Říjen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1595
19.7.08 20:46

Hopi: on právě vždycky o malou zájem měl… kolikrát až přehnanej… Byl z ní - a snad pořád je - nadšenej, hotovej, štastnej… vidět ty dva jak si spolu hrají.. nádhera… Nechápu, co to předvádí poslední týden. Poslední smska zněla, že řeší nějaké vážné problémy a že mě do toho nezatahuje. Jako by čekal pochvalu, nebo co.. já bych snad měla být ta hlavní, která má o jeho problémech vědět. On se dřív nebo později ozve, ale tenhle „mrtvej“ týden mu teda neodpustím.. :?

Jinak nska docela fajn den, teprve ted všichni odešli… tak to rychle uteklo.. :) Ale večer bude zase divný.. směsice smutku a nasranosti… Včera jsem si dala večer víno, ale to to snad jen prohloubilo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625
20.7.08 07:05

hezké ráno..
tak nska v noci se mi Natalí dokázala nějak pročůrat plenou… tak jsem si dala ve 3 ráno převlíkačku Natálky i celé postýlky… tak jsem prvně ocenila tu podložku pod prostěradlo.. :?
Jinak jsem koukala na míry a váhy v 8 měsících.. Teeeda Jonášek musí být teda oproti nám uplný obr.. má o 10 cm víc.. :lol:
Jo a Caress, Nat a Jess budou koukám asi pořád takový cvrčkové malinký, viď? :wink:
Jinak doufám, že večer a noc jsi nějak zvládla a přeju Ti hezký den
I všem ostatním :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1595
20.7.08 08:16

Dobré ránko.. :)

hopi: jojo, do délky nám to moc neroste… :wink: ale jsem zvědavá ted na desetiměsíční kontrolu.. :) O centimetry sice velký posun nečekám, ale o gramy stoprocentně.. :) tipuju, že min. +1kg dáme.. :) My začínáme přibírat ted, když už se tak přibírat nemá… :)

Oblečení ale stále v pohodě 68/74 :lol:

A už mě tohle hnusný počasí fakt nebaví… :! To má být léto? Navíc na nějaký zlepšení to stále nevypadá.. grrrrr :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
20.7.08 12:32

Ahojky

zdravíme z Prahy, kde se touláte??????
Je tu někdo doma???????????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
20.7.08 18:50

ahoj holky, zdravím vás po supr víkendu. byli jsme s manželem a kamarádama na fesťáku a fakt supr!!! :) Nelka byla u mojí mamky a byla hodná, jako vždy, když je u někoho jiného než u mámy :P

jinak Lukre, myslím, že označení žirafa je něco jako zdravotně nezávádaný nebo vhodný pro prťata, není to nějaký logo nebo tak.

musím jít koupat, tak pak ještě písnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2431
20.7.08 20:26

Ahoj holky tak Vás zdravíme!!!
Tak nejdříve všem oslavencům dodatečně vše nej!!!!
Srazík bohužel nemůžeme já ve středu makám a zrovna mám odpolední takže bohužel,ale Warmusko je mooooc hezký ,jak na mě myslíš!!!! :-)
Návleky nemám,ale chystám se myslím,že v uterý na smíchov musím pro křupky :wink: tak bych si je vyzvedla.
Ani nevím na co mám reagovatprvně :lol:
Asi k jídlu holky nám se to jídlo nějak zlepšilo tuk,tuk.Papáme vše .Kousky ty se asi naučil prvně na těch piškotech a ted mu to už tak nevadí už se nezakuckává :lol: chleba mu dávám,jaký máme dom,když nemáme dávám rohlik jen tak suchý on si to tak žužla :wink: kojení pomalinku už končím bolí mě hrozně bradavky,ajk tahá tak už kojím jen v noci a ráno.Spaní ted mu dávám,kdy se vzbudí napít,jak se mu klubou ty zoubky tak mi ho je lít a ke všemu mu kašel.
A ted mám dotaz Warmusko,jak to je stím očkováním na toho pneumokoka(nevím,jak se to píše :oops: )Dáme ho taky.Bavili jsme se o tom s jedno známou (moc jí věříme) a ta ho dala své dceři vysvětlila mi,která očk.by dala proč a které ne.Jejda to jsem se rozepsal :oops: abstaček :lol:
Cares at to zvládneš,jak chceš ty .Měla jsem to jeden čas,jako ty,ale manžovi došlo co chce taky jsme byli od sebe.Ted tuk,tuk od té doby co jsem byla těhu a je Kuba je uplně jinej.
Marůdkům at je už brzy dobře holky,co je to ta šestá nemoc ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2179
20.7.08 20:39

Hezký večer, maminy,
tak my taky měli bájo víkend. Babi vozila jako mourovatá, tak jsem si krásně odpočinula. Defacto jsem jen krmila a přebalovala. Marťas už zase baští svoje megadávky. Já s tím nepočítala a vzala s sebou jen dvě frutapury, tak jsem mu dnes musela podusit letní jabka s třešněma - co dala zahrádka. Bylo to kyselý jako šťovík, mrskla jsem tam dvě lžičky glukopuru a zblajzl toho 300ml 8O 8O 8O
Veru , u nás ekzém taky mírný zhoršení. Ta 6.nemoc jako by to zahnala a teď to zas začalo rašit. Tak to přičítám bud´té petrželi, co měl v pátek a včera, ale spíš to vidím na koberce, po kterých v tchýňově leze. Vždycky po návratu odtamtud je ekzém horší. Ve středu s sebou vezmu tu knížku o výživě alergiků, to budeš koukat, co je tam zarážejících info.
Lukre , jak jinak, Kryštof je holt sprinter ve všech směrech. Nejen, že je to pěkný Hadimrška, musí to být i největší zubatec. Rajčata - u nás zatím rozhodně nee, jogurty taky nee. Vejce jsem se, po přečtení výše uvedené knihy, rozhodla dávat až od 3 let. Ale jestli je u vás ekzém taky skoro nula, jako u Warmusky, asi bych taky víc experimentovala. Kryštofovi všechno nejlepší k devíti měsícům ,http://www.beruska8.cz/…deti1/27.gif /> Katul , díky za pozdrav a přejeme lepší počasí. Slibují ho od středy :wink:
Zet , z asymetrického plazení nebo lezení si nic nedělej. Tenkrát v tom dokumentu na čt2 říkali, že existuje 25 způsobů, jakým děti lezou. A ukazovali tam chlapečka, jak v sedu s jednou nohou nataženou a druhou skrčenou jakoby do tureckého sedu se odrážel dopředu, a tak lezl. No, vypadal jak hotentot, ale taky to prý je normální. To si nedovedu představit těch zbývajících 23 způsobů :lol: Marťas, když se plazí, tak zas překládá ruce přes sebe, že to vypadá, jak když plave kraul na suchu :lol:

…ad sraz Kouty - u nás došlo ke konsenzu, že jedeme všichni 3, taťka bere kolo. Ovšem dorazíme až v sobotu. Takže zítra tam volám ohledně výměny pokoje a výše zálohy.

Caress , tak jste aspoň pořádně vynosili tu Jess garderobu, když doteď tolik nerostla, ne :?: :wink:

…tak snad jsem na nic nezapomněla, přeju hezký zbytek neděle a zdravím všechny nejmenované :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2179
20.7.08 20:42
lucka25 píše:Marůdkům at je už brzy dobře holky,co je to ta šestá nemoc ?

Ahoj lucko, tady máš něco k té šesté dětské nemoci:
 http://www.stripky.cz/…a_nemoc.html

Dzazi , jak je Jonášovi? Teď jsem si na něj při čtení Lucčina příspěvku vzpomněla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2431
20.7.08 20:46

Kalamjko děuji :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2431
20.7.08 20:56

A jedště teda dotaz přišly ty návleky pochopila jsem to dobře nebo se budou obědnávat :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2431
20.7.08 21:56

Veru tak to jsem ráda,že jsou neee my si je vemem :wink: .A jak Ti je?Doufám,že už je Ti lp.Tak jdu se psem a chrupkat .A velikost my máme takyy 74-něco 80 :wink: mame přadný chlapi :wink: my máme velikost co má naše neteř v roce a třčtvrtě :lol: Holčičky jsou drobnější
Jo a taky jsem ráda Fiebi,že Ti je líp a to Nelinka byla u babi přes noc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
20.7.08 22:33

ahoj…

Fiebi: nápodobně :-) František byl od středy u mojí mamky a my jsme byli na dovolené na Moravě… František byl u ní hodňoučkej, v noci krásně spal od téměř 12 hodin v kuse… atd. atd.

zato včera, když jsme si ho „převzali“, tak jsme si ho vychutnali… byl strašně nakňouranej a ještě na sebe shodil kuchyňskou židli - to bylo řevu… pak nechtěl vůbec spát ve svý postýlce… fakt hotovo… nicméně dovolená se nám vydařila a hezky jsme si odpočinuli, což bylo účelem :-)

Jinak František měl dneska přesně 10 kg…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2431
20.7.08 22:38

Leonko Vy jste ho tam dali už na tolik dní????To si vůbec neumím představit :oops: ted ještě neeee.Jedna noc to jo.Já bych si snad ani neodpočinula,ajk by se mi stýskalo a i manžovi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1384
20.7.08 23:25

Hoj holky :)
dneska jsme meli prima den :) Vytahli jsme s manzou moji segru na brusle a pak jsme ji nechali Stovicka na hlidani a zasli si na Bathory do kina a pak na vecu.. bylo to moc fajn, ale uz jsem se na toho naseho drobka tesila :) Ale teda zvladli to zdarne :) Dokonce si ho i teticka zvladla sama umotat do satku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2179
21.7.08 07:09

Dobré ráno,
Veru , já si za tím luxusem taky musím dojet těch 200km nebo 100 :D Anebo musejí cestovat babči :wink: A protože obě dvě ještě pracují, tak si mám šanci takhle „dáchnout“ jen o víkendech :(
Luci , návleky přišly i pro tebe, ale nevěděly jsme, jestli si je vezmeš, když jsi na ně tak spěchala, nebo sis je objednala extra. Tak jsme si je tu virtuálně v tvé nepřítomnosti prozatím rozebraly (teda Veru po nich skočila jak divá :D :wink: ) Ale neboj, jsou tvoje a zatím v bezpečí u Dzazi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí