Poradna duly
Jana Čurdová
te.ss:Odkud jsi, že máte krásně (promiň, už si to nepamatuju
) V Brně je mlha, inverze, prší ![]()
Simi: Je to fakt praktické
Vyfotím ti ji zítra, ale je to tahle: http://www.onlineobchody.com/…r/detail.php?…
Akorát nemám nánožník.
Terka: Tess má pravdu, císař necísař, je to jedno. Já měla mléko tuším až třetí nebo čtvrtý den, ale v sestry ho fakt hladovět nenechají, neboj.
PeťulaK píše:
Ahoj holky, zase sem po nějaké době nakukuju. Ráda bych se přidala do Vaší diskuse, už nějakou dobu Vás pročítám,protože malá měla být 4.10.09, ale stihla to o pár dní dřív. (Tichul to jsem já, co jsme si psaly, že jsme ležely spolu v porodnici:-)), teda ne přímo spolu, ale potkat jsme se tam nejspíš mohly). Ale chtěla jsem se zeptat, jestli pořád uvažujete o té uzavřené diskusi??Vím, že jste se tady o tom kdysi bavily, že jí budete chtít uzavřít. Navštěvuju už jednu takovou a je to super, nikdo Vám tam nemůže nahlížet a prostě si svěřujete cokoliv.A koukám, že už je tady komplet odrozeno, co?? Takže říjňátka už jsou všechna? Moc gratuluji Terce k Honzíčkovi, a přeji hlavně moc zdravíčka
Terko, já jsem taky po císaři (už to bude v úterý 6.týden) a musím říct, že jsem už dost dlouho v pohodě. Jo ono to ze začátku dost bolí, to je fakt. Ale mám takový pocit, že až se člověk pak dostane domů do toho kolotoče kolem mimča, tak nějak pak už nemá čas to moc vnímat. Teda u mě to aspoň tak bylo. Jasně, bolelo to, ale měla jsem hezčí starosti. A teď? Už ani pomalu nevím, že jsem nějaký císař podstoupila. Jasně, když si na to břicho sáhnu, tak ten vnitřek je pořád takový citlivý, ale nic k nevydržení. A vnějšek? Ten je naprosto O.k. Klobouk dolů jak mi to zašili, jizva téměř neviditelná, jen teňounká čárka jako po škrábnutí!! Tak držím palce, aby i tys měla podobný průběh a vlastně i vy všechny ostatní, které se s tím potýkáte (Kitty, myslím, že to bude časem v pohodě). Taky se mi cca po týdnu objevily uvnitř takové tvrdé boule, ale ty už jsou pryč - myslím, že to až když se pomalu hojí to vnitřní poranění tak ten otok opadne).
díky za povzbuzení, jsem optimista
po císaři je kojení cca pátý až šestý den.
já už mám druhé dítě, tak já měla třetí
kitty25 píše:
po císaři je kojení cca pátý až šestý den.
Kitty, nevím, na čem to záleží. Ale v porodnici se mnou byla maminka, co rodila císařem ve stejný den jako já a začala kojit taky ve stejný den jako já. Tj. třetí nebo čtvrtý ![]()
chuanitka: není to pravidlem, ale po císaři se mlíko zpravidla spouští o den až dva později. Je to ale individuální.
Teda já jsem dneska mrtvá. Dala bych si vanu, spánek a děti hooodně daleko
![]()
já jsem na tom dneska s únavou líp, nejsem na odpadnutí, jdu si něco přečíst, zacvičit a namazat jizvu.....
Terka - moooc a moooc gratuluji k chlapečkovi. Přeji hodně zdraví a rychlé zotavení po císaři.
Mléko se objevuje třetí až čtvrtý den po porodu.
Víc napsat dneska už nestihnu - malej má hlad a pak hurá do hajan.
dobré ránko!
Kdepak všechny jste? Ještě asi dospáváte noci. Já bych dneska spala až bych brečela, ale starší dítko mi to neumožní.
Kačenko - Hani taky občas pěkně vyvádí a pokud možno v tu nejnevhodnější chvíli. Dneska nutně chtěla při snídani krmit (přitom jsem kojila malého)
já dneska ok, kluci spali docela dobře. odpoledne si naši berou Robika, takže se budu asi válet ![]()
Barulátko píše:Kačenko - Hani taky občas pěkně vyvádí a pokud možno v tu nejnevhodnější chvíli. Dneska nutně chtěla při snídani krmit (přitom jsem kojila malého)
Burul Robik obvykle dostává amok u kojení večer, takže kolem skáče jak postřelenej. no snad se to časem vylepší.
Ahojky holky, zdravím vás…
Jaká dneska? já jsem si užila dnes poslední noc kdy manža hlídal malou (měl teď týden dovču) a já mohla spát jinde a krásně se vyhajat, takže jsem dobitá energií a je mi super a ani nevadí,že malá dnes trochu zlobí ![]()
peťule:mluvíš mi z duše, u nás to bylo taky tak, v porodce stres, mlíko až 4 den, pak bylo chvíli fajn a pak už to byl jen stres a souboj, navíc malá byla hladová.Taky baštíme Nutrilon a je spokojená. Mzslím, že je nejdůležitější, aby to těm prckům vyhovovalo a´t už kojíš či ne
Ad jizva: Taktéž v poho, dnes máme 6 týdnů a už o ní ani nevím..ale začátek byl horší,bolelo to dost,chodit jsem šla max před barák,po delší chůzi jsem bylo ko,ale teď už chodíme na 2h procházky ![]()
Terko:Obrovská gratulace
Taky si říkám, že hlavně, že jsou prcci spokojení. Nedá se nic dělat.
. Ale jak už jsem psala svět se nezboří.
Ze začátku ta chůze po císaři byla horší to jo, ale mě spíš bolely nohy než břicho. To z toho jak jsem nemohla dělat moc dlouhé kroky a chodila jak kačena
Ale teď už je to taky v pohodě a procházky si užíváme. Jak já tak malá. Je v kočárku hrozně ráda. Krásně si tam zchrupne. To doma mi přes den tak nespí. Dneska je nádherně a svití sluníčko, takže to na jednu takovou procházečku vidím
.
Luc, hezké fotečky
![]()