Poradna duly
Jana Čurdová
ahoj, je tady někdo, kdo si nechce nechat říct pohlaví? nebo jsem v tom sama? ![]()
zítra jdu na ultrazvuk ve 20 + 0 , tak sem zvědavá, co tam uvidim…
myslíte, že je blbý brát sebou přítele, když nechceme vědět pohlaví?
ale chtěl by vidět aspoň něco…
Leonko, přítele s sebou vem, uvidí miminko
My pohlaví chtěli vědět. Nevím zda to tady někdo nechce, nějak ztrácím přehled, ale myslim že tu někdo byl, abys to ale nakonec nebyla ty!
pardon, ze nakukuji, ale je to pro me trochu nostalgie, jsem z rijna 2006 a tak obcas nakouknu, jak uz jste daleko
Leonko, vubec to neni problem, naopak je to prekrasny zazitek, my jsme s manzelem taky nechteli vedet pohlavi u nasich dvojcatek, a i tak je na co se koukat, urcite ho vezmi s sebou!
preji vam nadale krasne tehulkovstvi a co nejmene problemu,
krasny den
Sabri+deti
tak já si pohlaví říct nechám, ale přítele bych tam vzala tak i tak. myslím, že to je pro ně (chlapy) hezkej zážitek.
a za ten věk se omlouvám, tu debatu jsem tu rozhýřila asi já
já mám zase někdy pocit, že jsem na to až moc mladá, ale myslím, že je to jedno kolik nám je, hlavně když to mimi chceme a je vše v pořádku! ![]()
Helenko, my ted jedeme taky jen tady po ČR a příští rok bych chtěla k moři, mám taky strach jet tam ted.
Ahojte holky,
Leonko určitě přítele sebou vem. Ten můj byl z toho naměkko jak všechno viděl. Bylo mu to vidět v obličeji a viděl víc než já. Já jsem viděla monitor z boku. A už se těším na ten 4d jestli bude ufonka spolupracovat ![]()
Jinak jsme to Michalovi dneska zpečetili. Byli jsme na tý matrice, tak hlavně ten papír neztratit a nesmím ho zapomenout vzít sebou do porodnice.
Helenko to máš dobrý, že máš neomezený vycházky. Já je mám napsaný jen na 4 hod odpl.. Ale stejně na to moc nehledím a spolehám na štěstí, že za mnou z Prahy k nám nepřijedou
. Tchýně, když byla min. měsíc doma se zádama tak za ní z Bene přišli, ale na mne se nikdo neptal.
Partnera doporucuji alespon jednou na ultrazvuk vzit, oni jsou z toho cely na mekko, je to zazitek, manzel se mnou pri prvnim tehu chodil pravidelne, pri druhym byl jednou a ted pujde asi jenom na ten 3D.
My jedem za 14 dni k mori, jedeme autem do Chorvatska, objednala jsem apartmanek asi 70m od pisecne plaze, tak uvidime, snad uz bude more trochu teple. Cestovala jsem vlastne pri kazdem tehu, poprve Chorvattsko - pozor ve 31tt, podruhe Dominikanska republika a ted zase Chorvatsko, snad se nam tam bude libit.
Holciny jdu dovarit rostenky a vrham se na mou oblibenou disciplinu - uklid, musim umyt koupelnu, umyt vsechny zamatlana (od rucicek mych ratolesti) zrcadla a skla a vytru spodek, mam na to tak hodku tak letim at to mam, pak chci trochu zkulturnit sebe.
Pa pa
já k tomu moři mám fakt strach. hlavně se ráda válím na slunku a to bych ted nemohla, takže by mě to asi ani nebavilo. ale ty si to tam užij a dávej na sebe pozor! na jednu stranu mě mrzí, že nepojedeme, chtěla jsem si začátky vztahu užít jinak (s přítelem spolu nejsme úplně nejdýl
), ale přišlo mimi, tak snad když se to odloží, tak to ničemu neva.
![]()
Neboj Fiebi, jeste si uzijes, ber to tak, ze jsi mlada a treba az ti bude tricet budes mit deti natolik samostatne, ze budete s manzelem podnikat spoustu dobrodruzstvi a ve triceti si budes pripadat stale stejne mlada jako v 21 to ti muzu potvrdit. Ja si totiz porad pripadam, ze mi je 18, vubec si nepripoustim ze roky pribyvaji. Tak se niceho neobavej a ted si uzivej materstvi, oni nam ty nase radosti strasne brzy vyrostou a poslou nas nekam, tak si je ted musime uzivat dokud se s nami chteji mazlit atd.
já si taky myslím že za pár let to bude dobrý a že budeme pořád mladí na o, abychom si někam vyjeli.
holky mám dotaz. jedu dneska na koncert. jakej na to máte názor? nebo nečetli jste někde, jestli mu můžu ublížit?????
Ahojky Holky,
Tak jsem dnes zdárně zvládla jahodové knedlíky.Udělala jsem si jich více a nacpala je i do mrazáku.Ještě mi zbyla miska tak se mrknu na nějaké recepty a udělám buchtu.Mám je už 4rokem nasázené a tak už jsou jen menší a tak se mi nechtějí dávat do mrazáku.
Chtěla jsem se zeptat nevíte jaký je rozdíl mězi silikonovým a latexovým dudlíkem?(krom složení)který je lepší atd.?
Včerá jsem byla s kámoškou nakupovat(ona má termín za měsíc) a tak sme tam narazily na dost velkej výběr dudulíku.Tak jsem z toho celá zmatená.
Jak zvládáte to teplo?Já hrozně,doma máme tak kolem 27stupňů a nedá se to vydržet.Když jdi k tchýni tak ta má starej barák a zase mi je tam zima.Takže si nevyberu.
Mějte se moc hezky a přeji všem,které jedou na dovolenou ať se jim to pěkně vydaří.
![]()
Ahojte moc dlouho jsem tu nebyla, ale hlásíme se že žijeme.. ![]()
bude to holčička, byla jsem přesvědčená že to bude opět kluk, ale dostalo mě to sem z toho tak šťastná, no jo povedl se nám páreček, tak sem si to dycky přála..
Doufám že všechno pojede bez problémů jako teď a všem Vám přeju to samé..
Indi
Ahoj holky, tak ja se Vam taky hlasim do rijnatek
) Je mi 25 a cekame 1. mimco
) Termin porodu mame 20.10. - nebo 10.10. - podle pohybu ![]()
Mimochodem taky se nechame prekvapit, jetsli to bude Krystof nebo Kristynka ![]()
Chtela jsem si pridat metrik, ale nejak se mi nechce zobrazovat.. co s tim?
Nevite nekdo?
Ahoj holky,
to se nám to tady pěkně rozkecává!
Já jsem byla dnes u dr. tak mi brala cytologii a mám dvě žádanky do nemocnice na tu bléééé cukrovku a pak na nějaký protilátky (vím houby co to je) a dnes mě po dlouhé době vyšetřovala klasicky na křesle. Už jsem se šinula na lehátko a pak jsem se divila, že jdu dnes na „kozu“.
Tady je děsně dusno, mám čerstvě vytřeno a absolutně to neschne. Klima jako v pralese. Dokonce mi neschne ani pes.
Tak se mějte, je to sice blbý ale jdu se zase učit.
PS: vítám novou maminu, to nás ale je, už aby se vrátila lime, jestli to dá vůbec do kupy!
Ahojky nové i stávající maminky ![]()
Likrecia - stačí když zkopíruješ BBC code a povolíš podpisy v nastavení. Jsem zvědavá odkud jsi a tak, tak nám něco hezkého o sobe napis.
Indi, blahopreji k holcicce, taky budu mít princeznicku ![]()
Verububu blahopřeji k chlapákovi ![]()
Fiebi, s tím koncertem nevím nevím, já osobně bych asi nešla, bude tam hodně hluku, pokud jdeš na nějakej bouřlivej koncert a ne do divadla, ale aspoň nechod k reprakum, nevím zda by to mohlo mimců ublížit, ale v téhle dobe uz tvůj mrnousek slysi. Podívám se Ti někde na netu a kdyžtak pošlu odkaz,ju?
Miiri, ja jsem taky na rizikáči, ale nejspíš ne tak rizikově jako Ty. Jedno mám ale dobrý, po změně gynekologa jsem dostala neomezené vycházky. Takže si budu vklíídku cestovat a vim, že kontrola nepřijde. K moři bych jela taky, ale nejsem tak odvážná, co kdyby se mi tam něco stalo? Necháme si to raději na příští rok a pojedeme s mimískem.
Apartmán, hmm to bych si dala, my tak stan nevim kam až doplujem a tak no vidim to na týdení plavbu, zatím tam nejsou ani sinice tak bych se mohla možná jednou opatrně smočit, nebo aspoň nožičky.