Říjen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1384
22.7.08 11:49

Ahoj holky :)
Krysta chrupka, tak mam chvilku…
Kalamajko, jak jsi dopadla v Koutech? Vymenili ti pokoj?..
Tady je tak hnusne, doufam, ze zejtra bude lip.. chtela jsem jet na kolo, ale takhle aspon uklidime :lol:
Lucko, film se mi moc libil :) Urcite na nej jdete :) Ja jsem cetla Cachtickou pani, ktera je zas brana z druhe strany - jako, ze se fakt v krvi koupala apod.. tak je zajimavej ten Jakubiskuv pohled :)
No, doufam, ze se tu Jaskiva ukaze.. uz kvuli srazu, aby to neprosvihla.. mate na ni nekdo kontakt?
jo, jeste pridam fotecku Krysti s Hopinkou :)
 http://nekonecno.wz.cz/…P7114490.JPG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
933
22.7.08 12:45

Ahojky

teď sem Vás dne¨ska ještě nestihla dočíst, ale včera sem napsala tak dlouhý příspěvek a zmizel, sem byla tak naštvaná..

Tak sme zavařili asi 100 sedmiček okurek, už mi to lezlo krkem zase na rok klid :wink:

V sobotu sme byli na akci, vrátili sme se v 1 ráno a konečně sme vidělai i ohňotroj, poprvé sme vydrželi dokonce, teda děti :lol: Bylö to super, každý obdivoval malou v šátku a mysllei si že e to součást kostýmu(no ot jo :lol: :lol: )

Baštíme všechno, došla kašička tak už vařím krupičnou, půlku s voudou a normálním mlíkem, včera sem se cosi u toho zakecala s mojím chlapem a nakonec ji měla aj s cukrem a grankem, moc mě za to nesepsujte.

Tak malá se budí, pááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625
22.7.08 12:48

Ahoj,
tak Kája mi ušetřila psaní.. je to vlastně uplně ten stejný recept… jen já tam místo soli atd dávám jen grilovací koření - už nesolím, česnek taky nedávám.. Ale jinak fakt přesný.. Jo a my to jíme s houskovým.. :lol:

Já jsem taková ostuda, ještě jsem ty fotky z našeho pidi srazíku s Lukre ani nestahla do kompu, ale snad to brzo napravím..

Indi: tak to se Julinka musela olizovat až za ušima co? a namáčíš tu krupici dopředu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2179
22.7.08 14:12

Kájo , tak už víme jak na tebe aby ses tu objevila. Stačí se zmínit o vaření a hned napíšeš, viď :wink: Za ten recept díky, co nejdřív udělám, vypadá jednoduše.
Lukre , ty jsi dobrá „obrážečka“ nemobilních říjnovek :lol: :lol: :lol: A co jsi dala Kryštofovi do mlíka? Kouká jak kdyby jí měl jak z praku nebo dostal na lžičce slivovici :lol: :lol: :lol: Jo a pokoj je vyměněn a záloha zaplacená!!! Přijedem tam ale až v sobotu dopoledne.
Hopi , moc vám to sluší, ale Kryštofa známe, kde je Natálka :evil: :D
zítřek - žluté lázně - mno, já s tím srazem počítám. Je tam pár barů, tak se snad kdyžtak schováme.
ad Jaskiva - kontakt nemám, ale mám takový pocit, že jak tu byla ta diskuzní vložka ohledně srazu mezi mnou a Leonkou, tak si to vzala moc k srdci, tak jestli na nás nezanevřela. Anebo je na dovolené ? :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2179
22.7.08 14:17

Indi , zrovna jsem si na tebe dnes vzpomněla, když jsem dělala zapečené těstoviny s cuketou, jak jsi loni taky mohutně zavařovala. :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
22.7.08 14:25

čau emaminy,

tady je hnusně ale v rámci zachování zdravého rozumu se jdu oblíct a půjdem na chvíli ven.

Kalamajko - Kája taky furt seděla jak na plátnech starých mistrů - takový ten pololeh-polosed na boku no a najednou hop a už si sedá sama. odmítá teď být jinak a to i když jí vyčerpáním padá hlava.

kuře ala kachna - já dělám jinak kuřecí stehna osolím a okmínuju a dám do pekáčku s trochou oleje a podlévám černým pivem, zkusím tohle

holky vaříte z kojenecký vody nebo už i vodovodní? na pití asi furt kojeneckou co? ale přiznám se už nepřevařuju.

nosíme 74/80 ale je jí široká. dlouhá je akorát.

už zas nevím co jsem chtěla.

ke spaní u nás teď hrůza běs, každé dvě hodiny jak malý mimi. doufám že se to zas srovná už spala v kuse i do čtyř a teď tohle 8O

přes den už většinou spí jen hodinu po obědě :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1384
22.7.08 14:28

Kalamajko, to snad ne (myslim Jaskivu) :)
My byli na tom tabore kousek od Klatov, tak se za nami Hopci prijely podivat :) a Natalka je takovy usmevavy slunicko :)
No.. slivku my davame na dobrou noc… :lol: pak se budi jen asi 5× za noc :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1384
22.7.08 14:32

a tady teda jedna vyjimecne neusmevava Natalka:

Zet.. ja varim cajik, pouzivam vodu z kohoutku.. kojeneckou jen na kase, ktery neprevaruju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
22.7.08 14:34

Kalamajko, já většinou nestíhám psát sem ráda, že vás dočtu. A to kuře je fakt jednoduchý. Jo holky vyzkoušela jsem recept na houskový knedle z mikrovlnky a byly fakt jak vařený. Jdu ho najít a hodim Vám ho sem

Klárka už spí přes den jen 2-2,5hodky přes poledne a to jenom v kočárku nebo v sedačce pokud někam jedem. Doma neusne. Tuhle sem jí nedala spát, že pojedem pryč a usínala mi v židličce při obědě :D . Odpl. už jí nedávám, neusla by večer.

Klárče vařený odemne nechce, tak furt skleničkujem. A na pití jí dávám akvilu a nepřevařuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
22.7.08 14:44

Knedlíky z mikrovlnky - nejrychlejší příloha

Ingredience: půl prášku do pečiva, hrnek mouky, 1 vejce, trocha krupice, hrnek mléka, rohlíky, sůl

Postup přípravy: Velmi dobře promícháme půl pytlíku prášku do pečiva s hrnkem mouky, přidáme necelý hrnek mléka, jedno vajíčko a umícháme na kaši. Trochu posolíme a pokud je kaše moc tekutá, přidáme hrst krupice. Nesmí to být těsto jako na knedlíky, spíše bahno. Přidáme na kousky nakrájené rohlíky a promícháme. Vypláchneme hrníček studenou vodou a necháme ho mokrý a dáme do něj hmotu. Hrnek by měl být naplněn více než z poloviny, ale ne víc jak ze tří čtvrtin. Dáme do mikrovlnky na 2 min. 30 sec. Mezitím naplníme tím samým způsobem další hrníček ať nelelkujeme a hned, jak se dovaří první, je prohodíme.
Vyklepneme na talíř a nakrájíme nití. Umyjeme hrnek, zchladíme, necháme mokrý a naplníme…

Mělo by vyjít celkem asi na tři hrnky, to je kolem 12-15 koleček knedlíků. Asi se vám nepodaří hned napoprvé, každá mikrovlnka jinak hřeje a musíte si lehce zaexperimentovat s poměrem mléka a mouky. Doba v mikrovlnce by měla zůstat dvě a půl minuty.

Od uživatele: Petr Kazik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2179
22.7.08 15:18

Kájo , knedle dobrý, vyzkouším k tomu kuřeti, dík :wink:
ad voda - já pořád kojeneckou, ale na kaši ani na pití nepřevařuju. Šlichtičky a ovoce dusím a vařím taky v kojenecké. Někde jsem četla, že do roka by se mělo, tak to dodržuju. Kupuju Horský pramen, jsou to flašky 2l a v Globusu stojí asi 9,50Kč jedna, tak je to přijatelný i cenově a nemám dilema.

Spíš mi na:,–(ila brouka do hlavy naše Dr., když jsem jí řekla, že přes den už nekojím ani nedokojuju, tak prý má prcek vypít až půl litru 8O 8O 8O čaje, vody nebo čehokoliv. No, tak to my jsme teda brutálně dehydrovaný 8O 8O 8O Těch 200ml prý stačí, když se přes den ještě dokojuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2179
22.7.08 15:32

Zet , takhle vypadá náš beach boy posed :lol: :lol: :lol: http://img.fotoalba.centrum.cz/…066527_4.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
22.7.08 17:43

Kalamajko - takle přesně seděla Kája nebo měla tu spodní napnutou to už pak je do sedu fak kousek :) koukej sem hodit recept na těstoviny s cuketou máme letous cuketí nadbytek tak furt točím lečo, čína, špagety, buchta, bramborák…

Veru zavítám to víš že jo jen ve středu plaveme a vyše rychlosrazy ze dne na den nestíhám :cry: tak si to snad vynahradím v září

jo zapomněla jsem proběhl test manžela vzala jsem ho na výlet s babama z MC - 12bab, 20 dětí a můj manžel:o))) a zvládl to na výbornou dokonce se i zapojoval do hovoru :lol:

jak jsem tu machrovala jak mi dítě krásně pije vodu tak konec zvonec hrneček nevezme do pusy, dáme max 50 tak zas radši kojím

jo a ještě dotázek, zkoušela jste některá zeleninový kaše od Sunaru?

hlásím první úspěch domácího vaření - dne jsme pokořily květák :o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
22.7.08 17:57

zet: gratuluju ke květáku :D :D

to by mě Franta hnal, kdybych si mu dovolila nabídnout samotný květák :roll: to musí být pořád samé maso a zeleniny víc druhů… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
22.7.08 18:12

leonko - no taky jsem jí to řízla masem neboj, ale před tím jakmile to jen zavádělo domácí přílohou tak fuuuuuuuj

kalamajko - naše beachgirl nebo jak já říkam jak na těch starej obrazech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital