Poradna duly
Jana Čurdová
Helenko pěkný fotky ![]()
tak to nám taky nevadí mimi bez svatby. Akorát mi příjde škoda, když jsem doma a Michal je živnostník (ale i kdyby nebyl a byl zaměstnanej), že si mě neodečte nebo to zdanění manželů by mohlo být taky dobrý. No má holt smůlu.
Káji, to mě si právě krásně odečte a navíc se nám to vyplatí když jsem doma, nemocenskou nemám zrovna malou, měla jsem dobrej základ. A ted kdyz vlasně nic nevydělávám a máme hypo, to bude pekná dovca ![]()
helenko nechci te strasit ani mystifikovat, ale spolecne zdaneni pry zas chteji rusit…
to snad ne, to jsou ty jejich předvolební kecy a narychlo schválený zákony. Jako s tím rodičákem
Ahoj, koukam ziva debata a to je venku tak krasne
. Tak Kajo knedliky jsou hotovy, ale jahod stale plno, budu se muset kouknout do tech tvych receptu a jeste neco upect. Holky vy placete po jahodach a tresnich a ja to pomalu vyhazuju, nasi privezli kos tresni a nikdo to uz nechce a neco podobneho nas ceka s jahodama, mam jeste misku doma a tak dve misky na zahrade, budu muset asi neco zamrazit nebo se toho strasne prejim ale to by mi bylo asi zle.
Zdaneni manzelu je uzasna vec, opravdu nam vraci kazdy rok spoustu penez, akorat mi misto na uzasnou dovcu, kupujeme dum, teda snad, porad si nemuzume nic vybrat, ale na stavbu, abychom si to udelali podle sveho, uz zacina byt pozde, mame totiz kupce na nas dum a budeme se muset do rijna vystehovat. Teda nemusime asi nic ale radi bychom, tri deti uz potrebuji prostor.
Tak jo jdu sebrat ty jahody nez je seberou ptaci. Mejte se
Přidávám se k Raveně ![]()
u nás to všechno dozrává pozdějš než v Praze, nás to všechno teprve čeká
Já bych taky pomohla s těmi jahůdkami ![]()
Taky jsem slyšela o tom že to chtějí rušit, ale nevím nevím, snad to nestihnou do příštího roku? Na důležité věci to mají času dost a když jde o rušení něčeho co zrovna lidem vyhovuje, tak to zruší hned!
Petrano, my máme domek 3+1+šatna+dílna(kotelna na plyn) no a doufám, že nám to bude stačit! Přinejhorším je u nás možná půdní vestavba což je dalších asi 70 m2 - vršek máme menší. Nevim jak Ty, ale já nesnáším stěhování!!! Ještě teď mi příjde, že nejsme pořádně nastěhovaný a to už tu budem rok ![]()
Květinko, děkuji děkuji, to víš co make-up a kadeřnice zmůže
Růže jsem měla růžové, jelikož jsem měla šaty do růžova, i dort byl do růžova
ale taky mám raději oranžovou barvičku
Mám ráda takové veselé a hodně výrazné barvičky ![]()
Všechny vás moc zdravím a vítám novou skoromaminu!
To byla fuška, než jsem se tady tím prokousala. Píšete jak divý:). Já dneska udělala poslední velkou zkoušku z tlumočení, už JEN jednu pěkně hnusnou z teorie, tu nejhorší a pak se můžu v zaří kulit na státnice. Ale jestli to půjde jako doteď, tak tam toho moc nenatlumočím, soustředěnost je špatná, o učení ani nemluvím:). Myslím, že zde přítomné studentky vědí, o čem mluvím;).
Zašli jsme si za odměnu na kafčo a dala jsem si dortík, juniorovi evidentně taky chutnal, protože teď kope jak divý. Jahody bych si dala, mamka mi volala, že má doma dva kýble, ale já se tam teď nedostanu:(, zítra jdu ráno tlumočit, pak do práce, ve čtvrtek pro pas do Pelhřimova atd. Však ještě budou:).
Včera jsem byla u doktora, teda u záskoku, ten můj tam zase nebyl. Divil se, že v průkazce nemám zapsanou polovinu věcí, že jsem nebyla na tripplech apod… Nejspíš se ten můj už nevrátí, tak budu chodit k tomuhle. Uvidíme:).
Mějte se krásně,
Dzazi
Ještě jedna věc… někdo jste tu nedávno psal, že vás nevzali do Podolí, myslím že kvůli malování. Mně vzali, oficiální termín mám 8. října, ale podle průměrné délky cyklu a hlavně podle ultrazvuku to asi bude minimálně o týden později, můj doktor se aktualizací takových údajů bohužel nezabývá, tak jsem musela nahlásit tohle… nevíte, kdy je tam zavřeno?
Dzazi
Fiebi o proti mě jsi mláďátko
mě teď bylo 26
Holky taky by jste jíte na co příjdete? Obávám se, že v tomhle období strašně nakynu
když já si nemůžu pomoc ![]()
Ahoj holky,
dzazi gratulace ke zkoušce!
Já bych se měla učit jak divá a místo toho tady byla kámoška a 4 hodiny jsme kecaly. Paráda. jsem zvědavá jak v pátek na těch státnicích dopadnu.
Holky ta vaše debata o věku mě baví, začínám si připadat v 28 s prvním mimi jako důchodkyně! Jinak my máme s mužíčkem letos 3 roky od svatby. Princeznu dostane k výročí!
Petrano já tě obdivuju, měnit dům těhu a s dvěma prckama. Asi bych nato byla zbabělec. Proti tomu jsou naše osekaný zdi pohoda. Stěhování taky nenávidím, lepší vyhořet. Jo a gratulace ke kupci!
Zítra jdu na kontrolu a předtím ještě k obvodnímu. Od pondělka mám začít chodit do práce, tak jsem na to zvědavá. Manžel mi nadává ať neblbnu, jezdím strašně daleko a pak přes celou PRahu. Tak uvidím jak to budu snášet.
Mějte se jdu předstírat učení.
Jo a Kájo taky pěkně papám, teď jsem zrovna našla piškoty, tak jsme je s pejsčicí snědly s čajem (ona bez čaje). ![]()