Říjen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2179
17.7.08 13:10

Dzazi ahoj zpět :! Zrovna jsem se chtěla zeptat, jak válčíte s kašlem a ty přijdeš s horečkou. Aby to nebyla taky ta 6.nemoc jako u nás. Marťas měl 3dny horečku a teď nás opouští ta vyrážka, která po teplotách následuje.

Na Smíchov bych dorazila klidně příští týden kromě čtvrtka, hodilo by se ti dát tam někde kafčo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
370
17.7.08 14:05

Ahojte baby!

K tématu hospoda - naštěstí řešit nemusím, manža nechodí, jen opravdu ale opravdu vyjimečně. A Hopi, s tím voláním - manžovi to zase vadilo dřív, že mu dost volám, ale tak nějak se naladil na moji notu (zkrátka vím jak na něj :twisted: ), tak teď si voláme furt navzájem. Sotva někam vyrazí, tak maximálně po hodině hned volá :) A já si aspoň už nepřipadám jako stíhačka :-)

Holky, chtěla jsem se zeptat - řešíte některá u sebe problém s akné? Já nevím, jestli je to hormonální problém, třeba po kojení, ale já už se na sebe raději ani nedívám do zrcadla… :evil: Mám xicht plný bordelu ale né jako zanícené jebáčky, jenom se mi strašlivě zanáší póry. Vypadá to hrozně. Vždycky v pubertě jsem se utěšovala, že po dvacítce to bude OK, a dnes je mi 28 a nic moc teda furt :evil: :evil: :roll: Budu muset asi kvůli tomu na:,–(it antikoncepci… Závidím všem, co tohle nemusí řešit a mají pleť jako dětská prdýlka.
Jo a ještě je fajn, že se teď po svatbě jmenuju Uhrová :lol: …

Monettko, jak je to u vás s aktivitou? Leze Šarlotka, nebo si stoupá? U nás zatím nic. Naše madam je rozená intelektuálka, všechno si strašně dlouho prohlíží, všechno zkoumá, úsměv z ní vyloudit to je makačka a je sranda že na všechno nejprve sahá jen ukazováčkem. Vystačí si vsedě, i když sama se do něj nedostane a pak zařve a mamá splní každé přání 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
17.7.08 14:52

Ahojte,

tak jsem tech vic nez 20 stran stihla spis prolistovat:).

Baruš, když bere ten tvůj na sraz kolo, tak to bych mohla i zkusit doma nadhodit, ani jsem se ho neptala…

Návleky - omlouvám se, ale přišly později, než jsem čekala. Někde vyhrabu, kdo si co objednal a může začít distribuce. Jestli si Lucka mezitím objednala jiné, nabízím ještě ty její, Jonáš by to všechno neunosil:).

Kalamajko , bezva, že operace proběhla v poho. No kašle jsme se po době celkem zbavili, tak přišly horečky:(. Příští týden tu budu, zatím nemám žádné přesné plány, nemůžu jen v úterý odpo. Veru , berem tě i bez návleků:).

Byla jsem týden tlumočit na festivalu ve Varech, bylo to tam fajn, ale dost mi to nešlo. Nejdřív hlídala mamka a pak Martin, Jonáše jsem moc neviděla, bylo to zvláštní ho chodit jen krmit a být s ním jen několik hodin denně. Byl to takový frkot, že jsem tam snad zhubla. Vždy jsem stihla jen pořádnou hotelovou snídani a pak si jen za běhu kupovala halušky a palačinky u stánků atd. Teď jsme byli tři dni na Slapech na jachtě, to bylo bezva, myslím, že jsem při tom mrcasení a obžérství dohnala váhový úbytek:).

Caress, vítej zpět. No nevím, jestli bych neměla radši být zticha, ale toho tvýho bych asi taky těžko rozdýchávala… Pevný nervy.

Prcek usnul, jdu zkusil něco uklidit.

Jo, jinak moč jsme neodchytili. Když to jonáš podruhý posral, vyhodila jsem to a šla shánět nový, Zdravotní potřeby zavřený a čtyři lékárny to neměly…

Toť zatím vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
17.7.08 14:57

Jo Caress, Jonáš je taky úplně zkažený, protože se jen plazí a neleze, ale staví se a chodí u všeho a nenosí kožený kotníkový boty. A taky ho občas po:,–(ím, aniž by se do sedu sesunul sám a za ručičky ho taky držím (nemluvě o tom, že tatínek ho za ty ručičky občas zvedne, u čehož pěkně nadávám)… no nevím, co budu dělat, jsem úúúúděsná matka, takhle si zničit dítě. Asi jsou ty rady dobrý, ale předpokládám, že mě vychovali stejně a mrzák ze mě není, dokonce umím chodit. No chápu, že ses z toho potřebovala vypsat, ještěžě na RHB nemusíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
17.7.08 15:36

Našla jsem to:). Takže prodávám návleky za 47 Kč (17×45 za kus a 43 poštovné). Tohle je doufám ta finální objednávka. Tak se koukejte hlásit, ať ten můj chudinka nemusí odnosit 17 párů včetně růžových.

Baruš - oranžové a světle růžové
Lucka - světle modrý proužek, černé
Zet - světle modré, světle růžové
Kalamajka - modročerný proužek, hnědý proužek
Kája - 2 x modrobílý proužek, 1 x modročerné, červené a žluté
(http://www.mimibazar.cz/foto.php?…)

Lucko, ozvi se, jak je to s tebou, jestli sis to mezitím objednala sama.

Nejradši se vypravím někam na kafe po Praze 5, do žlutých lázní, na Ladronku nebo na Petřín… ale klidně se vydám i jinam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
17.7.08 17:16

Veru, jasně:). Koukám, že dneska tady z toho mám skoro vlastní diskuzi. Prcek mi teď chudinka usnul na zádech, docela to z něj sálá… Obvolali jsme celou prahu a ty pytličky na moč nikde nemají… tak mažeme zítra ráno k doktorce pro nový…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4392
17.7.08 20:36

Ahoj lucko25,posílala jsem ti SZ.Iva :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625
17.7.08 20:51

hezký večer,
Sonjo, no vidíš, u nás je to přesně obráceně… dřív to nevadilo, najednou to vadí.. asi bys mi mohla něco poradit… :lol:
Jooo a Natálky to budou mít asi v krvi.. nelezeme, nestavíme se, když jí podržím jako na postavení, nohy hodí do praku - roztahne, nebo je pokrčí, zatím vůbec neví, na co je má.. do sedu se dostane sama ve vaničce, nebo když se má za co přitahnout, jinak ne.. po:,–(ím ji sama a je spokojená… přesně jak píšeš,.. vystačí si, všechno taky zkoumá ukazováčkem.. akorát s tím rozdílem, že naše cácorka se řehtá skoro pořád…
Tak zas jdu, mějte se krásně, papa..
Kde jste se nska všechny toulaly???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2179
17.7.08 21:44

Sonjo, Hopi , Marťas se taky pořád jen plazí. Zato rychlostí blesku. Na kolínkách jen péruje, ale neleze, v sedu se neudrží a do stoje už se vůbec nepřitahuje. Včera objevil v patře schody dolů do přízemí, tak už budu obhlížet zátarasy.
Dzazi , klidně bych přijela do těch lázní, ještě jsem tam nebyla. Teda jestli to akceptuje i Veru :wink: Vyhovovala by vám středa? Počasí nemá být nic moc, ale snad je tam i nějaké posezení uvnitř, ne? A Lucka je, myslím, pryč. Ale že by si ty návleky objednávala sama, to se nezmiňovala. Jo, a toho mýho se na ten sraz taky snažím uhnat na ty cyklostezky v okolí :D
Veru , s těma návlekama, kdyby je Lucka nechtěla, jsi mě předběhla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
933
18.7.08 07:47

Ahojky a dobré ránko holky

No my lezeme taky rychlostí blesku a z hodnýho miminka máme pořádného vzteklouna, je to sranda, strašně se vzteká když jí něco nejde, ale příšerně.. Teď se všude staví na kolínka a chce na nožky nejde jí to a je protivná, nedokáže pochopit že to PROSTĚ NEJDE!!!! :D Ale je fakt že když jí postavím na nožky tak stojí a udělá i pár malinkých krůčků ale sama se do stoje ještě nedostane. I u jídla teď začala dělat strašný kraviny a to tak krásně jedla, všechno co jí dám do pusiny tak to vyhodí a musí si to tam nacpat sama svojou ručičkou, no tak už při krmení sme jak čuňata a to tak krásně papala, nemusely sme mít ani bryndák…

Holky já úplně doma šílím, nemáte doma taky tolik much?? včera saem si sedla do obýváku a snad na mě přistálo 30, sem z toho úplně nanervy :cry: vůbec se mi nechce být doma, tohle sem tu ještzě neměla, dneska zavírám všechny okna a začnu je vybíjet, ani ty debilní mucholapky nestačí, co je to letos za počasí??? :evil:

Kalamajko, co si pamatuju tak Lucka psala že si je objedná sama, když tak dlouho nebyly(ale jestli to udělala nevím) ale ono je to stejně jedno, vidím že vy se poperete o všechny :lol:

O tom pytlíčku na čůrání už sem taky slyšela poprvé od kámošky asi před 2 týdny, teda vůbec sem předtím nevěděla že něco takého je 8O

Mnettko tak jak Vám je?? Nás už to snad všechno obešlo, ale radji nic neříkám…

Jinak všem hodně zdravíčka, vidím že ho letos potřebujem skoro všechny a i všechny miminka :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
18.7.08 08:36

Ahoj holky,

já vám bledě závidím vaše hodná nelezoucí miminka… ten náš živočich mě ničí. Neposedí nepoleží a devastuje. Chjo. Začala lézt brzo chvíli po sedmém měsíci a je to nářez.
dzazi díky za návleky, my si je určo vezmeme, jen teď jedeme na 14 dní pryč tak jestli vydržíš nebo ti peníze pošleme. Jo a historce s odchytem moči jsem se upřímně řehtala.
indi mouchy nemáme, ale je to hnus
sonjo já mám s pletí problém pořád - pořád hnusná. Nepomáhá nic ani antiko tak nato kašluje jsem úchyl a pořád bych to rejpala a drbala a pak teprve vypadám jako puberťák. :roll: Takže neporadím.
Manža si kolo bere na 100% jinak by tam ani nejel. Měl by absťák a utekla by mu příprava. Další víkend po srazíku se jede Král Šumavy a to bude v plném tréninku. :D
Tak já se loučím. Možná večer nakouknu, ale čekají mě nákupy a balení a všechen ten hnus kolem tak budu K.O. Takže pápá začátkem srpna …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1595
18.7.08 11:08

Indi: mouchy mě letos taky už rozčílily.. :) Koupila jsem síťky do oken - je to na principu suchýho zipu.. Výborná věc.. :) Jen kdybych si pořádně dočetla návod do konce, tak se mi to nemuselo ted odlepovat.. :) každopádně i když mám kusama díry, mouchy to vzdaly.. :)

Dzazi: však já ho právě taky nerozdejchávám… proto jsem mu opět sbalila saky paky a šel… ale úplně definitivně, 100% a nevratně to zatím prostě skončit nedokážu… Mám ho ráda, i když je to takovej … Uvidíme, co bude dál… a k těm RHB radám a moudrám.. Taky to nebudu hrotit a dodržovat vše.. ono to snad ani nejde… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
18.7.08 12:09

Ahojte,

tak jsme ráno byli u doktorky pro další čůrací pytlíčky, když je v celé praze nemají… Jeden jsme už vyplýtvali, Jonáš se zasr.. tak, že to měl až v teplákách, tak jsem v tý hromadě po pytlíčku ani nepátrala… teď má druhý a za chvíli klušeme zase k doktorce, tak se třeba povede. Horečky má furt, když mu nedám panadol, takže možná fakt šestá nemoc. Jen doktorka vyšiluje, že už musí dostat druhou hexa a s teplotama to nejde.

Kalamajko, Žlutý lázně ve středu beru, určitě je tam nějaký podnik, ale spíš barový, když nebude lejt, dá se být venku. Mrknu na stránky.

Lucko, až budeš u počítače, ozvi se, jestli sis objednala ty návleky sama. Nejlépe do příští středy:).

Baruš, tvoje návleky nikomu neprodám, neboj. A na peníze fakt nespěchám:). Lucinka modelka z nich hned tak nevyroste.

Mějte se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
18.7.08 12:14

Ahoj holky,
tak mám teď pěkný frmol. Balím na dovču, uklízím a tak. Dnes jsme ještě byli v nemocnici na krev. Doktroka to chtěla radši zkontrolovat, aby jsme na tu dovču mohli. Tak se jí to trošku zlepšilo, tak máme povolený odjezd.
Indi tak blahopřeju a držím palce, ať se všecky nemoci drží dál. Snad se z toho taky brzo vyhrabem. Malá má teď strašnou rýmu, tak nestíhám utírat. Kapesníky nestačí, tak utírám do plenky.
A mouchy moc nemáme, zato se nám tu přemnožili moli, takže já denně pořádám hon na moly. Jsou snad všude. Našla jsem larvu i v knize :evil:
Sonjo neleze, sama se nepo:,–(í. Pohybuje se malinko tak, že kdeyž je na bříšku, tak se ručkama otáčí dokola. Pak se začne vztekat a řvát, dokud ji nepo:,–(ím a to je spokojená. Ze sedu už trošku zkouší jít jakoby na čtyři, ale žádná výrazná aktivita to není. Taky věci dlouho pozoruje a hudruje si u toho. Když ji to přestane bavit, tak ke mě natáhne ruce, abych ji vzala. Na nožkách by stála, když ji držím, to ji teď začalo bavit. Ale to ji nenechávám. Rozhodně v brzké době žádné velké pohybové úspěchy nečekám.
A pleŤ mám taky hroznou. Během těhu byla dobrá, ale poslední dva měsíce je strašná. Samý jebák, navíc si to pořád rýpu, tak jsem jak puberťák. Snad se to časem nějak spraví. :roll:
Ale máme konečně první zuby! Rovnou dva spodní řezáky.
Kalamajko dík za přání :D
Caress já jsem neměla odvahu to s chlapem skončit, když byla Nelča malá a teď už by to nešlo. Nelča by to neustála. Taky ho mám ráda, i když je někdy fakt na zabití. A na něj neplatí nic. Už jsem zkusila vše, Vydrží se snažit tak 14 dní. Takže jsem si zvykla, že je prostě takový a snažím se žít si tak trochu svůj život, do kterého on občas zavítá, když má zrovna náladu, čas, chuť atp. A co mě vytáčí nejvíc, že jeho rodiče ještě chodí za mnou, proč ho někam pouštím a proč mu to nezakážu a pod. :evil:
Tak musím letět něco dělat, ať to do zítra všechno stihnu. Ráno ještě do práce a pak hurá pryč a týden pauza. Jen mi držte palce, ať to zvládnem bez zdravotních potíží. Počasí nám moc přát nebude, ale na ty tůry to snad bude lepší.
Tak všem přeju krásný týden, mrknu na vás zas příští neděli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2179
18.7.08 12:21

Ahoj maminy,

tak mám štychy venku a můžu se volně pohybovat. Uf, hurá.
Soni , já s rozšířenými póry bojuju celý život. Nejvíc ze všeho mi pomáhala pravidelná návštěva kosmetičky, ale na to teď nemám čas.
Dzazi, Veru , tak v tu středu v kolik?
Indi , s jídlem je to u nás stejné. Jakmile je zažehnán největší hlad, musí si v puse každé sousto osahat a hned potom šup na mikinu, kalhoty nebo rovnou utřít ruku i pusu do mojeho trika :roll: Celobryndáky nepomáhají, páč ty tam strčí taky a pak je upatlaný všechno od toho bryndáku. Ale já ho nechávám lumpačit, páč jsem si přečetla, jak moc tohle patlání rozvíjí smysly u dítěte, tak prostě pořád peru :D A taky jsem ráda, že už má zase náladu jíst. Po té 6.nemoci to byla s jídlem bída.

…holky, vy, co už dáváte chleba, jaký prckům dáváte? Normální Šumavu nebo něco spešl? :?: :?: :?: V té mojí příručce píší, že od 9. měsíce můžu k snídani dávat chléb s nemléčným margarínem, tak to chci zkusit.

Klárce od Katu všechno nej k 9. měsícům :! :! http://www.sirmi.ic.cz/teddy/10.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí