Poradna duly
Jana Čurdová
Izo, gratuluji k dvojčátkům, ať to dobře probíhá.
Ostatní ať dopadnete skvěle na prohlídkách.
Co se týká nevolností, tak se to u mne hodně zlepšilo, jen se nesmím nechat vyhládnout, pak je zle.
Holky dekuju vám ![]()
Byl to první šok, ale proste nech jsou zdravý.
Izy - velikanánská gratulace k dvojčátkům. A co na to říkal budoucí tatínek?
Ahoj holky,
tak jsem po víkendu tady …
Izo , jee, taky gratuluju k dvojčátkům ![]()
Renatiko , tak zítra tfuj tfuj na kontrolu, taky zítra jdu, jsem z toho nervozní už teď ![]()
Doufám, že zítra tam bude jedno srdíčko ![]()
Nevolnosti … většinou mám ráno a večer, nezvracím, ale dost mi navaluje, zatím jsem vždycky rozdýchala, ale kolikrát mám na mále ![]()
Těhu oblečení … minule jsem koupila v sekáči těhu rifle, měla jsem je jako třičtvťáky celý léto, trička větší nebo dobrého střihu, jedny těhu kalhoty jsem koupila v akci za 400 Kč. A v pohodě … teď mám zatím jedny volnější rifle a černý kalhoty z CA pohodlný, tak s tím snad chvíli vydržím.
Simi, máš krásný bříško! Pěkně se rýsuje … tak to já mít nebudu, přes ty špeky … no nemůžou být všichni hubený
![]()
Kitty , ať zub přesntane bolet …si to vždycky vyberou v nejlepší čas, že jo ![]()
Tak dobrou I.
holky ješte jednou vám dekuju
Barulatko, tatínek je štastnej on furt rikal o dvojčatkach tak se mu to ted splnilo.
Izo taky velikánská gratulace k dvojčátkům, držím palečky ať je všek OK a příští týden uvidíte srdíčka..
chi chi, se musím smát, jak druhorodičky si přejí miminko jen jedno ![]()
Já už to vím na 100% - je tam jen jedno a srdce bije jako zvon. ![]()
Jinak je mi furt zle, nezvracím, ale žaludek na vodě pernamentně od rána až do noci - jediné co pomáhá je jíst takřka nepřetržitě a to fakt na ty moje špeky nepotřebuju. Už aby to bylo za náma a já mohla nastolit trochu dietnější režim..
U terky si nevybavuju nějaký nechutě, jedla jsem všechno a teď teda nemůžu vůbec vidět jogurt..už při pohledu na něj je mi fakt šoufl ![]()
Ivčo , zítra kontrola viď? držím palce
všem držím palce na dnešní kontrolu.
allo gratulujeme k srdíčku.
nás čeká KO zítra, tak jsem zvědavá.
zub stále stejné, sráč jeden ![]()
ahojky holky.....těm co jdou na kontrolu držím palečky…
.....
Izabell:…gratuluji k dvojátkům ![]()
A jak vám dneska je?…já si užívám dvoletého synovečka takže se rozhodně nenudím ![]()
Holky, to se tady jako nic neděje? která jste to byla na kontrole - pochlubte se!!!
Já nemám co psát, protože je mi dobře a jen se prostě těším ![]()
Pár menších úspěchů v kuchyni. Nějak mi chutná vše, co uklohním. Buď mám štěstí nebo se mi probraly k životu chuťové pohárky?
Ahoj holky!
Tak jsem zde s novinkama od nás …
Konečně mi dneska dr. potvrdil těhu
, jsem podle UZ 6+1, srdíčko bije, všechno vypadá v pořádku ![]()
akorát teda nevím, jestli se mi TP neposune až na začátek listopadu, uvidím dle dalšího UZ, z 12 tt je podle dr. nejpřesnější
Fotečka je nekvalitní, jsem si zapomněla dojít na záchod když jsem čekala, a první slova dr. při UZ byla, no vy máte ale plný měchýř
… tak trochu nepřehledný, ale to důležitý vidět bylo ![]()
http://emimino.cz/…ltrazvuk.jpg
Jinak Allo , takym moc gratuluju k srdíčku
![]()
Honzík se tu na mě šplhá … musím se mu jít věnovat …
Hokly to jsou same krasne zpravičky.
Ivčo krasnej obrazek......co bych ja dala za to…dnes jsme se snažili na ultrazvuku neco najit a nic.....vypada to na prazdny gestačni vaček…mam prijit prišti utery jestli se neco objevi......ale ja si žadne planne nadeje nedavam
ahoj holky,
tak já už mám taky po kontrole,vše v pořádku a příští pondělí už jedu do Olomouce na genetiku.
S nevolností už je to lepší,čípky proti zvracení zabraly a zabralo mi i žvýkání žvýkaček.
Dobré ráno!
Naše zlatíčko zkouší, co máma vydrží - je od 5h vzhůru
Vidím, že včerejší kontroly dopadly dobře.
Renatiku - držím palce, aby se příští týden mimčo ukázalo. Pěkně vás teda napíná.
Kalinko - pěkná fotečka. Doufám, že jí taky dneska dostanu. A podle tvé zkušenosti, se půjdu raději vyčůrat
Akorát nevím. jak dlouho budu v čekárně čekat - sestřička mě strašila i dvěma hodinama.
Markos - buď ráda. Já takové měla první těhu, ale tď už se to taky lepší. Jen chudák manžel - vždy uvaří to, na co mám chuť a já toho pak sním dvě lžičky a jsem plná. ale on to dožene i za mě.
já jsem ráda, že u nás objednávají na čas. ne že by se nečekalo vůbec, ale max. půl hodiny, když se někdo zdrží. to není tak strašné