Poradna duly
Jana Čurdová
Teda Baruš ty máš pamatováka já už opravdu v těch prvorodičkách ztrácím přehled ![]()
taky koukám jakou má pamět baruš, to tam má snad napsany ne??
Taky jsem si udělala nový metřík, ale jak tak koukám, budu ho muset předělat stejný by se nám motal.
Jo a na jahůdky ti můžu doporučit Kunratice nebo Radotín co znám - maj tam samosběr, ale i prodávaj nasbíraný.
Já se chystám do Kunratic příští týden. Dneska když volal šéf, tak říkal, že už je tam maj, ale ještě nejsou moc sladký. Tak doufám, že to příští týden bude lepší ![]()
Já s tou pamětí bojuju celý život, pamatuju si fakt kdeco. Třeba SPZ auta mámy mojí kamarádky. Napsaný to nemám, asi mám v hlavě chlívky a tam jsem si nás zařadila!
Helenko to je v pohodě s tím metříkem, já si ho klidně předělám. Docela mě to baví.
S jahodama asi počkám, až mi někdo nějaký donese a já je pak spapám. No jen abych se dočkala.
Taak metřík nový, tak bláznivej snad nikdo nemá!
jahůdky bych si taky dala, ani mi o tom Kájo nemluv, musím počkat až rodičům dozrají, pak přijadu jako na návšťevu a udělám samosběr do pusinky ![]()
Helenko a kdo má stejný?
Jinak koukala jsem se do historie a Lime 30.5. odlítala na Krétu tak snad se nám příští týden ukáže ![]()
Helenko, s kým by se ti ten metřík motal???
a vy už víte, zda to bude kluk nebo holka, že? nebo jste si to nenechaly, říct?
Ahojky maminy.
Předem se omlouvám, že Vám sem lezu…i když TP mám 9.11 takže třeba budem říjňátkové mimčo. ![]()
Ale k věci - byla jste tu některá z Vás na amniu? Já tam jdu v pátek kvůli výsledkům triplu. Docela mám z toho hrůzu, i když vím, že ty triple testy nejsou zase tak přesný - doufám… Ale pátek je za dlouho ![]()
To tchýně je má taky na zahradě (bydlíme s ní v jednom baráku) a v pátek mi s velkou důležitostí dala velkou červenou jahodu, že ji pro mě vypěstovala. No kdybych nebyla těhotná tak nevim nevim. A o víkendu cpala dceři a vnoučatům a mě teď nic jen tu jednu.
Já už jsem si je vloni kupovala v těch kunraticích, abych měla klid a nemusela poslouchat, že jsem dětem snědla jahody. I když sem dostávala i od ní.
Mě už to p. Dr. řekl, že budem mít ufonku
jak říkám (fotku sem dala do fotogalerie - říjňatka 2007 jestli se chceš juknout
)
Ahoj Napoly,
některé na tom amniu byly a vůbec se nemusíš stydět mezi nás zavítat ![]()
Kájo než jsi se rozkoukala já ho změnila
to byla rychlovka. Měla jsem úlně ten stejný jako Baruš.
Fiebi, no jasně že jsme si to nechali říct, já bych to totiž ani nevydržela tak dlouho čekat a už kvůli oblečení je to lepší.
Napoly - na aminu jsem nebyla tak nevím, ale je to ryzikové, tak ani nevím zda bych tam šla, nejdřív bych šla určo na velký ultrazvuk.Ale zavísí na každém. Triplíky rozhodně zas tak přesné nejsou, to je pravda. uvidíš co ti tam povědí. Neboj oni ti miminko pořádně prozkoumají.
tak to jdu hned mrknout, pokud to najdu ![]()
já s amniocentézou zkušenosti nemám a ani jsem se nikde nic moc nedočetla, ale máš pravdu, že ty testy nejsou 100%!
to riziko je prý 0,5% …mám top napsaný v pozvánce… Na jednu stranu jsem celkem ráda, že tam jdu…ale fakt je to docela nepříjemný pocit ![]()
Ale aspoň budu 100% vědět, co čekáme, ne??
Napoly - já jsem zase četla že riziko je 2% na 100 žen, tak nevím nevím asi se to nějak pohybuje.
Káji, jsem ráda, že se ti metřík líbí ![]()