Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky ,tak my dneska byli v Žl.a už to zdražili
180
,ale od tří je to zase za 90
užili jsme si to.Kubajs zas dorážel na jednu holčičku je to štíreček už od mala ![]()
Warmusko tak at je Andy už líp posíláme hubana!!!
Iviško ahooooj jen piš i k nám už jsem o tobě Dzazi i Warmusce říkala
Jak Ti je?
Ahojte holky,
Lucko já myslela že ŽL jsou zdarma?
aspoň když jsme tam byly s holkama tak nikdo po nás nic nechtěl.
My jsme dneska byly s KLárkou na RHB a Klárče byla pochválena jaká je šikovná. Ve čtyři jsme jeli s taťkou na koupák do Vlašimi. Bylo to super. Klárče se vyblbla v malym brouzdališti a byla i s náma ve velkým bazénu. A jak jsme jí potápěli (aby to nezapomněla) tak někteří lidi koukali docela vyjukaně
teď už spinká. Monettko už se dá přihlásit na další kurzy plavča jestli budeš chodit.
No nic jdu žehlit
Kája
Kájo já chodím s Kubou do dětskýho koutku ten se paltí jinak ŽL jsou zdarma,ale já chci Kubu vykoupat a tam je brouzdaliště malý bazének a mě se tam líbí.Ty jezdíš na koupak do Vlašimi???Tak se za náma někdy stav na chajdě je to od Vlašimi 10km.Nebo se můžem srazit ve Vlašimi,když bys chtěla ![]()
Lucko tady kolem nic není akorát krytej bazén v Bene nebo pak Čestlice a Vlašim není tak daleko
byli jsme tam dneska po druhý ![]()
No oni ten bazén mají nový ted nevím jestli minulý rok nebo rok předtím ho předělávali,ale my tam nebyli jen tam vždycky jukam,když jedem do Vlašimi nakoupit ![]()
Veru já byla u paní Rojový doma. Ve Stránčicích už 2 měsíce zápasej s neštovicema.
Ahoj holky,děkuji za přijetí,pokud nebude vadit,tak občas písnu.Drze vás tu pravidelně čtu,jenom přeci probíráte aktuální věci,tak chodím občas i pro rady.
Luci,je mi docela dobře,vypadá to,že jsem se angíně vyhnula.Martínek už průjmy a teplotky nemá,ale hrozně špatně spí a je moc protivný,asi to budou zoubky.Jsem vyřízená,je to už 14 dní,místo špičáku velikánská boule a zub nikde.
Warmusko a ještě k teplotkám,mě dr doporučila dát studenější koupel.ať se čvachtá a tím se chladí.a jinak co nejméně oblékat a občas třeba i svkléknout.
mějte se hezky papa
Dobré ránko.. ![]()
kájo: chtěla jsem se zeptat… když jste ted byly na RHB, taky Vám říkaly o tom NEchození za ruce? Nebo to je zas jen moda u nas?
My jsme byly na RHB včera a už nás neobjednala na příště… Prý si máme zavolat a objednat se samy, až se Jessica pustí nábytku a spol. a začne dělat první krůčky sama. Že si jí pro jistotu zkoukne… ![]()
Ahoj holky,
Kájo dík za info, brnknu tam.
Tu Vlašim bych zkusila taky. Sice máme na zahradě bazén, ale mezi dětmi na koupáku se holkám bude určitě líbit víc.
Zdravím Ivuš
Holky v těch Stránčicích to je kojeňák? Chtěla bych někam věnovat plyšové hračky. Mám jich tu spoustu nádherných a úplně nových, co tu nechala ségra, když odešla do Irska. Nevíte, kde by je uvítali? Část oblečení po Nelči jsem dávala na porodní do nemocnice.
Ahojky všem,
tak u n,ás Andrejky stav pořád stejný. Horečky se sice trochu snížily, ale jen na 38,8C po odečtu. Ale apoň už to nejsou ty 40C.
Dneska hrozně v noci brečela, nemohla vůbec dýchat, má vzádu nějakou rýmu a tu nemůžu odstát.
Jsem docela KO. v noci jsem spala asi 4 hod, už mi ani kafe nezabírá. Teď tu ještě v paneláku někdo něco vrtá
![]()
Holky - kdyby to byla ta šestá nemoc, jak dlouho vám trvaly ty horečky. A když by se osypala ..... mohla by už ven??????????????
Warmusko Nelča měla horečky asi tři dny. Taky měla čtyřicítky a dělala jsem jí zábaly nohou v tvarohu. Srazilo to trochu na těch 38, tak to už se pak dalo, to už zvládala líp. My jsme chodily na zahradu. Ne mezi lidi, ale nevím jak to je, neptala jsem se na to. Asi jde spíš o to, aby dítě bylo v klidu a ne mezi lidmi. Takže my i když má teplotu, tak jdeme na čerstvý vzduch, ale veze se i Nelča v kočárku, aby tělo odpočívalo a jdem mimo lidi.
Držím palce, ať to už máte za sebou. Taky jsem toho měla plné brýle… upřímně tě lituju, ještě k tomu ty vedra…
Monettko - díky moc.
Teď měla hodinový hysterický brekot, že se už skoro zalikala
. Nakonec mě napadlo jí uspat v kočárku a po 2min. vytuhla. Dala jsem jí do pokojíku a otevřela okno.
Jinak Monettko - máš krásné nové ikonky, moc ti to tam sluší, vážně!!!
Ahoj!
Tak jsem čekala přívalový deště a u nás v noci jen malinko zapršelo
Máme zahradu jako troud, nějak jsme nestíhali zalívat ![]()
Já mám teď období, kdy nemůžu z dětí spustit oči; Štěpa Klárku dost masí
a ona se ještě neumí bránit…
Ale jinak v pohodě, užíváme si se Štěpou po obědě čtení; není tu Eliška a Klárka spí. Akorát dnes mi usnul (měl divoký sny Maxipsa Fíka, tak teď dospává)., tak jsem se dostala k počítači.
Kdybyste plánovaly na příští týden nějaký sraz, přidám se. Dopo budu bez starších dětí (budou chodit do týdenní školičky v dětském studiu), odpo v plném počtu.
Pa Katu
Warmusko dík moc za pochvalu.
Katu já jsem zvědavá, jak Nelču dostanu do školky. Dnes jsem o tom s ní mluvila, tak brečela, že tam už nikdy nechce chodit. Tak se děsím září, jak ji budu přemlouvat.
Ahoj holky,
Warmusko,tak co ,jak je Andy?
Zet,ty se někde rekreuješ,že nepíšeš?Holky to je hnus co se stalo stím vlakem co?Mě je uplně do pláče,když to dávaj ve zprávách raději jsem se potom už na to nekoukala ![]()
Monetko tak já tak za 14 dnů budu na chatě ted tam jedem jen na víkend a už máme plán, tak by jsme mohli dát spicha ve Vlašimi,když by bylo hezky i s Kájou a kdyby se někdo chtěl přidat?
Ivuš tak to je dobře,že je Vám už líp Kubajs nesl ty špičáky,taky blbě a i při nich měl horečku a proplakal celou noc ![]()