oops: a to už jsem dnes po ránu vysála a setřela a nic :D tak ještě zkusím vydrbat konečně záchod a koupelnu.
no a nakonec mě dostal manžel u auta když jel do práce, když se mě ptal proč jsem naštavaná tak jsem mu řekla, že nejsem, že jsem jen unavená. a on na to z čeho?, když jsem spala celou noc! no nejradši bych kopla někam :lol: Jako tohle je prostě můj chlap.....

jdu uvařit polívku, vypadá to že usnul. no tak to pak bude hodně dlouhé odpoledne :roll: ikdyž teď jsem ráda že už jsem se ho zbavila!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5784
24.10.08 10:47

jo a Amynko, mě je to úplně jedno jestli zamknout nebo ne. Hlavně abych se sem i pak dostala :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí