Říjen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Helenka
6.6.07 10:33

Miiri, ja jsem taky na rizikáči, ale nejspíš ne tak rizikově jako Ty. Jedno mám ale dobrý, po změně gynekologa jsem dostala neomezené vycházky. Takže si budu vklíídku cestovat a vim, že kontrola nepřijde. K moři bych jela taky, ale nejsem tak odvážná, co kdyby se mi tam něco stalo? Necháme si to raději na příští rok a pojedeme s mimískem.
Apartmán, hmm to bych si dala, my tak stan nevim kam až doplujem a tak no vidim to na týdení plavbu, zatím tam nejsou ani sinice tak bych se mohla možná jednou opatrně smočit, nebo aspoň nožičky.

• Citovat
  • Upravit
464
6.6.07 10:56

ahoj, je tady někdo, kdo si nechce nechat říct pohlaví? nebo jsem v tom sama? 8O
zítra jdu na ultrazvuk ve 20 + 0 , tak sem zvědavá, co tam uvidim…

myslíte, že je blbý brát sebou přítele, když nechceme vědět pohlaví?
ale chtěl by vidět aspoň něco…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Helenka
6.6.07 11:03

Leonko, přítele s sebou vem, uvidí miminko :D My pohlaví chtěli vědět. Nevím zda to tady někdo nechce, nějak ztrácím přehled, ale myslim že tu někdo byl, abys to ale nakonec nebyla ty!

• Citovat
  • Upravit
3639
6.6.07 11:11

pardon, ze nakukuji, ale je to pro me trochu nostalgie, jsem z rijna 2006 a tak obcas nakouknu, jak uz jste daleko

Leonko, vubec to neni problem, naopak je to prekrasny zazitek, my jsme s manzelem taky nechteli vedet pohlavi u nasich dvojcatek, a i tak je na co se koukat, urcite ho vezmi s sebou!

preji vam nadale krasne tehulkovstvi a co nejmene problemu,

krasny den

Sabri+deti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
6.6.07 12:19

tak já si pohlaví říct nechám, ale přítele bych tam vzala tak i tak. myslím, že to je pro ně (chlapy) hezkej zážitek.
a za ten věk se omlouvám, tu debatu jsem tu rozhýřila asi já :? já mám zase někdy pocit, že jsem na to až moc mladá, ale myslím, že je to jedno kolik nám je, hlavně když to mimi chceme a je vše v pořádku! :wink:
Helenko, my ted jedeme taky jen tady po ČR a příští rok bych chtěla k moři, mám taky strach jet tam ted.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
6.6.07 12:24

Ahojte holky,

Leonko určitě přítele sebou vem. Ten můj byl z toho naměkko jak všechno viděl. Bylo mu to vidět v obličeji a viděl víc než já. Já jsem viděla monitor z boku. A už se těším na ten 4d jestli bude ufonka spolupracovat :)

Jinak jsme to Michalovi dneska zpečetili. Byli jsme na tý matrice, tak hlavně ten papír neztratit a nesmím ho zapomenout vzít sebou do porodnice.

Helenko to máš dobrý, že máš neomezený vycházky. Já je mám napsaný jen na 4 hod odpl.. Ale stejně na to moc nehledím a spolehám na štěstí, že za mnou z Prahy k nám nepřijedou :). Tchýně, když byla min. měsíc doma se zádama tak za ní z Bene přišli, ale na mne se nikdo neptal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
6.6.07 12:34

Partnera doporucuji alespon jednou na ultrazvuk vzit, oni jsou z toho cely na mekko, je to zazitek, manzel se mnou pri prvnim tehu chodil pravidelne, pri druhym byl jednou a ted pujde asi jenom na ten 3D.

My jedem za 14 dni k mori, jedeme autem do Chorvatska, objednala jsem apartmanek asi 70m od pisecne plaze, tak uvidime, snad uz bude more trochu teple. Cestovala jsem vlastne pri kazdem tehu, poprve Chorvattsko - pozor ve 31tt, podruhe Dominikanska republika a ted zase Chorvatsko, snad se nam tam bude libit.

Holciny jdu dovarit rostenky a vrham se na mou oblibenou disciplinu - uklid, musim umyt koupelnu, umyt vsechny zamatlana (od rucicek mych ratolesti) zrcadla a skla a vytru spodek, mam na to tak hodku tak letim at to mam, pak chci trochu zkulturnit sebe.

Pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
6.6.07 12:42

já k tomu moři mám fakt strach. hlavně se ráda válím na slunku a to bych ted nemohla, takže by mě to asi ani nebavilo. ale ty si to tam užij a dávej na sebe pozor! na jednu stranu mě mrzí, že nepojedeme, chtěla jsem si začátky vztahu užít jinak (s přítelem spolu nejsme úplně nejdýl :P ), ale přišlo mimi, tak snad když se to odloží, tak to ničemu neva. :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
6.6.07 13:53

Neboj Fiebi, jeste si uzijes, ber to tak, ze jsi mlada a treba az ti bude tricet budes mit deti natolik samostatne, ze budete s manzelem podnikat spoustu dobrodruzstvi a ve triceti si budes pripadat stale stejne mlada jako v 21 to ti muzu potvrdit. Ja si totiz porad pripadam, ze mi je 18, vubec si nepripoustim ze roky pribyvaji. Tak se niceho neobavej a ted si uzivej materstvi, oni nam ty nase radosti strasne brzy vyrostou a poslou nas nekam, tak si je ted musime uzivat dokud se s nami chteji mazlit atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
6.6.07 14:29

já si taky myslím že za pár let to bude dobrý a že budeme pořád mladí na o, abychom si někam vyjeli.
holky mám dotaz. jedu dneska na koncert. jakej na to máte názor? nebo nečetli jste někde, jestli mu můžu ublížit?????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
6.6.07 16:24

Ahojky Holky,
Tak jsem dnes zdárně zvládla jahodové knedlíky.Udělala jsem si jich více a nacpala je i do mrazáku.Ještě mi zbyla miska tak se mrknu na nějaké recepty a udělám buchtu.Mám je už 4rokem nasázené a tak už jsou jen menší a tak se mi nechtějí dávat do mrazáku.
Chtěla jsem se zeptat nevíte jaký je rozdíl mězi silikonovým a latexovým dudlíkem?(krom složení)který je lepší atd.?
Včerá jsem byla s kámoškou nakupovat(ona má termín za měsíc) a tak sme tam narazily na dost velkej výběr dudulíku.Tak jsem z toho celá zmatená.
Jak zvládáte to teplo?Já hrozně,doma máme tak kolem 27stupňů a nedá se to vydržet.Když jdi k tchýni tak ta má starej barák a zase mi je tam zima.Takže si nevyberu.
Mějte se moc hezky a přeji všem,které jedou na dovolenou ať se jim to pěkně vydaří. :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
933
6.6.07 18:42

Ahojte moc dlouho jsem tu nebyla, ale hlásíme se že žijeme.. :lol:

bude to holčička, byla jsem přesvědčená že to bude opět kluk, ale dostalo mě to sem z toho tak šťastná, no jo povedl se nám páreček, tak sem si to dycky přála.. :roll: Doufám že všechno pojede bez problémů jako teď a všem Vám přeju to samé..

Indi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1384
6.6.07 18:43

Ahoj holky, tak ja se Vam taky hlasim do rijnatek :o) Je mi 25 a cekame 1. mimco :o) Termin porodu mame 20.10. - nebo 10.10. - podle pohybu :D
Mimochodem taky se nechame prekvapit, jetsli to bude Krystof nebo Kristynka 8)
Chtela jsem si pridat metrik, ale nejak se mi nechce zobrazovat.. co s tim? :? 8O :cry: Nevite nekdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
6.6.07 18:54

Ahoj holky,

to se nám to tady pěkně rozkecává!

Já jsem byla dnes u dr. tak mi brala cytologii a mám dvě žádanky do nemocnice na tu bléééé cukrovku a pak na nějaký protilátky (vím houby co to je) a dnes mě po dlouhé době vyšetřovala klasicky na křesle. Už jsem se šinula na lehátko a pak jsem se divila, že jdu dnes na „kozu“.

Tady je děsně dusno, mám čerstvě vytřeno a absolutně to neschne. Klima jako v pralese. Dokonce mi neschne ani pes.

Tak se mějte, je to sice blbý ale jdu se zase učit.

PS: vítám novou maminu, to nás ale je, už aby se vrátila lime, jestli to dá vůbec do kupy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Helenka
6.6.07 18:56

Ahojky nové i stávající maminky :-)
Likrecia - stačí když zkopíruješ BBC code a povolíš podpisy v nastavení. Jsem zvědavá odkud jsi a tak, tak nám něco hezkého o sobe napis.

Indi, blahopreji k holcicce, taky budu mít princeznicku :-)

Verububu blahopřeji k chlapákovi :-)

Fiebi, s tím koncertem nevím nevím, já osobně bych asi nešla, bude tam hodně hluku, pokud jdeš na nějakej bouřlivej koncert a ne do divadla, ale aspoň nechod k reprakum, nevím zda by to mohlo mimců ublížit, ale v téhle dobe uz tvůj mrnousek slysi. Podívám se Ti někde na netu a kdyžtak pošlu odkaz,ju?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex