Poradna duly
Jana Čurdová
Hopi: on právě vždycky o malou zájem měl… kolikrát až přehnanej… Byl z ní - a snad pořád je - nadšenej, hotovej, štastnej… vidět ty dva jak si spolu hrají.. nádhera… Nechápu, co to předvádí poslední týden. Poslední smska zněla, že řeší nějaké vážné problémy a že mě do toho nezatahuje. Jako by čekal pochvalu, nebo co.. já bych snad měla být ta hlavní, která má o jeho problémech vědět. On se dřív nebo později ozve, ale tenhle „mrtvej“ týden mu teda neodpustím.. ![]()
Jinak nska docela fajn den, teprve ted všichni odešli… tak to rychle uteklo..
Ale večer bude zase divný.. směsice smutku a nasranosti… Včera jsem si dala večer víno, ale to to snad jen prohloubilo..
hezké ráno..
tak nska v noci se mi Natalí dokázala nějak pročůrat plenou… tak jsem si dala ve 3 ráno převlíkačku Natálky i celé postýlky… tak jsem prvně ocenila tu podložku pod prostěradlo.. ![]()
Jinak jsem koukala na míry a váhy v 8 měsících.. Teeeda Jonášek musí být teda oproti nám uplný obr.. má o 10 cm víc.. ![]()
Jo a Caress, Nat a Jess budou koukám asi pořád takový cvrčkové malinký, viď? ![]()
Jinak doufám, že večer a noc jsi nějak zvládla a přeju Ti hezký den
I všem ostatním ![]()
Dobré ránko.. ![]()
hopi: jojo, do délky nám to moc neroste…
ale jsem zvědavá ted na desetiměsíční kontrolu..
O centimetry sice velký posun nečekám, ale o gramy stoprocentně..
tipuju, že min. +1kg dáme..
My začínáme přibírat ted, když už se tak přibírat nemá… ![]()
Oblečení ale stále v pohodě 68/74 ![]()
A už mě tohle hnusný počasí fakt nebaví…
To má být léto? Navíc na nějaký zlepšení to stále nevypadá.. grrrrr ![]()
Ahojky
zdravíme z Prahy, kde se touláte??????
Je tu někdo doma???????????
ahoj holky, zdravím vás po supr víkendu. byli jsme s manželem a kamarádama na fesťáku a fakt supr!!!
Nelka byla u mojí mamky a byla hodná, jako vždy, když je u někoho jiného než u mámy ![]()
jinak Lukre, myslím, že označení žirafa je něco jako zdravotně nezávádaný nebo vhodný pro prťata, není to nějaký logo nebo tak.
musím jít koupat, tak pak ještě písnu.
Ahoj holky tak Vás zdravíme!!!
Tak nejdříve všem oslavencům dodatečně vše nej!!!!
Srazík bohužel nemůžeme já ve středu makám a zrovna mám odpolední takže bohužel,ale Warmusko je mooooc hezký ,jak na mě myslíš!!!! ![]()
Návleky nemám,ale chystám se myslím,že v uterý na smíchov musím pro křupky
tak bych si je vyzvedla.
Ani nevím na co mám reagovatprvně ![]()
Asi k jídlu holky nám se to jídlo nějak zlepšilo tuk,tuk.Papáme vše .Kousky ty se asi naučil prvně na těch piškotech a ted mu to už tak nevadí už se nezakuckává
chleba mu dávám,jaký máme dom,když nemáme dávám rohlik jen tak suchý on si to tak žužla
kojení pomalinku už končím bolí mě hrozně bradavky,ajk tahá tak už kojím jen v noci a ráno.Spaní ted mu dávám,kdy se vzbudí napít,jak se mu klubou ty zoubky tak mi ho je lít a ke všemu mu kašel.
A ted mám dotaz Warmusko,jak to je stím očkováním na toho pneumokoka(nevím,jak se to píše
)Dáme ho taky.Bavili jsme se o tom s jedno známou (moc jí věříme) a ta ho dala své dceři vysvětlila mi,která očk.by dala proč a které ne.Jejda to jsem se rozepsal
abstaček ![]()
Cares at to zvládneš,jak chceš ty .Měla jsem to jeden čas,jako ty,ale manžovi došlo co chce taky jsme byli od sebe.Ted tuk,tuk od té doby co jsem byla těhu a je Kuba je uplně jinej.
Marůdkům at je už brzy dobře holky,co je to ta šestá nemoc ?
Hezký večer, maminy,
tak my taky měli bájo víkend. Babi vozila jako mourovatá, tak jsem si krásně odpočinula. Defacto jsem jen krmila a přebalovala. Marťas už zase baští svoje megadávky. Já s tím nepočítala a vzala s sebou jen dvě frutapury, tak jsem mu dnes musela podusit letní jabka s třešněma - co dala zahrádka. Bylo to kyselý jako šťovík, mrskla jsem tam dvě lžičky glukopuru a zblajzl toho 300ml
![]()
Veru , u nás ekzém taky mírný zhoršení. Ta 6.nemoc jako by to zahnala a teď to zas začalo rašit. Tak to přičítám bud´té petrželi, co měl v pátek a včera, ale spíš to vidím na koberce, po kterých v tchýňově leze. Vždycky po návratu odtamtud je ekzém horší. Ve středu s sebou vezmu tu knížku o výživě alergiků, to budeš koukat, co je tam zarážejících info.
Lukre , jak jinak, Kryštof je holt sprinter ve všech směrech. Nejen, že je to pěkný Hadimrška, musí to být i největší zubatec. Rajčata - u nás zatím rozhodně nee, jogurty taky nee. Vejce jsem se, po přečtení výše uvedené knihy, rozhodla dávat až od 3 let. Ale jestli je u vás ekzém taky skoro nula, jako u Warmusky, asi bych taky víc experimentovala. Kryštofovi všechno nejlepší k devíti měsícům ,http://www.beruska8.cz/…deti1/27.gif /> Katul , díky za pozdrav a přejeme lepší počasí. Slibují ho od středy ![]()
Zet , z asymetrického plazení nebo lezení si nic nedělej. Tenkrát v tom dokumentu na čt2 říkali, že existuje 25 způsobů, jakým děti lezou. A ukazovali tam chlapečka, jak v sedu s jednou nohou nataženou a druhou skrčenou jakoby do tureckého sedu se odrážel dopředu, a tak lezl. No, vypadal jak hotentot, ale taky to prý je normální. To si nedovedu představit těch zbývajících 23 způsobů
Marťas, když se plazí, tak zas překládá ruce přes sebe, že to vypadá, jak když plave kraul na suchu ![]()
…ad sraz Kouty - u nás došlo ke konsenzu, že jedeme všichni 3, taťka bere kolo. Ovšem dorazíme až v sobotu. Takže zítra tam volám ohledně výměny pokoje a výše zálohy.
Caress , tak jste aspoň pořádně vynosili tu Jess garderobu, když doteď tolik nerostla, ne
![]()
…tak snad jsem na nic nezapomněla, přeju hezký zbytek neděle a zdravím všechny nejmenované ![]()
lucka25 píše:Marůdkům at je už brzy dobře holky,co je to ta šestá nemoc ?
Ahoj lucko, tady máš něco k té šesté dětské nemoci:
http://www.stripky.cz/…a_nemoc.html
Dzazi , jak je Jonášovi? Teď jsem si na něj při čtení Lucčina příspěvku vzpomněla.
A jedště teda dotaz přišly ty návleky pochopila jsem to dobře nebo se budou obědnávat ![]()
Veru tak to jsem ráda,že jsou neee my si je vemem
.A jak Ti je?Doufám,že už je Ti lp.Tak jdu se psem a chrupkat .A velikost my máme takyy 74-něco 80
mame přadný chlapi
my máme velikost co má naše neteř v roce a třčtvrtě
Holčičky jsou drobnější
Jo a taky jsem ráda Fiebi,že Ti je líp a to Nelinka byla u babi přes noc?
ahoj…
Fiebi: nápodobně
František byl od středy u mojí mamky a my jsme byli na dovolené na Moravě… František byl u ní hodňoučkej, v noci krásně spal od téměř 12 hodin v kuse… atd. atd.
zato včera, když jsme si ho „převzali“, tak jsme si ho vychutnali… byl strašně nakňouranej a ještě na sebe shodil kuchyňskou židli - to bylo řevu… pak nechtěl vůbec spát ve svý postýlce… fakt hotovo… nicméně dovolená se nám vydařila a hezky jsme si odpočinuli, což bylo účelem ![]()
Jinak František měl dneska přesně 10 kg…
Leonko Vy jste ho tam dali už na tolik dní????To si vůbec neumím představit
ted ještě neeee.Jedna noc to jo.Já bych si snad ani neodpočinula,ajk by se mi stýskalo a i manžovi ![]()
Hoj holky ![]()
dneska jsme meli prima den
Vytahli jsme s manzou moji segru na brusle a pak jsme ji nechali Stovicka na hlidani a zasli si na Bathory do kina a pak na vecu.. bylo to moc fajn, ale uz jsem se na toho naseho drobka tesila
Ale teda zvladli to zdarne
Dokonce si ho i teticka zvladla sama umotat do satku ![]()
Dobré ráno,
Veru , já si za tím luxusem taky musím dojet těch 200km nebo 100
Anebo musejí cestovat babči
A protože obě dvě ještě pracují, tak si mám šanci takhle „dáchnout“ jen o víkendech ![]()
Luci , návleky přišly i pro tebe, ale nevěděly jsme, jestli si je vezmeš, když jsi na ně tak spěchala, nebo sis je objednala extra. Tak jsme si je tu virtuálně v tvé nepřítomnosti prozatím rozebraly (teda Veru po nich skočila jak divá
) Ale neboj, jsou tvoje a zatím v bezpečí u Dzazi ![]()