Říjen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2179
24.7.08 13:09
verububu píše:
Jak vidim, tak vsichni v tomhle pocasi cucime doma :lol:

…my ne, právě jsem dopekla ty kotlety, tak mastíme ven :D http://www.sirmi.ic.cz/smajl/493.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1384
24.7.08 13:12

Kajo,
pridavam se k Leonce, ty klucici se mi libi o mooooc vic :) Za koulik jsou? ze bych vzala jedny Stovikovi… hmmmm… :)
Dzazi, vy jste teda lezci :) bych asi doma umirala hruzou.. staci, kdyz muj chlap vyjede na jare sjizdet Salzu… to mi taky neni nejlip..
Caress, netruchli kvuli srazu.. zari se blizi a tam si nas uzijes az az :) Uz mas zaplacenou zalohu? :) A ukaz boticky :)
Jo a Krystof uz taky chrni :)
A u Indi je hnusne.. taky zadny slunicko…tak nevim, kam se prestehovalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2179
24.7.08 13:12
Kája píše:
Kalamajko těch receptů tam je víc, kterej děláš?

Kájo, dělám tenhle: http://www.mimibazar.cz/recept.php?…

Dzazi , to bych se bála taky 8O No, ve vaší rodině je podobná akce ale v normě, ne? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
24.7.08 13:31

Lukre tak nakonec odjíždím až v úterý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1384
24.7.08 13:43

Kajo, tak ja bych te asi spis poprosila, jestli bys mi ho poslala.. pisnu ti SZ adresu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625
24.7.08 15:33

ahojky
teda vy jste kecalky, včera tu bylo jak po vymření a teď jsem Vás nemohla dočíst…
U nás na západě to sluníčko taky není :(
Zítra máme pidi lidi sraz s Baruš, a asi nám bude pršákovat :(
Kájo: já budu v opozici: mě se líbí ty holčičí - dej nám odkázek, taky se mi moc líbí, za kolik jsou..
a jinak ty návleky jsou asi dobrý.. když se tu o nich povídalo a objednávalo, tak jsem zrovna dávala absenci a až nska jsem na ně koukala.. no vypadají fakt dobře, asi o tom taky zauvažuju..
Jinak já nska udělala jen gulášovku - z pytlíku :oops: a k tomu jsem koupila vdolečky.. jsme zavzpomínali na ZŠ
Jo a ten tuňák, už nevím kdo se ptal :oops: Naše Natálenka ho měla právě nska.. ale ne od Hippu, ale od Hamé - s těstovinami a cuketou, měla ho už podruhé a olizovala se až za ušima.. reakci neměla minule žádnou…
No nic, jdu kouknout na ty návleky a co tam mají ještě hezkého a pak budu přemlouvat manžu k objednávce.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
933
24.7.08 16:05

Ahojky

Jak psala Lukre, u nás je teda pěkně hnusně… Hele Pražandy kde ste to slunko poslaly, nekde se muselo po cestě zaseknout :lol:

Tak než sem Vás dočetla to teda trvalo a teď už nevím co jsem chtěla, na všechno jsem zapomněla. Udělala jsem si mňamku taky z mmb ale ne oběd ale kokino, už sem ho přecpaná ale ještě nějaký ten kousek se za chvilku ještě veleze, no nic fakt nevím co jsem chtěla 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
24.7.08 17:51

Ahojte,

Warmusko, Lucko, bezva sraz:). Jonáš usnul, než jsem sjela do nižšího patra v tescu…

No on jede na MtBlanc, ale nema na to nic natrenovane, skoro ted nelezeme. Vcera jsme koukali na fotky z ty cesty a teda to jsem videt nemusela, tam bych nevlezla ani za nic. Samy snehovy hrebeny, co se podle me muzou kazdou chvili utrhnout. No ale kdyz to videl on, tak taky zacal uvazovat, ze pujdou neco kratsiho a snazsiho, tak snad…

Tak zatim!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
24.7.08 19:02

Lukre poslala sem ti to doporuč a poštovný teď neřeš - vyřešíme v koutech (apropo už sem taky zapl. zálohu)

Hopi u nás nakonec zvítězily ty holčičí - tatínek rozhodl a to se dost divim, většinou růžovou nemusí. Hodim Vám sem potom odkaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2431
24.7.08 19:14

Ahoj holky tak u nás se už taky chní Dzazi ráda jsem Tě poznala bylo to holky moc super!!!!!!DDzazi to si ani neřekla,že poleze 8O to bych taky měla strach jo a Kájo mně se líbí víc ty holčičí pro Klarče :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625
24.7.08 21:02

Kájo: no já dřív růžovou nemohla ani vidět, ale co je Natalí na světě, tak se mi začala líbit.. i když už mě to zase pomalu opouští.. ale ty maskáče jsou bezva..
Teeda, já tam budu v těch Koutech asi jediná, kdo nebude nikoho znát.. teda kromě Lukre.. jo a vlastě Baruš, jestli to zítra klapne..
Tak doufám, že do party zapadnu..

Zatím se mějte a přeju hezký večer..

Jo, zítra možná poneseme vyčistit komp, nějak moc nám to zlobí, a v sobotu pravděpodobně odjíždíme, takže se tu tak do středy neukážu…
Tak se mějte krásně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
24.7.08 21:04

Hopi tak si to s Baruš zítra užíjte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
24.7.08 21:20

Dzazi, Lucko - mě usnula Andy cestou domů, spala asi 10 min a teď až teď ve 21.15!!! :evil: Už jsem začínala zuřit, že pořád bulí!!!!!!!!!!!!!!!! Jinak srazík se mi taky moc líbil, někdy to tam musíme zopáknout :D

Veru - já bych ty návleky taky chtěla, mohli by jsme se podělit o poštovné. Co ty na to???? Jestli je budeš objednávat tak mi písni SZ. Já sice jedu zítra pryč, ale u našich se na nët kouknu.

Hopi - neboj určitě mezi nás zapadneš, vždyť tě známe podle psaní a jsi bezva holka.

Kájo - mě se taky víc líbí ty růžové. Docela bych je taky brala tak dej odkaz pls.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
24.7.08 21:21

ahoj holky, tak na ty návleky jste mě taky překecaly :wink:

Hopi, taky jsem to chtěla konzultovat s manželem, ale nakonec jsem se na to vyprdla :oops: akorát nevím, jak to na mmb chodí. takže jsem tý paní napsala, že bych měla zájem. tak snad se ozve :idea:

Kájo, ty maskáče jsou fakt supr! pošli odkaz :wink:

jooo a jak máte v plánu ty Kouty? kdy tam dorazíte a kdy zase odrazíte? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
24.7.08 21:24

holky, tak já to vidím na to, že do Koutů přijedou všichni v maskáčovým :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí